חזרתי עם שאלה חדשה

חזרתי עם שאלה חדשה ../images/Emo140.gif

היום אני הולכת לאודישן ואני ממש לא יודעת לאיזה תפקיד. רציתי לשאול את הקלפים מה הסיכויים שלי להצליח באודישן ולקבל את התפקיד אליו אני אבחן? אני שואלת ככה: מה הסיכויים שלי להצליח באודישן? פריסת שאלה, 4 קלפים + קלף סיכום (ריידר) התוצאה (מימין לשמאל) חמישה מטבעות, מרכבה, שבע חרבות, שוטה סיכום: מלך החרבות צריכה פירוש
אולי את התשובה שלכם אראה רק כשאחזור מהאודישן. היום בתשע בערב. תאחלו לי

צ ל י ל 8

New member
אודישן ../images/Emo35.gif

כלומר לסרט או להצגה כזה? האמת, מס' הקלפים אינו מתאים, אבל נראה כי יש לחץ של זמן אז אני אפרש: מה הסיכויים = 5 מטבעות שלי = מרכבה להצליח = 7 חרבות באודישן = שוטה סיכום: מלך החרבות אם הייתי יודעת לאיזה אודישן את בדיוק נבחנת היה הרבה יותר קל למקד. בכל אופן, האודישן עצמו יהיה כזה שהל יכול לקרות בו, לטוב ולרע. את חייבת לשמור על אופטימיות, ולא להרגיש עצורה. אני מקווה שהתאמת טוב על מה שאת צריכה לעשות, ואסור לך "לזייף" או לאמר דברים שאת לא יודעת לעשות. האם את בעצם מוכנה מספיק? כי נראה עפ"י 5 מטבעות שעדיין חסר לך משהו על מנת לעבור את האודישן בהצלחה. האמת? אני לא יודעת לאמר אם תעברי או לא. מלך החרבות לא מספק לי כאן תשובה ישירה, אלא הקלפים רק מראים את המצב הנתון בו את נמצאת היום ואיך פחות או יותר עלייך לנהוג. אם את עדיין בבית ויש לך עדיין זמן, פירסי שוב: מה עליי לעשות כדי להצליח באודישן X היום? 6 קלפים+קלף סיכום בכל מקרה, אם פיספסתי, אני שולחת לך
עם

batgalim

New member
בהנחה שכבר יצאת...../images/Emo20.gif

מה הסיכויים = 5 מטבעות שלי = מרכבה להצליח = 7 חרבות באודישן = שוטה סיכום: מלך החרבות לא נראה לי שהסיכויים מרובים... מלך החרבות מייצג כאן מבחן שאת עוברת, מבחן נוקשה על פי אמות מידה שאת היית אמורה לעמוד בהן לו היית יודעת את החומר... 5 מטבעות + מרכבה מרמז כי אי ידיעת החומר גורמת אצלך לאיבוד השליטה בדברים שאת אמורה להציג בפני הבוחנים, 7 חרבות מעמיד את על הענין בסימן שאלה, האם את משלה את עצמך שתוכלי להצליח במשהו מבלי ללמוד תחילה, או להכין את עצמך לקראת הצפוי? השוטה כאן מלמד כי האודישן הוא על נושא ענין חדש, דבר חדש שעומד לצאת לאויר העולם ועל כן יתכן ומחפשים פנים חדשות. בנוסף - ראייתך את האודישן באופטימיות ומתוך מחשבה שהוא יצור אצלך מציאות חדשה וורודה יותר. איני יודעת על מה האודישן ולכן אסתפק בזאת. צר לי אם הייתי בוטה ונחרצת, אך לדעתי כשהולכים לראיון או למבחן כלשהו ללא הכנה מוקדמת, זה יכול ליצור בלבול אצל הנבחן וסימני שאלה אצל הבוחן... ובכל אופן - בהצלחה !

חזרתי מהאודישן

בדרך לאודישן הצצתי בתגובות שלכם באמצעות הנייד אבל לא הצלחתי לשלוח תגובה. האודישן היה לסדרה חדשה שעומדים לצלם בקרוב. כשאמרו לי לבוא לאודישן לא אמרו לי לאיזה תוכנית או תפקיד. זה היה אודישן כללי כזה לראות אם אני בכלל מתאימה. עשו לנו משחקי תפקידים. לא הייתי צריכה להתכונן על כלום, פשוט להיות אני עצמי. לכן, הפירוש של צליל מאוד מתאים מהבחינה של לא "לזייף". תשובה למי שעבר את האודישן היום תינתן בתוך שבוע. אני מרגישה שהיה לי אודישן טוב אבל אני אדע אם עברתי הלאה או לא רק בעוד שבוע.
לכן על התשובות המהירות.

אפרופו עדכונים ../images/Emo26.gif

לפני כמה שבועות ביקשתי פריסה לגבי הצלחה של בחור שאני מכירה שהוא זמר. מאחר ואני עוזרת לבחור הזה לנסות למצוא מקומות להופיע, הפריסה שפירשתם לי כאן עזרה לי להתמקד ולכוון אותו למקומות הנכונים. הבחור התחיל לעבוד על עצמו מקצועית ואישית וכבר יש לו שתי הופעות, האחת בערב יום העצמאות על במה עירונית (אמנם בהתנדבות אבל יופי של פרסום) ואחת בתשלום, הוזמן להופיע באולם בבר מצוה. כשהוא יגיע גם לטלויזיה אני יעדכן אותכם שוב

למעלה