חזרתי עכשיו הביתה מהאולפן של תפוז

0ne Man

New member
חזרתי עכשיו הביתה מהאולפן של תפוז

קראתי את כל ההודעות שכתבו כאן הגולשים, והתרשמתי שהיו הרבה גולשים שלא היה ברור להם איך נכנסים, איך שואלים וכו',והיו הרבה גולשים שגם אם הצליחו להכנס לבלוג, לא ראו תמונה. מצד שני היו גם הרבה גולשים שכן הצליחו להכנס וגם לראות את השידור. בזמו השידור היו בחדר בין 20-25 צופים, ואני חושב שהרוב נהנה מהשידור, כמוני. לי היה מורה מאד סימפטית, וגם באולפן כולם נישבו בקסמיה. הייתם צריכים לראות את העובדים של תפוז משננים את הסימנים שלי לימדה, וגם אחרי שהשידור הסתיים, המשיכו להמטיר עליה שאלות "איך אומרים בשפת סימנים..." ולי הסבירה לכולם בחיוך ובהנאה מכל הלב. יכול להיות שעשיתי טעות שקיבלתי את ההחלטה לעשות את השידור מהאולפן בתפוז, ואולי היינו צריכים לשדר מהבית של לי כמו שעשינו בפיילוט, אבל האמנתי שהשידור מהאולפן יהיה איכותי יותר, וכעת אני מבין שלא כך היה. אני מצטער שישנם גולשים שלא הצליחו לראות את התוכנית. במהלך התוכנית ביקשתי מהעובדים של תפוז שיבדקו את הטענות, אבל לא נמצאה איזו שהיא בעיה במערכת. יחד עם זאת, השידור התחיל מאוחר מאד, בערך ב- 21.25, עקב בעייה במחשב שהיה אמור לשמש את לי באירוח, ולמתכנתים לקח קצת זמן לסדר את הבעיה, ונאמר לי שייתכן שגולשים שנכנסו לאחר השעה 22.00 לחדר הצ'ט לא ראו תמונה, בגלל בעייה טכנית, והשידור הסתיים בערך ב-22.30. בתפוז הקליטו את השידור, ובימים הקרובים אקבל עותק מההקלטה, ואז אני מקווה שאוכל לשדר את התוכנית בשידור חוזר. לגבי כל אותם גולשים ששאלו שאלות כאן בפורום איך מבטאים מילים ואותיות, אני מציע שישאלו את לי בשיעור הבא שיתקיים. על מועד השיעור הבא אודיע במהלך השבוע הבא. תודה לכל אלה שהגיעו לשיעור הראשון של לי, ואני מתנצל בפני כל אלה שלא הצליחו לראות את השידור. אני אשתדל לפתור את כל הבעיות הטכניות לקראת השידור הבא, וגם לכתוב הסבר מפורט יותר איל נכנסים לשידור. לילה טוב לכולם!

WhiteRaven

New member
היי

מאוד נהניתי היום מהשיעור, לי הייתה מאוד חביבה. רציתי לשאול אם יש איפושהוא את הדף שהיא הציגה עם הסימנים של הא"ב?

0ne Man

New member
שלום WhiteRaven

אני שמח שנהנית מהשידור. הדף עם אותיות הא-ב בשפת הסימנים מופיע בקישורים של הפורום. לנוחותך צרפתי לך את הקישור שוב. לקישור לחץ כאן

U m a

New member
../images/Emo45.gif

תודה! ושיהיה שידור חוזר, גם למען מי שכבר ראה..
רק- תוכל אולי להסביר איך שואלים בזמן השידור? אני לחצתי על האופציה של "הוסף שאלה", וזה הפנה אותי אליך... והיא לא ענתה למה שכתבתי...

0ne Man

New member
מבירור שערכתי עם הנהלת תפוז

היה ניתן להכנס לתוכנית עם לי דן משני מקומות- אחת דרך מערכת הבלוגים, שזו הכניסה הרגילה, והשנייה דרך הפורום. אולם מי שנכנס דרך הפורום יכל רק לראות את התוכנית, מבלי שתהיה לו אפשרות להשתתף בצ'ט ולשאול שאלות.כלומר הוא יכול רק לצפות בתוכנית! לשאול שאלות בצ'ט ניתן רק באמצעות כניסה דרך מערכת הבלוגים. דבר נוסף- המשתתפים בצ'ט או המנחה (כלומר לי) אינם רואים את אלה שצופים בתוכנית דרך הפורום. כלומר מי שרוצה שתהיה לו אפשרות לשאול את לי שאלות, חייב להכנס דרך מערכת הבלוגים, באמצעות הקישור שמצורף כאן. במערכת הבלוגים, יש לחפש את שם התוכנית "קורס לשפת סימנים". אפשר לחפש בשתי צורות: או לדפדף ברשימת התוכניות שנמצאת בקטיגוריה "עכשיו בשידור" עד שמוצאים את שם התוכנית,לוחצים עליה ומקבלים את חלון הצ'ט עם מסך הוידאו של השידור. אפשרות שנייה - להכנס באופן אקראי לאחת התוכניות שמשודרות באותו רגע בבלוגים, וכאשר נכנסים לתוכנית מתקבל תפריט עם אופציה "הצג את כל השידורים". לחיצה על האופציה הזו מציגה את רשימת כל השידורים בחלון אחד. מחפשים את התוכנית שלנו,לוחצים עליה ואז עוברים ישירות לשידור התוכנית עם לי. התמונה על המסך מתחלפת בהתאם. שימו לב- יש שתי קטיגוריות לבלוגים- אחת היא "לכל המשפחה" שנקראת "עכשיו בשידור", וקטיגוריה שנייה היא "למבוגרים בלבד". הקטיגוריה שבה אנו משדרים היא כמובן "עכשיו בשידור (=לכל המשפחה). למי שאף פעם לא נכנס לבלוגים זה אולי נשמע מעט מסובך, אבל למעשה זה פשוט למדי, וצריך רק לתרגל את הטכניקה. אני אשמח לעזור באופן אישי לכל אחד שיתקשה בכניסה לבלוגים. בהצלחה!

0ne Man

New member
תמונות מהשיעור הראשון עם לי דן

באדיבות אוקה, שצילמה והעלתה את התמונות בבלוג שלה

Rוני

New member
רעיון מבורך, האם ניתן

לשלוח לינק לחדר הספציפי או שהם פותחים חדר שונה בכל שעור? אשמח לקבל מידע על השעור הבא (ואם אפשר למסרים כי אני לא נמצאת הרבה בפורומים)

0ne Man

New member
בעיקרון החדר נשאר קבוע, ללא שינוי

שם החדר הוא "חירשים", ושם התוכנית היא "קורס לשפת הסימנים". אי אפשר לשים קישור ספציפי לחדר הזה, מסיבה טכנית. אבל אם תחפשי ברשימת השידורים בשעה שיש שידור, תמצאי את התוכנית שלנו בקלות. בהצלחה!

Rוני

New member
מצאתי את הסביבה לפחות

כיוון שלא היה שידור אני מניחה שבעת שידור אמצא ביתר קלות האם יש כבר רשימה של השידורים לתקופה הקרובה? כי אם לומדים אז לומדים אין טעם לפספס

0ne Man

New member
השיעור הבא יתקיים ביום רביעי הבא

בתאריך 24.3.04, בשעה 21.00. בהצלחה!

למעלה