חזרתי מתומר.......

חזרתי מתומר.......

אז סוף כל סוף הלכתי לתומר (בת' הידיעה)... וואו!!! :-O איזה דברים!!! זאת ה-חנות בשבילי!!(שתבינו, אף פעם לא ראיתי\הייתי ב\קניתי מחנות שמוכרת דברים פאנקיים) קיצר, שניתי כמה דברים נחמדים משם (הרוב של גרין דיי), וחשבתי לשים אותם פה. אמצע ולמטה: פאצ'ים שנאי מתכוון לשים (איך לא) על התיק שלי. משני צידי פאץ' נימרוד: מדבקות. שמתי על הגיטרה (תמונות בהמשך) למעלה: שתי סיכות גרין דיי וספוג סמיילי.

תקריב על הסיכות

והמדבקה. התגלגלתי מצחוק כשראיתי את המדבקה...

תמונה של המדבקות על הגיטרה

אני מתכוון לקנות עוד כמה ולשים (בטוב טעם, לא סתם כדי למלא את הגיטרה...)

BlueBeIl

New member
מגניב../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif

ראית את הפוסטר הענקי של Warning שנמצא למעלה? הוא בטח שם כבר שנים... את היסכות גם ראיתי שם, האמת שכבר יש לי כמוהן, ואת הפאטץ' הלבן אני גם מכירה אבל אני שני הפאטצ'ים האחרים לא. איפה הם היו? שאלת על גרין דיי והראו לך אותם או שהם היו בתצוגה איפשהו? בכל מקרה, תתחדש!

תודה...

ת'אמת לא הסתכלתי על הפוסטרים, אבל פעם הבאה (אני הולך שבוע הבא עם חבר שגם רוצה לראות את החנות)... הפאצ'ים היו בספר הורוד שיש לו שם, והמדבקות גם היו באיזהשהו ספר. איזה שני פאצ'ים אחרים? קניתי רק שתיים (נימרוד וירוק לבן). השחור ירוק הוא מדבקה, אם לזה התכוונת (?)

BlueBeIl

New member
כן לזה התכוונתי.

אף פעם לא ראיתי שיש ספר ורוד... מה עוד יש שם בפנים? זה היה מוכר הזה שמדבר אנגלית ומקשיב להיפ הופ? תסתכל על הפוסטרים, לא סתם קוראים לזה TomerPosters
למעלה יש את הגדולים המגניבים.

יש שם מלא דברים מגניבים

כן, זה ההודי לונדוני שמדבר אנגלית... דווקא היה ממש מצחיק כי אני גם דובר אנגלית, אז דיברנו על כל מיני דברים באנגלית וכו'.... בספר יש מלא דברים. גנז, מטאליקה, סלוגנים, מה שאת רוצה. שבוע הבא אני אראה את הפוסטרים...

Lee G1

New member
אני הייתי בתומר...

לפני די הרבה זמן וקניתי פאצ' חתיך של גרין דיי אבל לא כל כך מיוחד שחור ואדום כזה... אני רוצה פאצ' ירוק כמו שלך!! הוא ממש יפה!!

הייתי בתומר איזה פעמיים

ויש שם פוסטר אחד אבל הוא לא משו.. והמוכר הזה ממש הודי גותי.

גותי?

ת'אמת לא הראב לי שיש לו סגנון לבוש... לו בסה"כ את הכובע המסריח הזה... הוא גם בכלל לא מבין באופנות שהוא מוכר שם. כשהלכתי לשם הוא שאל אותי מלא דברים בקשר לסחורה שלו, ושאל אותי מה כדאי לו להזמין מקטלוג שהיה לו שם. הוא הולך להשיג (בין השאר) ספוגי SKA לבנים ושחורים, וורודים ושחורים, אם מישהו מעוניין.

תומר, הו, תומר..

יקרן בתחת. באמת! לא האמנתי שאני אקנה שם משהו אי פעם.. פשוט בליאונרדו לא היו ת'דברים האלה. מה שקניתי שם אי פעם אם זה מעניין מישו בכלל [לא], זה פאצ' של הרולינג סטונס [הוא היה כזה יפהה] וסיכה של מארלי
והמוכר שלהם מעצבן נורא..יש להם מוכר חמוד אחר שבא פעם ב.. וחבל בקטנה
תתחדש!

gp53

New member
מה שמזכיר לי

הייתה לי פעם רשימה כזאתי של חנויות סטייל ליאונרדו/תומר אני אחפש את זה ונשים במאמרים או משהו כזה

וואלה? סבבה...

אני חייב למצוא עוד חנויות... ותומר לא כאלה יקרנים, רק בחולצות, חגורות, וצמידים. כל השאר סבבי כזה...

ד ו ק י

New member
תומר נחמד

אבל יקר בטירוף!!! עדיף ללכת ללאונרדו בראשון, לא הייתי אבל אמרו שממש זול שמה או לשוק ראשון.. אני בתומר כל שני וחמישי מיסתכלת מיסתכלת ותמיד קונה איזה פאצ'.. 20 שקלים לפאצ'??? לחתיכת בד?.. יש חנות מיוחדת לפאצ'ים בקינג ג'ורג' עם פאצ'ים של להקות. עדיף. וההודי מעצבן אותי. אני מעדיפה את השחרחורת היא ממש חמודה
(<- דמיינו אותה בשחור)

למעלה