חזרתי עכשיו מגן עדן למתאגרפים...

orslimy

New member
חזרתי עכשיו מגן עדן למתאגרפים...

המכון בתל אביב, משהו מטורף! מקצועי יפה מי שמכיר את gleason's בסגנון הזה ואפילו משופר, אני מרגיש כמו רוקי!

אור הכניסו כבר את כל הציוד?

כי אם כן אני צריך להגיע לשם ולצלם ולעשות פרומו למכון עם תמונות ווידאו באתר שלנו וגם כאן בפורום יניב

shaqkim

New member
נשמע שנהנת...

ננסה לקפוץ שבוע הבאה לראות את המכון, להתפעל, ולעשות ספרינגים. ד"א מתי תקפוץ למכון שלנו? קים

orslimy

New member
חחחחח

אני אקפוץ כשיגידו לי שאתה עסוק ולא באת כי אני מאוד מאוד מפחד....

orslimy

New member
פישר? אני המום!

היום באימון יש אגרוף אז אני מבקש אותך...ונעשה לנו פרטייה.....תי הי...

orslimy

New member
קצת חוש הומור!

יהיה לכם שיער לבן אם לא יהיה לכם חוש הומור.......... תבינו אותי אני ילד מיוחד...

orslimy

New member
קים

אתם באמת באים שבוע הבא אחי? בונא יהיה מטורף... תבקש את הילד הגבוה והחתיך ואז יקראו לי...

orslimy

New member
1.85...

וזה די גבוה לאגרוף... ואני מסתדר מצוין כמובן לא נגד כולם(אלעד שמואל) אבל אני משתמש כמה שאני יכול בזה...

MikeTyson

New member
אה, נחמד..

אתה גבוה ממני בקצת פחות מ-20 ס"מ. אבל אני אוהב את זה, אין כמו לצוד את הראש של הגבוהים. (טייסון היה עושה את זה יפה מאוד) אגב, קים משהו כמו 1.90, נראה לי 1.88 או משהו כזה.

orslimy

New member
חח כדי לצוד אותי קודם צריך לתפוס...

אותי, ואני לא מרשה שיתפסו אותי....

אזואלי היום יש אגרוף???

קבענו פגישה..... אני הולך למרוח את הכפפות בשבבי זכוכית בשביל לפגוע בפניך המהממות תקבלו תמונה אזואלי לפני - אזולאי אחרי... יניב

orslimy

New member
חחח הנה האזולאי לפני...

עם האף העקום...שיהיה יותר עקום אחרי פישר(לפחות כך אדון פישר חושב)

אני בונה גם על האף שלך....

תתכונן לג'אבים קטלניים ישירות לאף.... חחחחחחחחחחח תאמת אני לא ממש צריך להתאמץ אתה יודע, מספיק שאני נותן את ההוראה מילת הקסם לאלעד שמואל "..כנס..." הענינים מסתיימים... יניב

shaqkim

New member
אני בדיוק בדרך לאימון...

אני כנראה יגיע שבוע הבא, לא יודע מה בקשר לשאר הקבוצה.

עכשיו אין יותר תירוצים....../images/Emo70.gif

רענן השקיע המון כסף שיהיה לכם נוח להתקדם באגרוף. אז קדימה לעבודה- ורוצים לראות תוצאות!!! יניב

למעלה