חזרתי עכשיו מוולפסון, חברה שלי

gal33

New member
חזרתי עכשיו מוולפסון, חברה שלי

נחנקת כבר כמה ימים מניפוח שעשתה שבוע שעבר, מקיאה ולא מצליחה לשתות, והיום ב- 11 בלילה היא נזכרה שהיא מוכנה ללכת לבי"ח. למזלה בקושי היו אנשים במיון הכירורגי, כך שזה הלך ממש מהר. הוציאו לה 1 סמ"ק וסוף כל סוף חזר לה הצבע ללחיים והיא הצליחה לשתות. מה אגיד לכם, היתה חוויה מתקנת סוף כל סוף
, לשבת על הכיסא ולא לשכב על המיטה... כל הטראומות שלי עלו לי אחת אחרי השניה
. כל ההגעות האלו באמצע הלילה, הקאות, אינפוזיות, בצקות וכו´. יקיריי, תיזהרו!! שימרו על עצמכם. הקאה ראשונה, חס וחלילה, רוצו לבית חולים לשחרר טיפה את הטבעת. זיכרו שכל הקאה לוחצת על הטבעת ועלולה לקדם מצב של החלקת טבעת. לבריאות טובה! אמן!!

RomiVais

New member
וואו - הפחדת אותי ../images/Emo5.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo9.gif

ואני בדיוק התחלתי לחשוב על ניפוח...
אני מקווה שחברתך תרגיש טוב, אם היא עדיין לא מרגישה טוב!!
תרגישי טוב גם את עם הטראומות שעלו מהעבר... ונקווה שלא יחזרו לעולם!! לילה טוב ושיהיה לך סוף שבוע נפלא, רומי

gal33

New member
לא צריך לפחד, צריך לשמור!

יש מקרים כמו אצלי, שלא משנה כמה ששמרתי זה לא עזר, אך באופן עקרוני אחרי כל ניפוח צריך להתחיל כמו אחרי ניתוח + כל הכללים + הכלכלה המיוחדת.

רוייקו

New member
רומי, אין לך סיבה לחשוב. הפעולה די

פשוטה. הרבה יותר ממה שאת חושבת. בשתי דקות מצר הרופא את המעבר בין שני חלקי הקיבה. עוברים לכלכלת נוזלים למשך 24 השעות הראשונות ולאחר מכן, עוברים לכלכלת בלנדר לעוד מספר ימים ורק אז בוחנים את אפשרות לעבור למוצקים. במידה ונוצרת בצקת, כדאי להגיע ולהוציא קצת נוזל מהחבק.

RomiVais

New member
תודה על ההרגעה, אבל...

אני לא בדיוק גרה מטר מבית החולים וולפסון, וזה לא כל כך קל לטוס בגלל בעיות שיכולות להופיע... יום אחרי, או יומיים אחרי וכן הלאה... בגלל זה קשה לי להחליט, אבל עם הירידה תיפסק - נצר את הטבעת, אני לא מוכנה לוותר - זה בטוח!! תודה מקרב לב, רומי

רוייקו

New member
נוצרה לה, כניראה, בצקת והמעבר נסתם

יכול להיות... לא נעים. אני זוכר שכשנוצרה לי בצקת, שתיתי דווקא תה פושר שנוטה יותר לחם. דווקא זה שיחרר את הליחה ואת הריר הצמיגי שהלך והצטבר מעל המעבר וסתם אותו כל 15 דקות. שתיתי תה פושר נוטה לחם. בלי לימון. לימון מגביר את הליחה והצמיגיות. גם לא חלב. חלב מחמיר את הבעיה. מיים אפשר לנסות, אבל פחות יעיל מתה פושר. גם מיצים לא ממש מסייעים אלא עשויים לתקוע עוד יותר. חשוב לשתות המון. פשוט המון. אם הבצקת לא עוברת במהלך יומיים, אין מה לחכות יותר וכדאי לגשת לפתוח קצת. לא פחות מחצי סמ"ק, לדעתי.

gal33

New member
תה חם באמת הכי עוזר, מנסיוני הרב ../images/Emo4.gif

לגימות קטנות וקצובות במשך כמה שעות, וללא אכילה כלל. אבל יש פעמים שגם זה לא עוזר. לעניין הגברת הספציפית, שעה אחרי הניפוח השובבה הזו ישבה בבית קפה ואכלה לחם עם חמאה, למרות הפצרותי החוזרות ונשנות. יומיים אחרי כבר אכלה, פסטה, בשר, תפ"א בתנור, בצקים למיניהם. איך אומרים, אתה יכול להביא את הסוס אל השוקת, אבל אתה לא יכול להכריח אותו לשתות

למעלה