חזרתי מקודם מהמשרד

omribrz

New member
חזרתי מקודם מהמשרד

שרית היתה היה כיף ומצחיק היא חתמה לי על היומן והדיסק שהיא חתמה לי על היומן היא עושה לי באת לראות אם אני זוכרת איך קוראים לך חחחחחח שהיא חתמה לי על הדיסק היא חשבה שקוראים לי שי צדי צרפתי גם בא למשרד חחחח ובנצי מור גם חחחח זהו הקיצר היה כיף ומצחיק

omribrz

New member
ושכחתי להגיד

היתה שם עיתונאית אחת שראינה את שרית לעיתון בניו יורק והיא ראינה גם כמה מעריצים היא ראינה גם אותי

Music4Life

New member
יו איזה אושר היה לראות את שרית שוב

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יו כולם! איזה כיף!!!
אני מתה! אתם לא יודעים איזה כיף לי עכשיו...אני ככה תמיד אחרי שאני פוגשת אותה, ככה להטען מחדש.
היה כזה כיף, בהתחלה היא היתה עם כולם בחוץ לאיזה 20 דקות או פחות ואני פספסתי אותה (לא נורא..) אח"כ ניר הכניס את כולנו (איזה 10 אנשים) לתוכו ואמר לנו לאט לאט בלי פאניקה.. ושרית היתה עם כולנו. אז כולם עומדים קפואים מאחורי הדלת, לא נכנסים (זה היה בחדר הדיסקים) ואני כמו כלום...מתרגשת מאד מאד אבל לא קפואה ולא לחוצה על יתר מידה, אני הולכת ליד שרית, חופשי.. אז רעות באה אליה ונותנת לה שקית מלאה דברים שהיא אוהבת..(שוקולת לבן, במבה אדומה אתם יודעים) אז היא אומרת לה תודה ומזה שמחה...אז אני מוציאה את הסוכריה שאני קניתי לה ממקודם ומה היא אומרת לי???? "ווואיי תודהההה...ניבה...." יואו! הייתי בהלם, לא יודעת מה נכנס בי אב הסתכלתי על כל המעריצים, והתחלתי לקפצוץ כמו מטורפת ואמרתי "היא זוכרת את השם שלי!!!"
אוח...פאדיחה... אז שרית מתפוצצת ממני מצחוק...ואז חיבקתי אותה ואז אמאתרי לה "את מלכה!" יצא לי ככה מהפה...כי היא זכרה את שמי... זהו...אווווי איזה כיף זה! כ"כ כיך לי לראות אותה כל פעם, ברצינות!! אח שרה!
היה כיף!!!! פ33ה!!!

omribrz

New member
כן ניבה התגובה שלך באמת היתה

יפה אהבתי איך שקפצת איך שהיא זכרה אותך חחח זה קצת הצחיק אותי

ומתי תורי יגיע?? חחח

נראה לי עוד כמה שנים טובות - אם אפשר לקרוא לזה ככה חחח

A v i s h y 1 7

New member
באמת היה כיף !

באנו ככה בארבע חיכנו בחוץ הביוב צף היו שם ילדים ערבים שזרקו זבל בלי הפסקה... אלי התעצבן עליהם הכריח אותם לנקות הכל חחחח... אח"כ באו כל מיני אנשים מההפקה של הקליפ ראינו את טל פיטל ואת טלי אשכולי היא מהזה חמודההה ואז אני וניבה הלכנו לתחנה מרכזית כי חשבנו ששרית תבוא יותר מאוחר אז הלכנו ושיחקנו סטרייט פייטר (ניצחתי !!!!!) ואז כשחזרנו שרית כבר באה ואז בסוף הכניסו אותנו אחד אחד חחחחחחחח.... בקיצור היה ס22ה ! ! ! !

omribrz

New member
שהיא חתמה לי על היומן אז היא אמרה

חתמתי לכולם בחוץ מה לא נמאס(משהו כזה וכמובן שהיא אמרה את זה בצחוק) חחחח(ניראה לי שחלק שמעו שהיא אמרה את זה) אז אמרתי לה לא אז היא צחקה כזה והיה לשרית כובע מזה יפה היא סיפרה שהוא מארצות הברית ומי שהיה במשרד אולי שם לב לפרס מצרפת שהיה שם במשרד

Music4Life

New member
יא, עומרי תודה לך...

תודה שאמרת שאהבת את התגובה שלי..תבין, ממש לא היתה לי שליטה על מה שאני עשיתי באותו הרגע...חחח..זה יצא ממני ככה, זרם של אדרינלין למוח! חחחח!! זה היה מצחיק אני יודעת! אבל שרית אח"כ גם השתגע וקפצה כמוני!!! שתינו מצחיקות...
אנחנו שתי בחורות מבוגרות שעדיין מרגישות כמו ילדות. ברצינות.
הרגה אותי..היא היתה כ-ז-א-ת חמודה! אין מילים.. שבוע הבא, אני רואה אותה שוב לפני שאני נוסעת ואני לא יכולה לחכות!

למעלה