חזרתי מ"טיול" בבארי

alonaski

New member
חזרתי מ"טיול" בבארי ../images/Emo13.gif

3 הקפות על מסלול מדליק שכולל סינגלים מדליקים בשטח ואת הסינגלים של הבור. יצאתי לי ל"טיול" יחד עם עוד 4 בנות נחמדות,אינטיליגנטיות,חטובות וספורטיביות (להלן התמונה שלנו - כדי שלא תחשבו שאני ממציאה סופרלטיבים שאני בודה מליבי!!...
), הקצב היה מאוד... אינטניסיבי!
אומנם לא היו עצירות שתיה או אכילה או מנוחה... הנוף חלף לו די מהר על פני, מזג האוויר היה מצויין!!! - היה שווה את המאמץ וההשקעה של לקום ב 04:00 לפנות בוקר ולהתחיל לפדל בטירוף כבר ב 08:00!
מי שלא הגיע לקחת חלק בתחרות היפה והפורחת הזאת של מירוץ האביב בבארי היום (אפילו רק בתור קהל) - הפסיד חוויה יפה באווירה קרנבלית!!!
להלן מספר תמונות
שימו לב לבנות האקספרט על קו הזינוק, מימין לשמאל: קרן אקשטיין - הכוכבת העולה השנה - זכתה מקום ראשון בפודיום נשים והגיעה חצי דקה אחרי איה אדן - זוכת הנערות ומקום ראשון כללי בתוצאה הכי טובה. לידה - טליה שהרבני, או-טו-טו טליה אידלסון...!
אני (-נציגת חברת "פוקס רייסינג"
סתם... הכוונה - בניגוד לשאר הבנות על קו הזינוק - חסרת זיהות קבוצתית, ללא חולצה של קבוצה...) נילי בר-טוב - כוכבת עולה מס' 2 !
ובקצה הרחוק - איה אדן (-כוכבת ותיקה
)

alonaski

New member
המשך:

או קי, כמובן, שכחתי את התוצאות: איה אדן - במקום הראשון כללי ומקום ראשון נערות קרן אקשטיין בקרב צמוד עם איה לאורך כל 3 ההקפות - מקום שני כללי ומקום ראשון נשים 19-34 נילי בר טוב - מקום שני אני - מקום שלישי!
(-הפתעת התחרות!!! אני בכלל באתי לטייל, אפילו לא תכננתי לסיים את כל 3 ההקפות, מפאת חוסר כושר זמני....
) ופה בתמונה - זה מישהו שאתם מכירים!
גדי אלוני שהביא את ה"שריטה הראשונה" שלו מהבית - הטרקטורון המעופף ועופף לנו מעל הראש כשהוא מרכיב איתו את הצלם של ערוץ 5 שצילם את התחרות מלמעלה, ואח"כ גדי צילם גם בעצמו, ובטח עוד נראה את הסרט הזה בהמשך - שצריך להיות מדהים!!! כי כל אזור התחרות ירוק ופורח ורק השבילים חומים-לבנים ובטח מעין הציפור זה נראה בולט ומרשים...

alonaski

New member
והיו גם מערוץ 5 ! ../images/Emo13.gif

אני בראיון (שבטח לא יכנס בעריכה הסופית, כמו שתמיד קורה...
)

alonaski

New member
וברכות ושבחים לדרור פקץ'! ../images/Emo47.gif

אלוף הליגה לעונת 2002 !!!! שנשא על הפודיום בטקס הכתרתו - נאום מרגש ויפה שתמציתו - הוקרת תודה לכל מי שעמד מאחוריו ועבר איתו את כל הדרך ב 6 השנים לרכיבתו ועזר לו להגיע למעמד הנכסף של "אלוף עונה"!!! היה מאוד אנושי, מאוד במקום, מאוד מרגש ומאוד יפה!!! כל הכבוד דרור!!! אוהבים אותך המוווווווווווווווןןןן!!!!!
ברכות כמובן גם לסגנו - ניל אובראיין!!! ולסגן מס' 3 - אילן אידלסון!!!! החבר'ה הטובים!!! האנשים היפים (ולא רק הם!) של הספורט שלנו!!!
וגם - תודות לצלם הנאמן שהנציח במצלמתי את כל התמונות הנ"ל ועוד רבות אחרות - מר קובי AC2 שמלווה אותי גם אם הוא לא רוכב ונמצא לצידי בכל מה שקשור לאופניים!!!
תודה יקירי!!! היית 10 היום!!!

alonaski

New member
אי אפשר ממש לדעת... ../images/Emo10.gif

זה יכול להיות גם עוד כמה חודשים... חצי שנה... בד"כ דני זקן - הדובר של איגוד האופנים הוא זה שמקושר למדיה התקשורתית ויודע מתי זה עומד לקרות. בד"כ יודעים רק שבועיים לפני - ואז דני זקן מפרסם את זה בפורום הראשי של אופנים. נסה לעקוב בפורום אופנים
לי יש טלפון של הצלם שהיה שם, אנסה לברר גם, בהמשך, לראות אם יש לו מושג מתי ישדרו את זה... ואיידע פה בפורום ובפורום הראשי.

benarc

New member
go אלונה...

טיול שמטיול. תפסיקי להתנצל. כל הכבוד על הפודיום! (הראשון?) דרך אגב... תבואי בפעם הבאה לטיול עם כושר יותר טוב, אולי גם תנצחי. יישר כח בני אני הבאתי לה את הצביצב.

alonaski

New member
../images/Emo6.gif אבל בני...

הצביצב לא כיכב היום...
זו היתה תחרות XC רגילה...

benarc

New member
אחרי שתהפכי לסלבריטאית...

אני אחזור על זה שוב ושוב ושוב... ושוב כל הכבוד!!! בני

alonaski

New member
חחח... ../images/Emo13.gif)) אין שום בעיה!!!

בסרט הדוקומנטארי שבטוח יעשו עלי בתחרות דואל סלאלום בארי הבאה... אני מבטיחה לך שאחרי כל משפט שלי (כשהמראיין ישאל אותי על קורות חיי, שאיפותי, עברי, עתידי... וכו'...
D-: ) - אני מבטיחה להוסיף את הקרדיט המתבקש: "ותודה לבני שנידב לי את הצביצב שלו ועשה רבות לקידום מעמד האשה בתחרויות הדאון היל המסורתיות שנערכות בארצנו!!!"
וכמובן שאפריש לך עמלה יפה = ממה שאקבל מהספונסר שלי:"פוקס רייסינג-העולמי"... (-עד אז אני בטח אתבע כבר בכמויות של מגני ברכיים-רגליים, ביגוד פרי-רייד, קסדות, מיליוני דולרים... וכו'!
). כמה קל לפנטז, הא?!...

תודה על האיזכור ...

אבל למה צילמת אותי מאחור? - זה לא הצד החזק שלי
(כמו כל יהודי טוב - אי אפשר בלי איזו תלונה קטנה)

kobiCYFAC

New member
צריכות להיות שם עוד כמה תמונות

אני חושב שצילמתי אפילו יותר קרוב ומלפנים (מתחת יותר נכון..)

למעלה