חזרתי - עם מיגרנה אבל חזרתי

חזרתי - עם מיגרנה אבל חזרתי

הסקירה יצאה בסדר גמור - אפשר לנשום נשימה אחת. יש לי שני בנים... _יש לי גם שני בנים בבית... העיקר הבריאות... דיברתי איתו על מי שפיר ( איתו זה עם שולמן שהיה רופא הפוריות שלי ועשה לי שקיפות וסקירה... לא לוקח הרבה - בכלל - ומאוד מקצועי..אני סומכת עליו) - הוא גם עושה מי שפיר - 2500 לתאומים וזה מתחיל לצאת הריון מאוד יקר.. הוא אמר שאם אני לא אעשה אצלו - וזה בסדר גמור מצידו - שאני אפנה לתל- השומר לפלדמן - מכירות ? פלדמן? נורא נורא מפחדת ממי שפיר. פעם ראשונה שלי.. כיוון שעד עכשיו ילדתי לפני גיל 35 ועכשיו אני כבר בת 36++ תודה..

עתליה- שאלי פה על פלדמן למי שפיר

קראתי בהודעות ישנות שעשית אצלו ואת מאוד ממליצה עליו? אני מאוד חרדה ופוחדת - זה הריון יקר.. בינתיים אני רוצה לקבוע תור ולהמשיך לחשוב. אין מנוחה.. בכלל בהריון הזה.. כל הזמן דאגות..

שמחה לשמוע שהסקירה הייתה טובה ../images/Emo45.gif

ותאומים בנים זה אחלה, מנסיון
אין ספק שמחירי הבדיקות מצטברים לסך שיותר ויותר קשה לעמוד בו ככל שההריון מתקדם, ועם כל זה שאנחנו מוכנות לעשות שריר וחור בכיס, לפעמים זה בכל זאת קשה. אני חושבת שבהחלט יש הגיון בפנייה לרפואה הציבורית לביצוע הדיקור. עכשיו, איך מוודאים שמגיעם דווקא לד"ר פלדמן? פשוט מבררים מראש באיזה ימים הוא מבצע דיקורים ("בזמני", לפני שנה ושבעה חודשים, זה היה בימי ראשון ורביעי), וקובעים תור לאחד הימים האלה. אם את מכירה מישהו במכון הגנטי, את גם יכולה לנסות לדאוג שיזמנו אותך דווקא אליו. כמו שאת מבינה, אני בהחלט מסכימה עם ההמלצה על ד"ר פלדמן. הוא מקצועי מאוד, זהיר ומיומן, בקושי הרגשתי משהו מהדיקור (וזה היה דיקור מסובך, בהתחשב בכך שהוא היה צריך לשאוב כמעט יותר מים ממה שהיו...), ולא פחות חשוב- חביב ואמפטי. אין לי ספק שגם היום הייתי מסכימה להדקר אצלו. מקווה שהדיקור יעבור בשלום ובתוצאות טובות.
עתליה

הי. קיבלתי רגליים קרות. חושבת לעשות

מי שפיר שוב פרטי (כמו השקיפות והסקירות ו..). בכלל מאוד חרדה ורוצה גם לותר לגמרי. הרופא פוריות שלי - שולמן - גם עושה מי שפיר- אולי אעשה אצלו.. האם מישהי מכירה? תודה!

27חומד

New member
לברר בקופה שלך מה הנוהל בגלל גילך

איפה וכמה את יכולה לקבל החזר כי המישפיר מגיעים לך על חשבון המדינה בגלל גילך. אם יש רופא שאצלו את רוצה להדקר ויכולה להגיע אליו בבי"ח, למשל פלדמן, אז יופי. אם לא, דעתי כדעתך, במי שפיר אני לא מוכנה ליפול על סתם מישהו ומוכנה לשלם על זה כמה שצריך.

תשמעי, אם אין שום אינדיקציה פרט

לגיל, את תמיד יכולה לבחור באופציה של דיקור מאוחר (בשבוע 32, שאז גם אם מתפתחת לידה העוברים ברי חיות). יש המון ביקורת על ה"אופנה" הזו של דיקור מאוחר, בטענה שנשים כאילו "בוחרות" ללדת פגים וליצור עומס בפגיות על חשבונם של תינוקות שלא הייתה להם ברירה אלא להיוולד בזמן שנולדו, אבל אני לא חושבת שהביקורת הזו צריכה להשפיע על השיקולים שלך, ובכלל אני לא חושבת שיש משהו פסול ברצון להבטיח את עצמך ככל האפשר אחרי הדרך שעברת. בכל אופן, אם תגלי שאין דרך להתקבל לדיקור ע"ח המדינה אצל רופא שאת בוחרת, נראה לי שזו סיבה טובה לעשות את המאמץ ולשלם פרטי כדי לזכות בתחושת בטחון. עתליה

../images/Emo45.gif בהחלט הייתיש וקלת דיקור מאוחר

תוך הבנת הסיכונים והמורכבות (ועדיין, בהריון תאומים סופר תקין ובגיל גבולי, חושבת שזה מה שהייתי עושה) בקשר למדקר: ד"ר פלדמן מעולה. לא הייתי מחליפה (ימי רביעי, תל השומר).

רמונה2

New member
בעניין מי שפיר

אני עם תאומים שבוע 10 וכל הזמן חושבת בחרדה על בדיקת מי השפיר. אני מרגישה שאני מסכנת בהחלטתי את העוברים. אין לי ספק שמכיוון שאהיה בדיוק בת 33 בתל"מ ובהנחה שהשקיפות העורפית ושאר התוצאות יהיו טובות, לא הייתי עושה את בדיקת מי השפיר (כך נהגתי עם ביתי בת השנתיים) אבל מכיוון שאני עכשיו בהריון עם תאומים לאחר IVF וחלק מהעוברים שהוחזרו לאחר מיקרמניפולציה, אני שוקלת לעשות דברתי על זה עם הרופא שלי והוא אמר לי שIVF וגם מיקרומניפולציה אינם סיבות לעשות בדיקת מי שפיר אם שאר הפרמטרים תקינים. אני יודעת שזו החלטה שלי ושל החצי, אבל משהי יכולה לייעץ בעניין הספציפי של הIVF והמיקרו? אלא הם שני הפרמטרים שאני מרגישה לא בטוחה לגביהם אבל אולי זה לא סיבה מספיק טובה לעשות את הבדיקה עם כל השאר תקין ביותר?

למעלה