חזרתי עכשיו מהצגה בקאמרי "קפה הפוך בבקשה"

חזרתי עכשיו מהצגה בקאמרי "קפה הפוך בבקשה"../images/Emo45.gif

של תיאטרון אקי"ם חולון. מה אגיד לכם - מזמן לא התרגשתי ככה, לראות את החברה המקסימים האלה צעירים ומבוגרים עם פיגור, משחקים בעצם את עצמם, את הילדים שלנו (הלוואי - לוקחת בשתי ידיים עבור סיון עצמאות כזו) את החברה שלנו.... הם מלאי שמחת חיים אמיתית יש להם אושר אמיתי בעיניים, לאחר ההצגה, נשארנו קצת, עם זהבה (שכל החברה שם מתים עליה) לחגוג יומולדת לאחת משחקניות ההצגה - ענת, הם שרו לה רקדו לה עשו לה שמח, אחת החברות (ריקי - ג'ינג'ית מוכשרת בטירוף) אפתה עוגה ממש טובה, הכרתי את חלק מהאנשים המקסימים האלה, את רביב החתיך, ואת אסנתי הזמרת העדינה, את דולי ובני, את לירן - ילדה עם אור בפנים ובעיניים שממש התאהבתי בה, ריקי שחוץ מעוגות מכינה תכשיטים יפהפיים (וקניתי ממנה שרשרת) ועוד חברה מקסימים
זהבה תודה רבה רבה על האירוח -נהניתי מכל רגע ולכולם - ההצגה תעלה שוב בקאמרי בתאריך ה- 16/7 אני ממליצה בחום ומתכוונת להגיע שוב, מימי - ביום שני הם אצלכם מובטחת לך הנאה צרופה

את צודקת מיכלי בהחלט !!!

אני ראיתי את ההצגה הזאת כשאוריתי קיבלה את אות המתנדב וגם אני התרגשתי עד דמעות. הם מוכשרים מאוד, מרגשים מאוד ומצחיקים ברמות. מקנאה בך שהיית. ממליצה לכולם ללכת. הנאה אמיתית.

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifתודה למיכלי ולמיכל,העונג שלי...

*תיקון קטן* התיאטרון נקרא "תיאטרון אחים" ושייך למתנ"ס נאות שושנים בחולון יום טוב זהבה

וואיי, אני מפספסת בגדול - גם את ההצגה וגם

אותך ואת זהבה. אני נוסעת עם צוות המורים לטיול לירושלים. אבל יהיו עוד הזדמנויות. נכון ?? נזמין את ההצגה אלינו לצפון.

smo

New member
מיכלי, הספקת קודם והוצאת לי את המילים מהפה

חבורה מקסימה של אנשים שמעלה הצגה מרגשת על חיי היום יום על עצמם ומעלה בעצם את כל הלבטים שהיו להורים שלהם, אולי, ושיהיו לנו כהורים לילדים עם פיגור, לדעת מתי לתת להם לפרוס כנפיים ולעוף. הם יוצרים על ידי ההצגה תמונה אמיתי נקיה ויפה. הכרות מקסימה לעולם שלהם. בזכות יום ההולדת של ענת זכינו להכיר אותם מקרוב, לדבר איתם וטיפה לשמוע עליהם. כוכבים רצינים! החיוך שלהם כבש אותנו וזה של ריקי במיוחד. לכו לבקר ולשתות קפה הפוך. אני מצרפת קישור מאתר הבמה. זהבה היה אירוח מדהים ומהנה.

ענתי271

New member
אני ממש רוצה ללכת לראות את ההצגה...

לא הבנתי יש ב16/7 או לא? מישהו יודע כמה זה עולה? ואם אפשר עוד להזמין כרטיסים?

smo

New member
לפי אתר הבמה יש ב- 16 וב-22

קם לפי אתר הקאמרי יש ב- 16 ליולי הצגה. אבל אפשר להתקשר לתיאטרון הקמרי ולשאול. טל' הקופה: 03-6060960 - ישיר זה מתקיים באולם קפה תיאטרון, 30 ש"ח לכרטיס. לכי תתרגשי ותהני

למעלה