היי!!! ../images/Emo13.gif תודה!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif
וואלה - יש לך אותי בקפיצה הזאת בוידאו?!?!?!!?!? אתה ענק!!!! אני מספרת פה לכולם איך היציאה שלי למסלול במקפצה הראשונה היתה כמעט "הפכה"
ואיך הבולם של 152 מ"מ של הבוליט - "בלע" לי את האדמה מתחת והציל אותי!!!!...
(ותודה רבה לאדון "שרמן" והגב' בוליט!
). מצחיק - הקהל נותן המון פידבקים לאורך המסלול שיוצאים לו באופן טבעי וספונטאני...
בקטע הזה של הקפיצה שלי שכמעט הסתימה ב"הפכה" שמעתי קריאה אחידה מהקהל הלא מועט שהיה ממוקם שם: "וווווואווווו" -דאגני-מבוהל כזה...
והבנתי, שכנראה לא נראתי הכי טוב/יציב בעולם...
חחחחח.... אתה גדול שהצלחת לצלם את זה!!!!!!
אני מתה לראות איך זה היה נראה מהצד וכמה גבוה היה הגלגל האחורי שלי ב"סטופי" המאולץ הזה...
התחרות היתה.... חלום!!!! חלום!!! חלום!!!!
ולא רק התחרות - כל ה 3 ימים שכללו יומיים אימון - לפני כן, ומקצה זמנים ביום שישי אחה"צ. הקהל היה נפלא!!!!!
- מלא תמיכה ועידוד חם ואמיתי לאורך כל המסלול!!!! - אין כמוכם!!! איזה כייף שהגעתם!!! כווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולכם!!!! (-שהגעתם!
) כל ה 3 ימים בצוותא עם עוד 36 פריריידרים (-כאלה הנושאים את אותה ה"שריטה") - היו חוויה בלתי נשכחת!!! המון צחוקים, הרבה שיתוף מידע וטכניקות, המוווווווווווווווווון פירגון ותמיכה הדדית ועזרה זה לזה בעיקר בענייני ציוד, תיקונים, ספיירים וכד'. - כל אחד הגיע מהבית עם "ארסנאל" הציוד ספייר שלו למקרה של תקלות והשבתות חלפים באופניים... ויחד היתה תחושה שיש לנו "קופה משותפת" אחת!!!
שלושת הימים האחרונים היו חווית חיים!!!
אני עדיין באופוריה של כל הארוע... מרגישה כמו כשנוחתים בארץ לאחר חופשה משגעת בחו"ל ומרגישים שהחלום פג לו בבת אחת פתאום... אבל נשארים עם "ארומה" נעימה של זכרונות טובים...
... עוד רבות יכתב ויתואר בעניין הארוע!!! היו שם עשרות צלמים עם מצלמות טלביזיה/וידאו וסטיליס. היו שם צוות ערוץ 1, ערוץ 2, ערוץ 10 וערוץ 5 וכן צוות הצילום הפרטי של רד בול!!! (פגשתי צוות צלמים ממגזין "אוטו"!!! ) מי שלא הגיע לראות - הפסיד!