חזרתי עכשיו מהופעה בקמלוט

חזרתי עכשיו מהופעה בקמלוט

של דנה ברגר שם אירחה את קורין אלאל יש לי תמונות וחוויות השאלה אם להעלות לשרשור או להעלות תמונות לאלבום? ואם כן- לאיזה אלבום

BurningUp10

New member
ככה

תעלי לפה! וגם אני הייתי! היה מדהים השילוב בינהן מצויין

רשימת השירים

דנה מאוד נהנתה אתמול על הבמה פשוט פרחה אחרי ששרה את מחכה לו הבהירה לקהל שמדובר בשיר ציני שאנו הנשים לא מחכות לאף אחד אחרי שהיא וקורין שרו את תמונה בכחול היא אמרה שאם בכיתה ו' שהיתה שומעת את האלבום של קורין היו אומרים לה שתשיר את השיר הזה ביחד עם קורין בעתיד היא בחיים לא היתה מאמינה לפני ששרה את גן מאיר דיברה על התקופה שבה היתה זמרת השנה שבה גרה ברחוב שאת שמו אני לא זוכרת בת"א ממש ליד הגן המדובר וזה היה בתקופת החגים היא הוסיפהשבאותה תקופה שבה יצא האלבום והיתה הצלחה אדירה היא הייתה דווקא בדיכאון אם אני לא טועה היא השתמשה במונח "על הקרשים" שהיא רק עלתה על הבמה היתה עם סוודר אבל אחרי שיר אחד בערך כבר הורידה לחולצה שחורה קצרה כמו שכבר כתבו פה לפני השילוב של קורים ודנה היה מדהים פשוט החיבור שלהן יפה כל כך גם כאשר שרו אין לי ארץ אחרת דנה הראתה לקורין (ולקהל למעשה)שיש לה צמרמורת והשערות בידיים עומדות

החיבור בניהן..../images/Emo13.gif

כמה דנה מצידה להראות את הקטע עם השערות בידיים

מילי17

New member
תעלי ../images/Emo13.gif כמובן

וספרי חוויות!! שתפי שתפי שתפי. שמחה כל כך שנהנת. מתה כבר למנה של דנה ברגר לוריד.. זאפה
בנתיים את יותר ממוזמנת לשרשר חוויות.ופלייליסט <אם את זוכרת..>

העליתי כבר את הפלייליסט

אם ראית לקחתי את הדף שהיה מודבק על הבמה בתום ההופעה מכיון שלא ידעתי לאיזה אלבום להעלות העליתי לאלבום שלי הנה קישור חייבת לצין שמיכאל פרוסט חתיך
הורס כל ההופעה ישבתי מתחת לאף לא ידעתי על מי להסתכל עליו או על דנה... מקוה שיצא לי להגיע גם לזאפה לא בטוח

למעלה