חזרתי עכשיו ממנרה - אירוע

יורם חן

New member
חזרתי עכשיו ממנרה - אירוע ../images/Emo59.gif

בנו שם מסלול ברמה גבוהה, אקסטרימי בטירוף, היו קטעים שאפילו קשה ללכת ברגל בגלל השיפוע והאדמה הטחונה. היו שם כמה קפיצות מטורפות, לא יאומן ממש. כל הכבוד לאלונה על האומץ לרכוב את המסלול , בראבו, יש לי אותך בוידאו בקפיצת דרופ ומייד אח"כ סלופ תלול על הגלגל הקידמי, מדהים
אלונה ראשונה מהבנות ואמיר כספי מהבנים, כאשר נימרוד חמו הכישרון נושף בעורפו. חוץ מזה כולם שם ניצחו, הקהל, המארגנים וכל אחד מהמשתתפים, איורע חזק !

alonaski

New member
היי!!! ../images/Emo13.gif תודה!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif

וואלה - יש לך אותי בקפיצה הזאת בוידאו?!?!?!!?!? אתה ענק!!!! אני מספרת פה לכולם איך היציאה שלי למסלול במקפצה הראשונה היתה כמעט "הפכה"
ואיך הבולם של 152 מ"מ של הבוליט - "בלע" לי את האדמה מתחת והציל אותי!!!!...
(ותודה רבה לאדון "שרמן" והגב' בוליט!
). מצחיק - הקהל נותן המון פידבקים לאורך המסלול שיוצאים לו באופן טבעי וספונטאני...
בקטע הזה של הקפיצה שלי שכמעט הסתימה ב"הפכה" שמעתי קריאה אחידה מהקהל הלא מועט שהיה ממוקם שם: "וווווואווווו" -דאגני-מבוהל כזה...
והבנתי, שכנראה לא נראתי הכי טוב/יציב בעולם...
חחחחח.... אתה גדול שהצלחת לצלם את זה!!!!!!
אני מתה לראות איך זה היה נראה מהצד וכמה גבוה היה הגלגל האחורי שלי ב"סטופי" המאולץ הזה...
התחרות היתה.... חלום!!!! חלום!!! חלום!!!!
ולא רק התחרות - כל ה 3 ימים שכללו יומיים אימון - לפני כן, ומקצה זמנים ביום שישי אחה"צ. הקהל היה נפלא!!!!!
- מלא תמיכה ועידוד חם ואמיתי לאורך כל המסלול!!!! - אין כמוכם!!! איזה כייף שהגעתם!!! כווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולכם!!!! (-שהגעתם!
) כל ה 3 ימים בצוותא עם עוד 36 פריריידרים (-כאלה הנושאים את אותה ה"שריטה") - היו חוויה בלתי נשכחת!!! המון צחוקים, הרבה שיתוף מידע וטכניקות, המוווווווווווווווווון פירגון ותמיכה הדדית ועזרה זה לזה בעיקר בענייני ציוד, תיקונים, ספיירים וכד'. - כל אחד הגיע מהבית עם "ארסנאל" הציוד ספייר שלו למקרה של תקלות והשבתות חלפים באופניים... ויחד היתה תחושה שיש לנו "קופה משותפת" אחת!!!
שלושת הימים האחרונים היו חווית חיים!!!
אני עדיין באופוריה של כל הארוע... מרגישה כמו כשנוחתים בארץ לאחר חופשה משגעת בחו"ל ומרגישים שהחלום פג לו בבת אחת פתאום... אבל נשארים עם "ארומה" נעימה של זכרונות טובים...
... עוד רבות יכתב ויתואר בעניין הארוע!!! היו שם עשרות צלמים עם מצלמות טלביזיה/וידאו וסטיליס. היו שם צוות ערוץ 1, ערוץ 2, ערוץ 10 וערוץ 5 וכן צוות הצילום הפרטי של רד בול!!! (פגשתי צוות צלמים ממגזין "אוטו"!!! ) מי שלא הגיע לראות - הפסיד!

Dorthi

New member
אלונה, לא הייתי אבל ../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך !
בעיקר על האומץ, הנחישות והכישרון. המשיכי כך !

bez

New member
מסכים עם כל מילה

הפסיד!!! אלונה לדעתי תמונה שוה אם את מעונינת בפורמט גבוהה פני אלי במסר.

יורם חן

New member
אני יוריד את הסרט לקלטת גדולה

ויעביר לך העתק. ברגע שגדי יחזור , זה יהיה גם באתר שלו, אחרי שהוא יערוך את כל הקטעים כמו שהוא יודע...

orlyes

New member
מנרה

אלונה! הייתי שם בקטע הכי הכי .ורציתי לפרגן לך היית גדולה כיותר כל הכבוד!

alonaski

New member
תודה, אורלי! ../images/Emo9.gif

אם את חובבת סקי - את מוזמנת להשתתף בפורום סקי שלי פה בתפוז... או טו טו נפתחת העונה...
את מוזמנת לבוא ולתרום שם מהידע וההמלצות שיש לך!

aFish

New member
יופי של השתתפות....

היה מאד מרשים לראות אותך יורדת בסוף הrun השני ומבצעת את הקפיצה האחרונה לפני קו הסיום - אין מה לדבר...מוריד את הקסדה! יצא לי לעמוד על הרמפה הזאת ולהסתכל למטה - זה פשוט מפחיד...כל הכבוד על היכולת. ראינו את ההתרסקות האחרונה שלך בrun הזה...על הקטע הטחון בסיבוב שלפני הקפיצה האחרונה. זה היה מטר בערך מהפנים שלנו ולמרות שלא היתה נפילה מאד קשה למראית עין....היה שם סלע גדול שנראה שפיספסת אותו בממש קצת....מקוה שאת שלמה לחלוטין מכל הנפילות (אם היו עוד...) לסיכום שאלה: לפני הקפיצה האחרונה יש קצת יותר למעלה רמפה מטורפת שיצרה דרופ עם נחיתה לשיפוע דרדרתי ומפחיד. שם ראינו שהיתה אופציה לעקוף את הרמפה משמאל כמו שאת עשית - האם זאת בחירה חופשית של כל מתמודד? - האם יש "תשלום" על הויתור על הקפיצה - כלומר עונש של שניות או משהו או פשוט מסתמכים על כך שמי שלא קופץ מפסיד באופן טבעי זמן...?

alonaski

New member
../images/Emo13.gif ישששששששששש!!!!!

היה מי שראה אותי בקפיצות של הסוף בראן השני!!!!
(כי כמעט כל הקהל היה מרוכז בקפיצה של הסלע שאתה מתאר... = דרופ הסלע!) החלטתי מראש שאם אני נשארת על המסלול בחתיכה אחת בראן השני - אני נותנת את המקסימום לקפיצות האלה בסוף כי הם היו כייפיות בטירוף!! בעיקר הטייבל
- זה שאחרי השער המתנפח - שכבר מחוץ למדידת הזמנים! את הטייבל הכי אהבתי!
לגבי השאלה שלך: המסלול שאני בחרתי להקיף את הסלע ההוא ולא לקפוץ - זה מסלול אופציונאלי ונקרא באופן רישמי: "SAFE LINE" ונמצא שם עבור כאלה שהם לא מהזן ה"מתאבד" או לילופין - ה"סופר-מקצועי"
או - לאלה שהם כבר כ"כ פצועים וחבולים וכואבים מכל האימונים על המסלול - שלא מסוגלים (גם אם הם רוצים) לקפוץ את הקפיצה המטורפת הזאת. זו אופציה רישמית קיימת!! בהחלט בחירה חופשית של כל מתמודד. אין עליה שום קנסות או משהו אחר... ברור שהקפת הסלע גוזלת יותר זמן. היו לי ויכוחים עם דרור האס בעניין. אני טענתי שעדיף לו לקחת את הסייף-ליין במקום להסתכן בנפילה, מבחינת ביזבוז זמן... אבל דרור לא הסכים איתי וטען שאפילו התרסקות אחרי הקפיצה - וחזרה לאופנים, תהיה זרימה יותר מהירה מאשר לקחת את ה"סייף ליין"
(ובסוף דרור נפל שם בראן השני...
) אני גם טענתי שלא שווה להתרסק שם!...
איציק חנוכה - שהוא אחד התותחים הגדולים בארץ בענייני קפיצות וחוסר פחד - קפץ את הסלע הזה באימונים ונחת כמעט למטה בברם!!! הוא לא הספיק להשתלט על האופנים והאופנים משכו אותו חזק להתרסקות על גזע עץ שעמד שם!!!
וחבל... זה היה די כואב!... בעיקר - לעץ!
איציק הוא תותח מטיטניום, כנראה...
וגם הרבה תותחים אחרים נפלו והתגלגלו שם במהלך האימונים כמו גם בתחרות עצמה!...

shpitzs

New member
אלונה!!! סחתיין

כמה גבוה היה הסלע עם השלט של רד בול מתחתיו לפי התמונות נראה די מפחיד!! נראה כמו משהו בין 1.5 ל 2 מטר בכל אופן כל הכבוד עדי נ.ב. אני ל א ! !! מאמין שלא הצלחתי להגיע לראות / לרכב !!

aFish

New member
משהו כזה....בגובה

וזה אכן היה מפחיד למתבונן.... מה שמענין זה שרוב התמונות שראיתי היו של האיזור התחתון של המסלול הקרוב לקו הסיום. לא נראה הגיוני לפי כמות המכוניות שהיו בחניה שרק שם התרכזו צופים אז איפה היו עוד צלמים? מאד מסקרן אותי אישית איך נראו קטעים "יצירתיים" אחרים במסלול. ראיתי עוד תמונות של איזה גשר שנראה, שוב, אימתני למדי וענין איך נראו כל המכשולים האחרים. האם אנשים התעצלו לטפס ברגל
את שביל הצופים התלול (יופי של דבר דרך אגב
)
האם היו כאן כאלו שעלו ברכבל והתמקמו תוך כדי ירידה בשביל?

alonaski

New member
בוא נעשה פה רגע סדר קטן ../images/Emo13.gif

1. הסלע בגובה של 1.80 מ' לדעתי... 2. הקפיצה ממנו מעיפה אותך איזה עשרים מטר קדימה עד הנחיתה (המון זמן אוויר). 3. אני - לא עשיתי אותו! לידו היה צמוד שביל חלופי עוקף מיכשול שנקרא: "SAFE LINE" ורוב הרוכבים רכבו דרכו (מיעוטם בחרו את האופציה לקפוץ את הסלע) הן בגלל שלא רצו לקחת סיכון והן בגלל שכבר היו פצועים, חבוטים, חבולים, מוכים ומפוררים גופנית בעקבות כל הנפילות משך היומיים אימונים על המסלול...
באמת חבל שלא באת לראות... אפילו היה מקום באוטו של אורגול!

BikingViking

New member
וואלה אני מתפלא עליך../images/Emo8.gif

במקום להוקיע את הדיון הזה ולהעיף אותו לפורום פרירייד where it belongs, אתה נוטל בו חלק פעיל. איפה טהרת פורום הטיולים ?
סתם, סתם בצחוק. מבטיח לא להזכיר שוב את הנושא. זו פעם אחרונה. בחיי.

כל הכבוד - מברוק על הזכיה השניה

אלונה חיזקי ואמצי כל הכבוד והיקר על הכשרון ואומץ הלב ירון

yasigal

New member
קבלו את...הפנתרה!!!!! ../images/Emo61.gif

עם זנב ואוזניים של נמר או פנתר או מה שזה לא יהיה, כבשה אלונה גלבוע שלנו את המסלול באופן שלא משאיר מקום לספק!! הבחורה שאקלית ברמה ואפילו לא נולדה עם ביצים!! בדקה הבדל בסה"כ מהזוכה אמיר כספי!! (תקנו אותי אם אני טועה). הנחלת הרבה כבוד לעולם הנשי!! מהיום מוכתרת באופן רשמי: אן קרולין שנסון הישראלית. כל הכבוד גם לניל ששמעתי שחוזים לה עתיד מזהיר, חצי שנה בענף וניחנה בכישרון מדהים... באופן כללי ניתן לומר שמדובר במסלול אקסטרימי מדוגם, כמו שציין יורם, הופעה מצויינת של הרוכבים ושואו אופניים שעוד אף פעם לא ראיתי כמוהו בלייב - אולי רק בסרטי הוידיאו!!! (יורם, כנראה שנשאר וירטואלים אני ואתה -היינו באותו מקום ולא התראינו, למרות שהרושם שנשאר הוא זהה). כל הכבוד לרד בול ולנמרוד כהן ולכל מי שתרם לארגון של היום הזה - אין מה לומר - TOP LEAGUE. ונמרוד - יופי של סיכום בסוף ששילהב את כל הנוכחים ולא רק את אלה שהשתתפו בארוע. הצלחת להעביר את החוויות שעברתם יחד בצורה מצחיקה וכובשת... בקיצור היה שווה כל רגע להגיע במיוחד לארוע הזה...

IlanShacham

New member
הידעתם ../images/Emo35.gif (שאלת בונוס בפנים ../images/Emo13.gif)

אלונה היא כנראה הרוכבת הישראלית היחידה המחזיקה ברשותה חתימה אוטנטית של אן-קרוליין שאסון (התותחית המדהימה)! ושאלת בונוס - איך אלונה קיבלה את החתימה הזו????

למעלה