חזרתי עכשיו מההופעה בהאנגר......

ליאורנר

New member
חזרתי עכשיו מההופעה בהאנגר......

הייתה הופעה ממש הזויה עם כל החיילים שהיו שם אבל הופעה אחת הטובות....[אני ויוני הצלחנו להכנס חינם איך שהוא] אביב באמת השקיע בעיבודים של כל שיר ושיר[עם ההזיות והתעויוט] ופשוט יצא מדהים..... השירים שאני זוכר שהיו הם:[כמובן לא לפי הסדר] שלכת לילות לבנים השיר שלנו שנינו שווים מחר מה הם רוצים מאביב עניין לילה לילה טוב עורי עור לבכות לך כשאתה כאן האם להיות בך מאוהב אהבנו[דניאל סלומון שר] אולי[שלומי שבן שר] המכתב[יהונתן גפן שר] זה רק הלב שכואב לך[איה כורם שרה] קרן אור[אלכס שרה] שיר עצוב חלומות גדולים כוכבי בלילה מלאך בשבילך עם הזמן עונות יומן מסע אתה פה חסר לי קיצר הייתה הופעה ממש ממש ממש טובה ומפתיעה.... תהנו מחר

נשמע בהחלט טוב

פינוק!

התעוט

New member
שירים ממש נדירים

לילה טוב אפי` בעשור למכתב הוא לא שר, מעניין שהוא לא שר את הילדים ואקדחים שלופים.

WTR

New member
../images/Emo41.gif בקשר להופעה היום ../images/Emo41.gif

היי אני חדשה פה
אוהבת מאוד את השירים של אביב גפן, בעיקר את האלבומים הישנים והנוסטלגיים. במקרה הצלחתי להשיג כרטיסים להופעה בהאנגר היום - המיקום: בבר. לא טרחו להגיד לי באורנג' שזה המיקום, אמרו לי שהתפנו מקומות בצד, שאלתי עד כמה בצד ואם רואים משהו וענו לי "נו, זה בצד"... בכל מקרה, אני ממש מקווה שיהיה אפשר לראות משהו אחרת חבל על ה150 ש"ח.. יש כאן אנשים שמגיעים למופע?

היה מדהים!!!!!

אמא של חברה שלי השיגה לנו כרטיסים!! הייתה הופעה מדהימה מי שהולך היום הולך להנות =) פלייליסט לפי הסדר למי שרוצה... שלכת לילות לבנים מחר חלומות גדולים כוכבי בלילה המכתב השיר שלנו שנינו שווים עניין מהם רוצים מאביב אתה פה חסר לי אהבנו עורי עור לילה בשבילך מלאך שיר עצוב זה רק הלב שכואב לך עונות לילה טוב ועם הזמן אולי כשאתה כאן לבכות לך קרן אור יומן מסע האם להיות בך מאוהב

מעכבת

New member
וואי נשמעת הופעה בתזונה..

שמחה שנהנת. מישהו יודע אם זה גם מה שהוא הולך לעשות היום?

galush29

New member
פששש..איזה פליילסט מעולה../images/Emo23.gif

אני כ"כ חסרת מזל! שאני הולכת להופעה,היא פשוט גרועעעעה ושאני לא הולכת,אני תמיד מפסידה!!! איזה ביש מזלXD טוב,לפחות נהנתם אתם=]] האמת שאחלה שירים היו שם

Inbarush91

New member
גם אני הייתי

הייתה הופעה טובה אבל זה היה ממש רחוק מהבמה..אז זה קצת הרס לי את ההופעה אבל היו שירים טובים.. לילה

Simple Sam

New member
מה הם רוצים מאביבבבב

אוף,וזה היה גם היום איך הפסדתי את זה כוסעמק ולילה,ולילה טוב...:\ איזה הופעה,איך לא הלכתי איך

הייתה הופעה טובה מאוד ../images/Emo13.gif

"עניין" כנראה היה כתוב בפלייליסט, אך לא בוצע. אהבתי מאוד שהוא התחיל עם "שלכת" וגם שאביב ויהונתן שרו את "המכתב". אלכס הזאת שרה מאוד יפה לדעתי, אבל את "קרן אור" לא התאים לה כ"כ לשיר וזה דיי הרס
העדפתי שאביב ישיר. מאוד הפתיע אותי שהוא שר את "לילה טוב" שאפילו בעשר למכתב הוא לא שר. ואהבתי שהיה גם את "מה הם רוצים מאביב" ו"חלומות גדולים".

ענברושששש שאלתי

אם אביב גפן מפיק לך אלבום .? ? לחמה הא?!?@ שלא יהיה לכולם פה דעות קדומות על השם שלי כי זה סתם אין לי מושג איך לשנות את זה

למעלה