חזרתי עכשיו מארוחת חג אצל בת דודה

advak

New member
חזרתי עכשיו מארוחת חג אצל בת דודה

שלי. קבלתי את המבטים, אלו שגורמים לי לתחושה לא נעימה, אלו שגורמים לי לחשוב על הפעם הבאה שבה אני ארצה להפגש עם האנשים שהיו שם. לשמחתי, לא מבני הדור הצעיר אני מקבלת את המבטים, אלא דווקא מהדודים... אופ, זה מעצבן! באמת! קרה לכם? מבינים על מה אני מדברת? והכי חשוב- חג שמח!

אמממ

לא ממש קצת קשה להבין עקב העובדה שלא הסברת... את מתכוונת למבטים של למה את עדיין רווקה? זה מה שחשבתי בהתחלה אבל ראיתי שאת כולך בת 26... חג שמח :)

advak

New member
צודקת

שאני רק בת 26, אבל אצלינו, גם הצעירים- או עם בני זוג קבועים (או חזרו בתשובה...), או נשואים, עם ילד בדרך. ואני- לא נשואה, לא חוזרת בתשובה ולא עם בן זוג קבוע (בינתיים...)

שיתמודדו ...:)

אל תקחי ללב שורה תחתונה הם רוצים בטובתך, גם אם אין להם מושג איך מביעים את זה בדרכים נכונות

נימשון

New member
זה לא עושה אותך פחות טובה

חוזרים בתשובה ודתיים חיים בסגנון חיים אחר ממך, זה לא אמור להפליא אותך שהם כבר נשואים וחלקם אף עם ילדים ואת צריכה להבין שאת חיה בחברה "קצת" שונה וזה לגמרי בסדר עדיין לחפש.

הפלא ה8

New member
מבינה,מבינה...אצלנו זה אחרת,טיפה

אצלנו כל הבני דודים, אבל כולם (למעט אחד) לא נשואים ויותר מזה - בלי בני זוג קבועים...ואני מדברת על בני 37,34,33,31,27,25,24.... ככה שדוד אחד יפתח את הפה וכולם יקפצו עליו... אז הם לא מעזים כנראה. אנחנו כולנו ההוכחה שמשהו דפוק במשפחה אצלנו ולא כל אחד והשריטה שלו...

נימשון

New member
לפעמים אנחנו

מפרשים דברים כמו שנראה לנו עפ"י נקודות הרגישות שלנו ולא עפ"י מה שהתכוונו באמת. את עוד מעירה למדי אין מה להכנס לדיכאון מזה

גם לי קרה היום אותו הדבר

יש לי 2 אחים קטנים ממני, ולשניהם יש חברות כבר הרבה זמן ולי לא היה קשר רציני כבר כמעט שנה והם דואגים ולפעמים זה מרגיז אבל אני חושבת שאני יכולה להבין אותם אז אני מרגיעה אותם בחיוך וחיבוק וזה תמיד עובד

גלית35

New member
קיבלתי מבטים? הבחירה היא בידייך../images/Emo20.gif

עם "לצוד" את אותם המבטים או לא! נשבעת לך כותבת לך מנסיון. אני הבכורה מכל העדר של בני הדודים והאחי ואחותי כולם נשואים פלוס. הם יכולים להביט לאן שהם רוצים אני בוחרת שלא לצוד אותם!

4z5rz

New member
חכי להלוויה הבאה

חכי להלוויה הבאה ושם תנעצי את מבטים בדודות....

חחחחחחחחחח

זה כמו ידיד שלי שאמר לי פעם שכל פעם שאומרים לך "בקרוב אצלך" בחתונות תחכי ללויה, ואז תחכי לדודה הכי מעצבנת ותגידי לה "בקרוב אצלך" חחחחחחחחחחחחחחח

לא מבינה על מה את מדברת...

יכולה רק לתאר לעצמי שזה לא נעים. המשיכי לעשות את מה שעושה לך טוב... בהצלחה

מכירה גם מכירה

אבל האמת, כנראה שמעבר לדודים חסרי היכולות להתעסק בעיניינם, קיים גם הצד שלנו, שעושה את החישובים האלה..הם כבר באים במשפחות ואני עדיין לבד... כך שאולי הכי קל לנו להפיל את העניין של ה"דודים", כשבעצם המבטים האלה, הם פנימיים שלנו על עצמנו...

למעלה