חזרתי סוף סוף...ועכשיו להסברים

חזרתי סוף סוף...ועכשיו להסברים

בזמן האחרון לא בקרתי כאן כל כך הרבה, הייתי עסוקה ועמוסה עם הצגות ושעות סיפור רבות (אני לא מתלוננת, חלילה... עבדתי קשה אבל נהניתי מכל רגע) ויש לי הרבה מסקנות ותובנות מכל הפעילות הענפה הזאת. אשתף אתכם בחלק מהן.
היו לי הרבה הצגות לילדי כיתות א-ד. הודעתי לאחראית,שיכולים לצפות בכל הצגה עד 60 ילדים. היה מעולה, ואני שמחה שהתעקשתי על כך. לא היה צפוף, כולם ראו היטב ונהנו מאד.(כך לפחות הרגשתי...)כמובן שהם יכלו "לדחוס" עוד ילדים, אבל האיכות של להציג בפני קהל גדול מדי לא משתווה לאיכות מול קהל אינטימי וקטן.
דבר שני- הבנתי שחשוב להזכיר לגננת/ מנהלת בי"ס או למקום ההצגה שאנחנו מגיעים. היו לי שני מקרים שכשהגעתי, הגננת אמרה "אוי, שכחתי..." (לא יאמן, נכון? אבל קורה לא פעם.)
כמובן להזכיר לאנשי הצוות- מורים, גננות וכו'- לכבות טלפונים,לא להוציא במבה, ביסלי עוגיות. להזכיר שלא יוצאים לשרותים באמצע הצגה. מה, ילדים לא יכולים להתאפק 40 דקות? היום , ברגע הכי מותח, ילדה אחת נזכרה שהיא חייבת פיפי. נו, באמת.
עוד למדתי שאם יש תקלה- והיו לי- פעמיים- משהו עם ההגברה- זה לא סוף העולם. פדיחה אמיתית- עצרתי. התנצלתי. צחקתי על עצמי, תקנתי תקלה והמשכתי. לא נעים, אבל כנראה שעלול לקרות.
אמשיך ביום אחר. ושוב תודה , דודי, על כל התמונות המהממות. כשאני אלמד להעביר קישורים, אעשה זאת.

ברוכה השבה, התגעגענו

נכון, באמת הרגשתי בחסרונך!
שמתי לב שגם בפייס כמעט לא הורגשה נוכחותך וחשבתי שאולי נתת דרייב ואת עובדת במרץ על ההצגה החדשה שבדרך, אגב איך מתקדם?
עכשיו אני מבין שאומנם זה נבע בגלל עבודה אבל בהצגות.
בוודאי שאת לא מתלוננת, גם אני לא הייתי מתלונן והלוואי וטפו טפו טפו, תמיד יימשך כך

טוב מאוד שאת מגבילה את כמות הצופים למה שלדעתך מתאים לסוג ורוח ההצגות שאת מעלה ויופי שאת מתעקשת על כך!!!
לדעתי האישית, אם את חושבת ומרגישה (ומי כמוך יודע טוב יותר) שזו הכמות שמתאימה להצגה ולך כשחקנית - מפעילה כדי להפיק את התוצאה הטובה והאיכותית יותר
חשוב שתמשיכי בדרך זו שמשקפת אותך נאמנה.
מעבר לתוצאות שבעקבות כך, "מסתבר" שגם ניתן להשפיע על המזמינים לעמוד בזה, בניגוד למה שאני שומע לא פעם...
מכיר היטב את ההפרעות והרעשים שהזכרת, הן מהופעות קטנות והן מהופעות בפני מאות צופים

את שואלת: מה, ילדים לא יכולים להתאפק 40 דק'? - בוודאי שיכולים!
אבל אשאל אותך: מורים, גננות ושאר אנשי הצוות המבוגרים לא יכולים לזכור בעצמם שמכבים
לפני הצגה???
הכל מתחיל ונגמר בחינוך ואם ילד רואה שהגננת\המורה\איש החינוך, לא מכבד את ההצגה והאומן אז איך יעשה זאת הוא?!
במהלך חיינו המקצועיים אנחנו לומדים להתמודד עם תקלות טכניות ואחרות.
תאמיני לי שעם צוות סאונדמנים ותאורנים מקצועיים ועם ציוד משוכלל, חדיש וגדול אינם יכולים להבטיח ללא ספק שלא יקרו מקרים כאלה, אז את יכולה להיות רגועה.
קרו לי מקרים רבים כאלה במהלך השנים, יש לי כמה וכמה סיפורים כאלה וישנן כל מיני דרכים להתמודד עם מצב כזה.
אמשיך מאותה נקודה לאחר שתמשיכי ביום אחר.
שמח שאת כאן שוב

למעלה