חזרתי עם המשך לרעיון קבוצת המאמנים

yanivzip100

New member
חזרתי עם המשך לרעיון קבוצת המאמנים

שלום רב. למי שעדיין לא יודע על מה מדובר אחזור בקצרה על הרעיון. אני בתהליכי גיבוש של קבוצת מאמנים שכוללת שש עד שמונה חברה. מטרת הקבוצה הזאת היא להפגש פעם בחודש כדי שכל אחד ממשתתפיה יוכל לקבל ליווי ורעיונות שיעזרו לו או לה להגשים את חזונם. הרעיון נולד על ידי נפוליון היל, וכיום ידוע שאנשים מצליחים בדרך כלל מוקפים בסביבה תומכת ומאתגרת, ועל פי שפתו של הוגה הרעיון, הדבר נקרא ממוצע חברתי גבוה. על האדם ליצור לעצמו סביבה שבה יוכל ללמוד גם מהצלחות וממה כן לעשות, ולא רק ללמוד מכישלונות שכוללים בתוכם יותר לקחים לגבי מה לא לעשות. שמחתי לקבל פניות ממאמנים ומאנשים שאפתניים שגלשו וגולשים בפורום הנפלא הזה. מפניות אלו הגעתי להבנה שיהיה קשה לרכז את הקבוצה להפגש פעם בחודש לפחות בירושלים, וזאת בשל המיקום המגוון של משתתפיה העתידיים. על כן אני מכניס כאן את המדיה על נפלאותיה השונות כדי לגשר על מיגבלה זאת. הרעיון הולך לכיוון שימוש בסקייף על ידי שיחת ועידה שתיערך פעם בחודש במשך שעה, ובנוסף גם פגישה פעם בכמה זמן באיזור המרכז. בשיחת הסקייף כל חבר וחברה בתורם ידברו על חזונם ועל שאיפותיהם, ושאר החברים יתנו עצה ולא רק יביעו דעות, ובכך יעזרו איש לרעהו להגשים את חזונם. זוהי תהווה נישה של שאפתנות, ושיתופיות, שתקל על המשתתפים להצליח בחיים בדרכים יותר יעילות. גולשים וגולשות יקרות, אתם מוזמנים להתקשר או לכתוב לי באשר לדעתכם שחשובה לי, וגם בנוגע לרצונכם אם קיים כזה, להצטרף לקבוצת המאמנים והיזמים הזאת. יניב המאמן. אימייל: [email protected] פלאפון 0546503522 המשך שבוע טוב לכלכם.

tlingit

New member
../images/Emo45.gif הטכנולוגיה לעזרה

נהדר

אינה 99

New member
האיש הזה 'פטיש על'

יניב, הי. אני רואה שאתה עומד יפה בתוכנית הפעולה, אמרתי כבר - פטיש אינה

למעלה