חזרתי מתוגבר בסטרואידים

יאסון

New member
חזרתי מתוגבר בסטרואידים../images/Emo67.gif

לכל המתענינים שלום, חזרתי מתוגבר בסטרואידים. 3 ימים, 12 מנות ( אחת כל שש שעות) עבר בסכ"כ מצויין. בלי תופעות לוואי- טפו...טפו...טפו... לא העלתי אפילו גרם וזה שימח אותי מאוד. יש לפני לעבור עוד שבועיים של ירידה הדרגתית עם כדורים, אבל אני מאמין שעם דיאטת המלח והסוכר- הכל יהיה בסדר. היום עשיתי את מה שאסור היה לי לעשות וחזרתי במרץ לזירה- התחלתי ב5:30 כשנסעתי לבי"ח להשתחרר, ולאחר מכן עבדתי יום מלא שהסתיים ב24:00 אחרי קניות בסופר. טעות! אני יודע...מבטיח להתחיל ממחר לקחת את הימים הקרובים באיזי...אני מרגיש קרוע מעיפות. זהו. אני מניח שאקח לעצמי את הזמן הקרוב להתאקלמות ולחיבור בין האני החדש לאני הישן. שבוע טוב לכולם. יאסון

RomiVais

New member
יאסון יקר ../images/Emo24.gif

אני שמחה שאתה בסדר... ואכן אתה צריך להקל על עצמך טיפה יותר, ולקחת לך כמה ימים או אפילו כל הזמן שתצטרך, כדי להתאושש לחלוטין. שיהיה לך שבוע נפלא ביותר והמון המון בריאות, רומי

anat11

New member
זהירות ../images/Emo18.gif

עצה ידידותית - את הטרפצת יש לראות כמתנה
שנועדה להזכיר לנו להיות יותר טובים עם עצמנו, ולאפשר לעצמנו לנוח ולחיות עם פחות לחצים. העוקץ במתנה הזו הוא שהיא בועטת אם לא מקבלים אותה יפה. נכון, היא בועטת לפעמים גם כשכן מקבלים אותה יפה, אבל אני עדיין מאמינה שהיא מתנה יותר רגועה ככל שאנחנו טובים יותר עם עצמנו. אני יודעת שאתה "חדש בשכונה" וקשה "לשנות עורנו" מיום אחד למישנהו בכל הנוגע להרגלי חיים. גם אני, עד היום, לוקה פה ושם בענין. אבל - חשוב שתתחיל לנסות לשנות. המשך יום טוב, ענת

אורית...2

New member
ברוך שובך ../images/Emo39.gif יאסון !!!../images/Emo140.gif

יאסון ...תקשיב לענת !!! ותקשיב לגוף שלך ... הטרפצת הזאת ש"נפלה" עלינו זה קריאה של הגוף שלנו ... "היי... לנוח", "אני פה תחשוב עלי..." אתה חושב שמחלות נוחתות עלינו סתם ככה ... הם פשוט "קוראות" לגוף שלנו ולנו לקחת את החיים יותר באיזי ... אז יאסון...שוב ברוך שובך !!! אבל הכל ב"איזי..."

יאסון

New member
כן,אני יודע אורית../images/Emo97.gif

את צודקת כמובן,הרי דברנו על זה, ובכל זאת- התחלתי טרמסטר אתמול, והסטודנטים קיבלו אותי באהבה גדולה, והאדרנאלינים, והסטרואידים... בכל מקרה- היום כבר היה הרבה יותר טוב.... מבטיח להשתפר.
וכמובן- תודה על התזכורת. איך את מרגישה???( בעצם אתם?) מקווה שאת מצליחה להנות מכל רגע, או לפחות מחלק מהרגעים. להת´ בינתיים יאסון

hadash

New member
היייייייאסון

איך אתה מרגיש
מקווה שהכל מתחיל להסתדר תשתדל לא לקרוע את עצמך אח"כ הכל יחזור לך בהפוכה בגל של עייפות- ככה לפחות לי זה קרה...
אני סיימתי את הכדורים שלי ביום ראשון ככה שעכשיו אני "נקייה" אבל הרוגה מעייפות. הרבה בריאות
הדס

למעלה