חזרתי משבוע מילואים אני שמח לראות שהפסדתי הרבה בשבוע הזה, כיף לראות שהחיים חזרו לפורום
R ronnm New member 2/2/09 #1 חזרתי משבוע מילואים אני שמח לראות שהפסדתי הרבה בשבוע הזה, כיף לראות שהחיים חזרו לפורום
ל ליידי דרמה New member 2/2/09 #2 איך היה שם? פה , אתה כבר רואה בעצמך. תשלים פערים, תשתה קפה (לא נשאל אותך על פוליטיקה)ותהנה.
R ronnm New member 2/2/09 #3 הייתי כל השבוע בצאלים נתון לחסדי מזג האויר היה חם מאוד ביום וקפוא בלילה חוץ מזה ביליתי בריצה על גבעות צאלים כל השבוע אני אתחיל להשלים פערים, לא נעים לי לעשות את זה בעבודה
הייתי כל השבוע בצאלים נתון לחסדי מזג האויר היה חם מאוד ביום וקפוא בלילה חוץ מזה ביליתי בריצה על גבעות צאלים כל השבוע אני אתחיל להשלים פערים, לא נעים לי לעשות את זה בעבודה
M Master Stav New member 2/2/09 #4 העיקר ששבת בשלום .... כל השאר הינו משהו בטל בעשרת אלפים תתעדכן ...קטעים פה
H hag70 New member 2/2/09 #5 בדיוק יש עכשיו את השיר מגבעת חלפוןו ברדיו../images/Emo6.gif תן את הכבוד לצהל . ברוך החוזר. מקווה שהמילואים היו סבירים (ושאולי חס וחלילה גם קצת נהנת ). אנחנו פה פעילים. ועובדים (נגיד ).
בדיוק יש עכשיו את השיר מגבעת חלפוןו ברדיו../images/Emo6.gif תן את הכבוד לצהל . ברוך החוזר. מקווה שהמילואים היו סבירים (ושאולי חס וחלילה גם קצת נהנת ). אנחנו פה פעילים. ועובדים (נגיד ).
H hag70 New member 2/2/09 #7 קו"ח?../images/Emo12.gif למה זה טוב?../images/Emo12.gif . אין לי עוד כוחות נפשיים להזכר מה עשיתי לפני 15 שנה. זה יגיע בימים הקרובים. אני מקווה
קו"ח?../images/Emo12.gif למה זה טוב?../images/Emo12.gif . אין לי עוד כוחות נפשיים להזכר מה עשיתי לפני 15 שנה. זה יגיע בימים הקרובים. אני מקווה