חזרתי עכשיו מההופעה:)

RihannaNavy

New member
חזרתי עכשיו מההופעה:)

היה מדהים!!!! היא רקדה פצצה והפלייבק ברוב השירים לא היה מורגש והיא נראתה הרבה יותר רזה ממה שהיא נראית בתמונות וממש ממש נהניתי!
בימים הקרובים אכתוב פוסט מורחב יותר:)

SuperShiro

New member
מחזקת!

שמחה שנהנית - קנית משהו מהמרצ'נדייז? הגעת מוקדם ע"מ לעמוד מקדימה?

RihannaNavy

New member
כן, קניתי כוס ואת האלבום הראשון

ושהיה חסר לי ואת ההופעה מווגאס ב2002 ואת התמונה שצילמו בכניסה. הכל 90 דולר
וכן, הצלחתי לעמוד בשורההראשונה.אבל יחסית ימינה אבל הצלחתי לראות מעולה!
מאחורי עמד מהמעריצים המתלהבים והמגזימים שבכה וצרח כל ההופעה והוא ממש הציק חח
הקטע שהעלו מישהו מהVip היה אדיר ולא הפסקתי לצחוק!
ברייק דה אייס היה הכי טוב by far לדעתי. גם everytime וורק ביצ' היו אדירים. בדיקלום של וורק ביץ' שבמקור שומעים כמה עריכות - לא היה בהופעה-אז או שזה הקלטה מחדש או לייב!
גם בשירים אחרים היו חלקים שונים בווקאל (ואני לא מדבר על קטעים כמו בייבי אופס וטוקסיק, אלא על כמו דו סמטין ופיס אוף מי לדוגמא).
בסוף של סטורנגר ולפני הקטע של הריקוד יש תמיד צעקה כזאת, נכון?

t o m a k

New member
דמי לובאטו רוצה לשתף פעולה עם בריטני

דמי לובאטו גילתה למעריצים דרך הטוויטר שלה עם אילו אומנים היא הייתה רוצה לעבוד כולל נסיכת הפופ:
"Dream Collabs: Kelly Clarkson (duh), Eminem, Ed Sheeran, Marc Anthony, Christina Aguilera, Macklemore, Lil Wayne, Nicki Minaj, & Drake And DUH Britney, Kelly & Paulina"

cmboy1992

New member
תגידו

מישהו פה במקרה יודע למה אין עדיין סינגל שלישי....? יש איזה משהו חדש או איזו שמועה בקשר למשהו כזה..? יש הרגשה כאילו לא בא לה כי האלבום לא מוצלח במיוחד..אבל עדיין- אפשר להוציא ממנו עוד כמה טובים...

SuperShiro

New member
השד יודע.

אולי היא משקיעה את כל כולה במופע כי זה החלק ממנו היא הכי נהנית?
אני לא מסכימה עם כך שהאלבום לא מוצלח - לטעמי הוא ברביעייה הפותחת של האלבומים הטובים ביותר שלה, וגם הביקורות שהוא קיבל היו טובות מאוד. מה שכן, הוא לא מאוד מצליח - היום, אלבום שאינו מקודם על ידי האמן או לחלופין שאחד מהסינגלים ששוחררו ממנו לא הפך ללהיט ברדיו יתקשה להגיע לידי הצלחה ולמכור.
רבים הם המעריצים שמאמינים כי סינגל נוסף מהאלבום לא ישוחרר, אך אין לדעת..... לטעמי, אם Tik Tik Boom ו Alien לא ישוחררו כסינגלים זה יהיה פספוס די גדול.

cmboy1992

New member
לדעתי דווקא לא כל כך פספוס..

קשה לי אפילו לשמוע אותם.....וניסיתי, באמת שניסיתי...פשוט לא עושה לי את זה....

ואכן, הלאבום כושל ולאו דווקא בגלל חוסר הקידום שלו, יותר בגלל שרוב השירים פשוט לא קשורים אחד לשני...(רוב, לא כולם). יש הרבה טובים, אבל כשהם ביחד באלבום אחד- הם פשוט לא מסתדרים לי......העיקר שאני נהנה מרוב השירים...נגיד לסינגלים נוספים- אני דווקא אהבתי יותר את NTIFY, TIG וPASSENGER....

t o m a k

New member
לגמרי..

עצוב לי לומר את זה אבל באלבום הזה נראה שלא ממש היה איסוף חומרים רציני ופשוט לקחו את השירים הראשונים שהיו בהצעות..
יש הבלחות טובות אבל כל הקונספט של האלבום לא ברור לי..

Rud3 Boi

New member
מה? באמת? ברביעייה של הטובים ביותר?

לדעתי מאז ITZ ובלאקאאוט המופתיים לא היה לבריטני אלבום טוב, פשוט לא.
ב3 האחרונים היו שני סיגלים או אחד שהיו חזקיןם ופתחו את התקופה, וכל השאר היה אוסף רצועות חלשות.
יש שיר מ-3 האלבומים האחרונים שאת יכולה לציין כשיר ענק בקריירה שלה?
ברמה של בורן, אופס, סלייב, אוברפרוטקטד, סטרונגר, טוקסיק, או גימי מור?. לדעתי לא.

אני לא מבין את בריטני, יש לה את כל הכסף בעולם, אין מפיק שלא ירצה לעבוד איתה, ובמקום להיות קולית, אדג'ית, וחדשנית, היא יוצאת משעממת עם להיטים טובים אבל בנאליים.
אני תמיד אמרתי שהיא צריכה לפנות למפיקים צעירים, מחתרתיים, ואורבניים, שיפרצו איתה בסאונד חדש ורענן, מאשר ד"ר לוק, מקס מרטין" וויל.איי.אם החרושים והבנאליים.

Shiri from the block

Active member
Till the world ends נחרש בצורה רצינית אני כן חושבת שבעתיד הוא ייחשב כשיר ענק בקריירה שלה

לי אישית כבר קשה למקם את האלבומים שלה, אבל בגדול אני מאוד נהנתי מ FF זה היה אלבום ממש מעולה וממש דאנסי ופשוט היה כיף לרקוד לכל שיר ושיר באלבום הזה.

Rud3 Boi

New member
ttwe זה להיט ענק שהצליח מסחרית. הוא בנאלי

ונדוש.

טוקסיק הוא שיר פופ אגדי שמאוד מעריכים.
אוברפרוטקטד זה להיט פופ אישי מעולה.
סלייב, אופס, היט מי בייבי, סטרונגר, בורן - קלאסיקות פופ נצחיות.
איפה יש לה עוד שירים כאלה אחרי בלאקאאוט?

ואם כבר בלאקאאוט, זה למשל אלבום מוערך בטירוף.
הוא אפל, אורבני, ממש לא מסחרי, מסקרן, ומלא באווירה ורוחניות, מאז, לא היה לה אלבום כזה.

cmboy1992

New member
בשביל שיהיו לה עוד שירים אגדיים כמו שציינת..

..היא חייבת להמציא את הגלגל מחדש. וכמו שאמרת- יש לה בהחלט את כל האמצעים לעשות זאת. היא רק צריכה להחליט שהיא עושה את זה- והשאר יקרה כמו שצריך כי זה גם יהיה תלוי באנשים שיעבדו איתה.

חבל שהיא מנסה לשמור על מן שקט כזה...אפשר לומר דלילות אפילו...=\

Shiri from the block

Active member
לצערנו ככה היא בחרה
היא רוצה את השקט..
היא כבר אמרה מיליון פעם שאין לה כוח להסתובב בכל העולם ושאין לה מה עוד להוכיח..
מבאס

אבל אני לא רואה שום קשר בין השקט שהיא בחרה

לאלבומים הלא השראתיים שהיא הוציאה בשנים האחרונות.
היא יכולה להוציא אלבום טוב בלי להסתובב בכל העולם, אומנם זה יהיה חבל אבל אפשרי.
ההפך, הייתי מצפה שדווקא שהשקט שהיא בחרה בו יוציא ממנה את המיטב בכל הנוגע לשלב של חיפוש החומרים וההקלטות בלי לחץ להוציא אלבומים כל שניה וחצי והטירוף שמסביב.
עושה רושם שהיא וויתרה על כל החבילה, לא רק ההופעות אלא גם על השירים הטובים או איזושהי אמירה אישית- בקיצור להיות אומן.
והקטע אם ה- להוכיח את עצמה- זו אמירה די מעצבנת, הבנו סבבה, את הרבה זמן בתחום, אבל כל אדם, ולא משנה מאיזה תחום תמיד ינסה לאתגר את עצמו מחדש לא כי הוא צריך כי הוא רוצה וכי הוא אוהב את מה שהוא עושה. האמירה הזו היא לא תירוץ לאלבומים חלשים.

Shiri from the block

Active member
כרגע לא נראה שיש דיבורים על זה
היו כמה שמועות על טיק טיק בום אבל זהו..

t o m a k

New member
תחרות ליפסינק בסינגפור

תחרות די מוזרה (שמוזיקת סוני מממנת) אורגנה בסינגפור. זו התחרות הארצית בפלייבק והמנצח יזכה בטיול עם כל ההוצאות משולמות ללאס וגאס וכרטיס למופע של בריטני.
מי שרוצה להיכנס לתחרות היה צריך לשלוח עד ה-30 באפריל קטע וידאו באורך דקה שמראה את כישוריו בליפסינק.

רק אני מוצא את האירוניה פה?

t o m a k

New member
רקדנית של בריטני תובעת אותה

לפי המגזין TMZ נואל דון, רקדנית מקצועית, תבעה את בריטני ביום שני על כך ששברה את האף שלה כשעשו חזרות לוידאו Work Bitch.

לדברי הרקדנית, היא ושאר הרקדניות חיכו שעות עד שבריטני תגיע ואז כשהיא הגיעה היא הייתה במצב "מבולבל" ונתקלה בקשיים לעשות צעדי ריקוד בסיסיים.

באיזשהו שלב בריטני איבדה את שיווי המשקל שלה, הניפה את הידיים שלה אחורה ופגעה בפנים של הרקדנית. כך שאפה נשבר. הרדנית אמרה שתגובת של בריטני הייתה "מצטערת" והמשיכה בחזרות. הרקדנית כמובן הובאה למיון שם הובהר לה שהיא תהיה חייבת לעבור ניתוח. .

למרות שצוות בריטני הסכים לשלם את הוצאות הניתוח, לפי האתר אף אחד לא הפקיד לה כסף בחשבון אז נואל תובעת את בריטני על כך שלא קיבלה החזר על הוצאות הניתוח.

cmboy1992

New member
חח מה?

טוב היה לה יום רע...במופעים היא מפוקסת יחסית..

בכל מקרה נשמע לי תמוה קצת שהיא רק ענתה לה ״מצטערת״ ושמה זין.....לא?

למעלה