חזרתי! עושר אושר בריאות וכושר!

Just Adi

New member
חזרתי! עושר אושר בריאות וכושר!../images/Emo80.gif

אז ככה: הייתי שבוע אצל דודים שלי ולמדתי סקי והיה לי מעולה יום אחרי שחזרתי מהם יצאתי לטיול עם השומר הצעיר, קיצצו לנו חצי טיול בגלל הגשם אבל בכל זאת היה מ-ע-ו-ל-ה ומצחיק בטירוף וגם היה לי קטע מפדח שבטעות תליתי חזיה על ידיד שלי והוא היה בשוק :) לא משנה! אז כמה דברים בקשר למה שקראתי פה: 1. רותם! מזל טוב גדול גדול גדול (יש לי בעיה להעלות את הסימנים...סורי) שתחיי עד 220 (אל תתקמצנו) ותמשיכי להיות פוריה (בפורום...) וחמודה לאללה! ואנחנו צריכות להתחתן כבר! 2. חולצת פורום בצבע לבן זה בעעעע ): אני לא אוהבת לבן, אפור קצר זה בהחלט בסדר, עוד מעט קיץ! תשתחררו, הסמל לא יראה משהו על לבן... אבל בכל זאת אם כבר שיהיה מאחורה 3. מפגשפורום - השבוע אני לא יכולה רק ביום חמישי... אז תודיעו מה קורה 4 (ואחרון). אני כנראה הולכת לרוק עצמאות, צריך לשכנע להביא חברים ואת אמא והיא לא כזה מתנגדת לרעיון :) ויום חמישי אני עושה שופינג עם חברה! ייייי כיף לי :)

רותמיקה

New member
אווו עדידה../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

התגעגעתי אליך מאוד מאוד
ותודה על המזל טוב

עעעעעעעעעדדדיייייי ../images/Emo168.gif

יייייייייייייאאאפפפפיייי חזרתתתתתתתתתתתת!!!!
! רררןןןן, איך היה?! חחח

the king 25983

New member
אני אספר לך איך היה לו...../images/Emo66.gif

אז היה כל כך כיףףףףףףףףף!!!! אחת ההופעות הטובות ביותר שהייתי בחיים!!! יו, הם נתנו הופעה כזו טובה.. אז זה התחיל כשנסענו בבוקר יום א' (הזברה קמה), ופסענו בזהירות לכיוון התחנה המרכזית כשהדבר היחידי שאנחנו יודעים זה שאנחנו צריכים להגיע לעין גדי ביממלח... אחרי נסיעה מצחיקה ירדנו חצי שעה לפני המקום המבוקש, ותפסנו מונית למקום שכנראה הוא המבוקש, זה היה חוף, 40 שקלים, ותבינו, אנחנו אוכלים טונה כל היום!!!!! אז פשוט נכנסים מהצד בלי הגדר
חחחח... ושחינו, ושרף קצת, והתקלחנו והיה כיף, ואחר כך שוה אכלנו טונה ותירס, ואחרי שנהננו מהים שמחנו לשמוע שהמקום שבו ההופעה מתקיימת הוא במרחק הליכה, אז התחלנו לדלג לשם, ישבנו בקופות כדי להיות ראשונים והתחלנו לזרוק אבנים לתוך קופסת שימורים. (יוס זרק לי אבן לראש). קנינו כרטיסים ונשאר המון זמן עד ההופעה, אז אנחנו כמו ילדי צופים טובים הדלקנו מדורה חמימה ובלי לשים לב מלא אנשים הצטרפו... הגיע זמן ההופעה, התחלנו לעלות למעלה, חיכינו על הדשא, ואחרי שאכלנו נקנקיה בלחמניה הבנו שפסח, ואז אמרנו, "אה, פסח.". אז רמי פורטיס עלה, נתן הופעה חביבה, אני לא מכיר הרבה שירים שלו אבל הבנאדם ממש מצחיק, או כמו שנאמר "פורטיס, משוגע". ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז, עלו המלכים, החברים של נטאשה, נתנו הופעה ענקית, הקפיצו את כולם והעירו אותם אחרי פורטיס, הם עשו כל מיני שירים, אבל באמצע היה גם 'מסמרים ונוצות' ו'טבריה' של שיטרית, ו'אוהבת לא אוהבת' ו'היא לא דומה' של דוכין, עכשיו אני לא אומר שלא היה טוב, היה אפילו יותר מטוב, מיכה באמת הקפיץ את כולם, אבל הם וויתרו על שירים כמו אני לא רוקד כשעצוב וקוק בצהריים שבהחלט היה מקום, אז בסוף ההופעה התחלנו לשיר קוק בצהריים , אבל אני חושב שלמרות שהם לא הכניסו את ה-2 שירים האלה הייתה באמת אחלה הופעה. ואז חזרנו אחרי ההופעה עם חבר שלנו ואבא שלו למרות שהבאנו שקשי"ם ותכננו לישון שם, ישנו אצל חבר שלי, וחזרנו... מצטער על האורך

נו יופי, תעתיקו...../images/Emo110.gif

אבל היה ממש סבבה... והעתקתי את זה בפורום צופים דרום ונטאשה...

למעלה