חזרתי!!! עם אנרגיות חדשות...

motek89

New member
חזרתי!!! עם אנרגיות חדשות...../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אני לא מאמינה חחחח היום נפגשתי עם חבר שלי... וממש הייתי בלחץ.. תמיד אני בלחץ.. לדעתי הלך טוב יחסית... חוץ מזה שהיו הרבה שתיקות
וזה כל כך מביך
היינו בעיר ואז באנו לפה לבית שלי (וכל הזמן או שחברות שלי היו או שחבר שלו.. לא היינו לבד לבד) והוא סידר לי את המחשב.. אני אוהבת אותו.. בהתחלה הייתי בלחץ לכן דיברתי בהתרגשות אבל לאט לאט זה ירד, והרגשתי שאני מדברת איתו כמו שאני מדברת אל חברות שלי, יעני במובן של לא כזה בלחץ, הייתי טיפה רגועה... ועכשיו... אני כל כך מפחדת, אלוהים אני מפחדת! אם הוא התאכזב? אם הוא לא רוצה יותר להיות איתי בקשר? אני אוהבת אותו כל כך! אני לא רוצה לאבד אותו.. לא עכשיו... חוץ מזה, התגעגעתי אל כולכם!!! באמת!!!! איזה יופי שכחתי לספר! היום קיבלתי את הציון במתמטיקה! (של המבחן) קיבלתי 90!!!!!! צרחתי, בכיתי, קפצתי, הייתי כל כך מאושרת, פעם ראשונה שאני מקבלת ציון כזה טוב... ואני עוד ב5 יחידות.. והמורה שונאת אותי.. אז בכלל...
(תמיד קיבלתי 30, 50..) היום התחיל ברגל ימין, ואני מקווה שהוא יסתיים לי ככה.. תחייכו!
יהיה טוף...

motek89

New member
באמת?????!

וואי אני לא מאמינה על עצמי, מה קרה לי פתאום

בוזיקית

New member
מתוקה שלי, את חיה ופורחת, זה מה

שקורה לך! וזה כל כך משמח אותי שאין לך מושג. איזה כיף שלאנשים קורים דברים טובים והם משתפים אותנו! זה כמו לקבל ממך מתנה! אני כל כך שמחה שאת פה איתנו! את יודעת, את מביאה אתך רוח קלילה של צמיחה ונעורים וזה גורם לי לבת שחוק של חדוה... מותק, תגשי לארכיון של הפורום, חפשי את ההודעות הראשונות שלך וצפי בשינוי האדיר שחל בך, איזה קסם! הביטי אחורה בחמלה וחיוך, ועוד מעט כשתתחילי בטיפול, בכלל תשפרי את תחושותיך ותלמדי להתמודד עם החרדות. בהצלחה!

למעלה