חזרתי עם עוד פרטים....!!! :cool:

dikla00

New member
חזרתי עם עוד פרטים....!!! :cool:

נולדתי בעשרה לאחת 12:50 בצהרים בתאריך ה19.2.87 אז זה אומר שאני דגים נכון? אז איזה אופי יש לבני מזל דגים? ובגלל שקוראים לי דקלה יש משהו שמאפיין אותי במיוחד בגלל שאני מזל דגים? החייכנית, דקלה

דגים - מיסטיקה, רומנטיקה, נפש

מזל דגים הוא המזל האחרון על הגלגל ולכן הוא מסיים מוות (להירגע, בבקשה!!). טלה פותח את הגלגל ולכן מסמל לידה, התחלה. התינוק של הגלגל. דגים הוא הסבא הקשיש. החומריות היא כבר לא מעניינו - הוא הרבה יותר רוחני. הרבה יותר חכם. אצלו הנפש מתעלה על הגוף הפיסי. לכן כוכב נפטון, השליט, שולט גם על הסמים והאלכוהול, שגורמים לנשמה ``לצאת מהגוף``, להתנתק מהחומר. בנות המזל הן מאוד יפות... מאוד נשיות! הדבר הבולט אצל בני המזל הוא העיניים שבד``כ גדולות ולחות. הן לפעמים אף מרוחקות אחת מהשנייה. הדגים הוא חולמני, מרחף. הוא יכול להיות שחקן בגלל שהוא אומן ויודע להחליף ``מסיכה``. הם מאוד עדינים..שקטים.. ורומנטיים. הם אוהבים את הים. בני המזל הם מאוד שקטים. אבל מה לגביי האופי שלך? הוא מורכב הרבה יותר ממזל השמש דגים! מה האופק? הירח? יש מזל מודגש? את בטח לא יודעת את התשובה... אבל רק שתדעי שהאישיות הרבה יותר מורכבת. שבי

dikla00

New member
אני מאוהבת במזל שלי!!! ועוד משהו

האמת היא שהרבה דברים שאמרת פה הם נכונים לגביי איזה מגניב!! : )))))))))))))))))))))))) תודה תודה תודה!!! רגע ועוד אלה אחרונה (מבטיחה!) איזה מזלות הכי מתאימים לי? לידע כללי החייכנית, דקלה

אתם רוצים שאני אשתגע לכם פה?

אז תפסיקו לשאול מי מתאים למי!! כולם מתאימים לכולם.. אני צריך לצייר לכם את זה?! דקלה, אל תקחי אישית.. את באמת חמודה, ואני אענה לך על כל שאלה.. רק די לשאול מי מתאים למי - כי כולם מתאימים לכולם! את רואה? אפילו עניתי לך ~-)

מתחיל להשבר, שבתאי ?.. :)

התחלת להתייאש מהשאלות האלה של מי מתאים ולמה ? אני מחכה בסבלנות לראות כמה סבלנות יש לך, ומתי תשבר. אין מה לעשות, ואי אפשר לספק תשובות אישיות מדי לאורך זמן, מה גם שזה באמת לא המקום. אבל.. תמשיך, חמודי, וסחטין על ההשקעה.

בנסיגה...שבתאי בנסיגה

לא סתם קוראים לי שבתאי... אני לא נשבר בקלות! מה שכן אני חושב שאני פשוט אתעלם משאלות אלו... כי בכל זאת לא צריך להגיב על כ-ל דבר!! שבי

למעלה