חזרתי!!! עם אנרגיות חדשות...../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif
אני לא מאמינה חחחח היום נפגשתי עם חבר שלי... וממש הייתי בלחץ.. תמיד אני בלחץ.. לדעתי הלך טוב יחסית... חוץ מזה שהיו הרבה שתיקות
וזה כל כך מביך
היינו בעיר ואז באנו לפה לבית שלי (וכל הזמן או שחברות שלי היו או שחבר שלו.. לא היינו לבד לבד) והוא סידר לי את המחשב.. אני אוהבת אותו.. בהתחלה הייתי בלחץ לכן דיברתי בהתרגשות אבל לאט לאט זה ירד, והרגשתי שאני מדברת איתו כמו שאני מדברת אל חברות שלי, יעני במובן של לא כזה בלחץ, הייתי טיפה רגועה... ועכשיו... אני כל כך מפחדת, אלוהים אני מפחדת! אם הוא התאכזב? אם הוא לא רוצה יותר להיות איתי בקשר? אני אוהבת אותו כל כך! אני לא רוצה לאבד אותו.. לא עכשיו... חוץ מזה, התגעגעתי אל כולכם!!! באמת!!!! איזה יופי שכחתי לספר! היום קיבלתי את הציון במתמטיקה! (של המבחן) קיבלתי 90!!!!!! צרחתי, בכיתי, קפצתי, הייתי כל כך מאושרת, פעם ראשונה שאני מקבלת ציון כזה טוב... ואני עוד ב5 יחידות.. והמורה שונאת אותי.. אז בכלל...
(תמיד קיבלתי 30, 50..) היום התחיל ברגל ימין, ואני מקווה שהוא יסתיים לי ככה.. תחייכו!
יהיה טוף...
אני לא מאמינה חחחח היום נפגשתי עם חבר שלי... וממש הייתי בלחץ.. תמיד אני בלחץ.. לדעתי הלך טוב יחסית... חוץ מזה שהיו הרבה שתיקות