חזרתי נשואה

אתי@

New member
חזרתי נשואה ../images/Emo9.gif

וואו, כמה זמן לא הייתי כאן...
קצת מוזר לספר על החתונה כשכבר הכל עבר ונגמר לפני כמעט שבועיים ואני לא כ"כ זוכרת את כל הפרטים שביום החתונה היו טריים בראש שלי. אני רק יכולה לומר שהיה נהדר, ואני כ"כ מאושרת להיות נשואה לאדם הכי מקסים בעולם (לפחות בשבילי)
. אני רוצה לומר לכולם המון המון
על כל הברכות והאיחולים, כל המחמאות, ובכלל: כל התמיכה שקיבלתי מכם לאורך כל חודשי אירגון החתונה...
בראש התודות עומדת תודה ענקית לאתי אלבכרי
, שבזכותה הכל נראה כמו שנראה ולא אחרת לגמרי. את שאר הפרטים והסיפורים, וכמובן תמונות, אני אספר במהלך היום ובימים הבאים
שוב תודה לכולם אוהבת אתכם מאוד מאוד
אתי@

dorlim

New member
ברוכה השבה, יקירתנו ../images/Emo24.gif

המון המון מזל טוב ו...מחכים לסיפורים ולתמונות

שמופית

New member
ברוכה השבה ../images/Emo70.gif

שמחתי לשמוע שהיה מקסים ולראות תמונות שלך - מדהימה שכמותך
יאללה, תחזרי כבר לפורום... זה לא אותו דבר בלעדיך

סיגל2

New member
אתי@ אנו במתח ומחכים בקוצר רוח

לסיפור החתונה, אז חזרי אלינו מהר עם הסיפורים.

רחלי1

New member
שטרודלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

מהר, כבר התחרפנו לנו מגעגועים!!!

שטרודליתתתתת ../images/Emo24.gif

איזה כייף לראת אותך שוב פה, נו מה קורה? ספרי לנו...ומה עם הדירה?

הילית*

New member
סוף סוף ! דאגתי לך יקירתי

לא מתאים לך להיעלם לכ"כ הרבה זמן (אז מה אם התחתנת
) שיהיה לכם תמיד כייף, מאושר ושמח בלב שמחה לשמוע שהכל היה נהדר ואשמח לשמוע את כל החוויות...

אתי@

New member
סיפור החתונה של רונן ואתי שטרודל ../images/Emo60.gif

האמת היא שעברו כמעט שבועיים וכבר שכחתי המון, אבל אני אנסה בכל זאת. בטח אתי אלבכרי תשלים את מה שאני שכחתי... אז את הלילה שלפני החתונה בילינו ביחד בניגוד לרבים אחרים וזה דווקא היה מצוין – זה מאוד הרגיע אותנו. קצת קשה לנו לישון בנפרד...
בבוקר נפרדנו כל אחד לעיסוקיו – אני להתייפייפות ורונן הלך לקנות מקרר...
בשעה 10:30 קיבלתי טלפון שנתפס לספר שלי הגב...
אתן בטח זוכרות את זה כי סיפרתי לכן על ההתרחשויות ב"שידור חי". כמובן שהייתה היסטריה מסוימת נרגעה אחרי שאתי אלבכרי סידרה לי מחליפה – אתי תנעמי. את ההכנות התחלנו רק ב 14:00 במקום שעתיים וחצי קודם, מה שמאוד מאוד הלחיץ את כולם (ובעיקר אותי מן הסתם), אבל למרות זאת הכל יצא מקסים – גם השיער שהיה שונה לחלוטין ממה שתכננו בהתחלה עם הספר המקורי, וגם האיפור שהיה מדהים... אני לא יכולה לתאר את הלחץ שהיה בבית, היינו צריכים להספיק להצטלם לפני השקיעה וכבר שעון חורף עכשיו והשמש שוקעת ממש מוקדם. יצאתי מהבית בחיפזון מטורף, בקושי הספקתי להסתכל על עצמי במראה. כולם סביבי אמרו שאני נראית טוב, אז נרגעתי...
גם התגובה של רונן כשראה אותי היתה כ"כ מרגשת... וזה היה לי הכי חשוב... את הצילומים עשינו בנמל יפו המוזנח וקצת ביפו העתיקה עצמה עד שהחשיך... משם הלכנו לנוח לנו בחדר המדהים שלנו במלון "דייויד אינטר קונטיננטל". קיבלנו חדר מדהים עם נוף משגע – רואים דרך החלון של החדר גם את הים וגם את כל תל אביב. מומלץ ביותר חדר 2030
בשעה 19:00 כבר התיצבנו באולם להצטלם עם המשפחות ולקבל את האורחים. לא הייתי מוותרת בשום אופן על קבלת הפנים, זה היה כ"כ כיף לפגוש את כולם, וזה גם השאיר הרבה זמן אח"כ לריקודים. מומלץ ביותר להשתתף בקבלת הפנים
החופה היתה החלק הכי מרגש והכי משונה בכל החתונה. קודם המרגש: הרב נתן לי לענוד לרונן טבעת וזה היה נהדר
והחתן הצליח לשבור את הכוס בניסיון ראשון
המשונה בחופה: החופה התנהלה באופן קצת שונה מכל החופות שראינו עד היום. בד"כ החתן פורס את הטלית מעל ראשו וראשה של הכלה. פה הרב ביקש מארבעה גברים לפרוס אותה. מוזר... ועוד דבר מרגיז ואיתו באה אזהרה
חשובה מאוד בענייני גימיקים: מבלי לידע אותנו, אמא של רונן הכינה סלסלות מלאות נוצצים שהילדות הקטנות יעיפו אחרי החופה. הנוצצים האלה נדבקו לנו לגוף, לבגדים, לפנים ולנשמה. זה היה פשוט סיוט כי הם דוקרים ומגרדים ומורידים צבע וזה פשוט איום ונורא!!! ראו הוזהרתם
אחרי שהורדנו מעלינו את הנוצצים (ותודות לאתי שעזרה לי ביחד עם סיגל הצלמת – שתיהן הפשיטו אותי בשירותים ועזרו לי להתנקות!!!) התחילה המסיבה עצמה. אני לא יכולה לתאר לכם כמה שמח היה וכמה כיף. היו על רחבת הריקודים כ- 100 אנשים, רובם צעירים ועשו המון שמח... ככה היה לאורך כל החתונה, אנשים לא רצו לשבת. גם אנחנו כנראה היינו הרבה יותר מאושרים ובמצב רוח טוב (ובעיקר רונן שבד"כ מתעייף מהר) כי באופן מפתיע שיתפנו פעולה בלי "לעשות בעיות"... בשעה 1:00 בלילה כשהחתונה הסתיימה, עוד היו כ- 20 או 30 אנשים על רחבת הריקודים. היה שמח בטירוף, וזה אחד הדברים שאנשים לא מפסיקים לציין כשהם מדברים איתנו על החתונה שלנו
אני לא כ"כ יכולה לתאר את כל הרגשות וההרגשות שעברו עלינו בערב הקסום הזה – גם בגלל שזה היה מזמן וגם בגלל שיש רגשות שאני לא יודעת לתאר במילים - צריך להרגיש אותן. אבל ההרגשה הכי חזקה שלי בימים שאחרי החתונה, היא שהתחתנתי עם רונן שהוא האיש הכי מקסים בעולם וזה מה שחשוב בעצם...
גם במהלך החתונה, היו הרבה דברים שייחסנו להם חשיבות לפני החתונה, אבל בזמן אמת הם היו כ"כ שוליים וחסרי חשיבות... אחרי החתונה נסענו לנו למלון ואני מאוד ממליצה לקחת חדר במלון – זה פשוט נהדר... היינו עייפים בטירוף, אבל בכל זאת במין "היי high" שכזה, מאושרים מאוד מאוד מאוד...
העובדה שישנו במקום שונה הוסיפה לתחושת החגיגיות שביום הנפלא הזה. לסיכום החתונה - אנחנו מאוד נהנינו ולפי המחמאות שקיבלנו – גם האורחים... רשימת קרדיטים בהמשך היום אתי@

שמופית

New member
וואו, אתי ../images/Emo70.gif

נשמע ממש ערב קסום ואני מאחלת לכם שתדעו לשמר את רגעי הקסם לאורך כל חיי הנישואין
מחכה כבר לראות תמונות...

רחלי1

New member
קסם, קסם, קסם של חתונה!!! ../images/Emo28.gif

...ממש כמו באגדות! ואיך שהכל הסתדר...איזה יופי!!!!!!!! תמשיכי, תמשיכי....

*שיר

New member
אתי, נשמע שהיתה לכם חתונה שמחה

ועליזה!! עכשיו אני מחכה לתמונות!! שיהיו לכם חיים מאושרים ומלאי שמחה גם הלאה!

dorlim

New member
אתי !!!!!!

אין לנו מה לאחל לכם, מלבד שתהיו מאושרים כל חייכם כמו שהייתם בחתונה. נראה כי באמת היתה לכם אחלה חתונה. מדהים איך שהכל הסתדר בסוף. הרבה אושר ואהבה

אתי@

New member
תודה לכולכם על כל הברכות ../images/Emo99.gif

אתם מחזירים לי את ההתרגשות שעברה חלפה לה זה מכבר...

למעלה