חזרתי עייף ולא מרוצה

CANADA101010

New member
חזרתי עייף ולא מרוצה

לצערי לא קראתי את הכתבה המצורפת ויצאתי לקניות ב
COSTCO NORTH YORK
חזה עוף ופולקעס נשאר רק כשר (יתרון יהודי?)
המונים והמונים לא השאירו נייר כלשהו מטואלט עד טישו
אני רציתי ללכת אבל זוגתי התעקשה
פעם הבאה אעדיף לשלם יותר בסופר ליד הבית
יתרון: ניקו לי עם ספירט את ה"דחפן" לעגלה
https://www.thepostmillennial.com/canadians-overwhelming-costco-in-midst-of-coronavirus-panic/

חזרתי עייף ולא מרוצה

michaelbl

New member
אני לא בטוח שבסופר הקרוב לביתך המצב הרבה יותר טוב

היינו אתמול בנו פרילס לידינו ויש שם הרבה מדפים שפשוט ניקו אותם (האמת, באנו לעשות משהו דומה), שימורים, פסטות, קיטניות, במיוחד המותגים הזולים (אני מניח שאנשים מעדיפים לקנות מותגים זולים בכמויות בתור מלאי לשעת חירום).
על ג'ל או מגבוני חיטוי אין בכלל מה לדבר, זה נראה לי שאזל בכל מקום אפשרי.
בצד החיובי לא היו תורים מעבר לרגיל. דווקא קוסטקו היא לא המקום שהייתי הולך אליו להצטייד כי כל הדברים היבשים והמשומרים שם הם כאילו איכותיים ולכן סתם יקרים.
הם טובים באוכל קפוא, בשר, קמח, סוכר, שמן וחלק מהפירות והירקות, מצד שני יש שם לא מעט דברים שהם יקרים יותר מלקנות סתם ככה בסופר, ולא בהכרח טובים יותר

אתה לא מגזים?

באמת הצטיידת במזון ומצרכים לשעת חירום? למה?

אתה מרגיש בכלל האטה במסעדה?

michaelbl

New member
אנחנו לא מרגישים האטה כי אנחנו טובים

הצטיידנו מהסיבה הפשוטה שברגע שיש פניקה כולם מסתערים והכל מתרוקן ויש תורים גדולים כמו ברוסיה הקומוניסטית שעמדו בתור כדי לקנות כלום, אז ככה אנחנו חוסכים לעצמנו את כאב הראש כשזה יגיע, וזה יגיע, זה רק עניין של זמן. גם עלולים להגיע למצב כמו בסין שעושים סגר, למרות שנראה לי שחוץ מסין אף מדינה לא תעז, אבל עדיין מעדיפים במקרה כזה לצאת מה שפחות
מאחר וכל הדברים הם יבשים או קפואים הם לא מתקלקלים ואז מקסימום, סוף העולם לא הגיע? אז נשתמש בהם בהמשך.

Tetrahedron

New member
ממש לא מגזים

מספר גורמים רשמיים וחצי-רשמיים ממליצים לציבור להצטייד עכשיו במצרכים בסיסיים.
הוירוס מתפשט בקנדה, אין בזה שום ספק, ואנחנו רק בתחילת הדרך.
העולם לא עומד להיחרב, אבל הרבה אנשים ייאלצו לבלות זמן רב מבודדים בביתם, וזה יותר נעים אם מתכוננים מראש.

אתה לא בטיול?

לא היית אמור להיות בקוסטה ריקה ולא בקוסקו ??

CANADA101010

New member
הטיסה ארוכת השעות במטוס הסגור מאד מטרידה אותי

החלטתי לחכות
הטיסה ארוכת השעות במטוס הסגור מאד מטרידה אותי

למעלה