חזרתי מ"טיול" בבארי ../images/Emo13.gif
3 הקפות על מסלול מדליק שכולל סינגלים מדליקים בשטח ואת הסינגלים של הבור. יצאתי לי ל"טיול" יחד עם עוד 4 בנות נחמדות,אינטיליגנטיות,חטובות וספורטיביות (להלן התמונה שלנו - כדי שלא תחשבו שאני ממציאה סופרלטיבים שאני בודה מליבי!!...
), הקצב היה מאוד... אינטניסיבי!
אומנם לא היו עצירות שתיה או אכילה או מנוחה... הנוף חלף לו די מהר על פני, מזג האוויר היה מצויין!!! - היה שווה את המאמץ וההשקעה של לקום ב 04:00 לפנות בוקר ולהתחיל לפדל בטירוף כבר ב 08:00!
מי שלא הגיע לקחת חלק בתחרות היפה והפורחת הזאת של מירוץ האביב בבארי היום (אפילו רק בתור קהל) - הפסיד חוויה יפה באווירה קרנבלית!!!
להלן מספר תמונות
שימו לב לבנות האקספרט על קו הזינוק, מימין לשמאל: קרן אקשטיין - הכוכבת העולה השנה - זכתה מקום ראשון בפודיום נשים והגיעה חצי דקה אחרי איה אדן - זוכת הנערות ומקום ראשון כללי בתוצאה הכי טובה. לידה - טליה שהרבני, או-טו-טו טליה אידלסון...!
אני (-נציגת חברת "פוקס רייסינג"
סתם... הכוונה - בניגוד לשאר הבנות על קו הזינוק - חסרת זיהות קבוצתית, ללא חולצה של קבוצה...) נילי בר-טוב - כוכבת עולה מס' 2 !
ובקצה הרחוק - איה אדן (-כוכבת ותיקה
)
3 הקפות על מסלול מדליק שכולל סינגלים מדליקים בשטח ואת הסינגלים של הבור. יצאתי לי ל"טיול" יחד עם עוד 4 בנות נחמדות,אינטיליגנטיות,חטובות וספורטיביות (להלן התמונה שלנו - כדי שלא תחשבו שאני ממציאה סופרלטיבים שאני בודה מליבי!!...