חזרתי. קצת חויות...

חזרתי. קצת חויות...../images/Emo96.gif../images/Emo168.gif

חזרתי הלילה, בשתיים וחצי לפנות בוקר. היה פשוט נפלא, פשוט אנטיתזה לביקור הקודם שלי שם (חוץ מקוי הטלפון שלא תומכים באינטרנט מי יודע מה ולכן נזקקתי לחצי שעה כדי לאחל למיכל153 מזל טוב ליומולדת
). האביב עושה משהו טוב לאירופה (גם למזרח שלה...
). פתאום הכל נראה ורוד ונחמד, עיר יפה (מוזנחת מאוד, אבל יפה. ויש להם הרבה סיוע אמריקאי שם, אז יהיה בסדר....), אנשים נחמדים, פתאום גיליתי שיש לא מעט ישראלים (בעיקר אנשי שגרירות, אבל לא רק). המון פארקים, המון מה לעשות עם הילדים בשבתות ובימי ראשון... אז נכון שעדיין אפשר לקנות כאן חצי לחם, אבל מצאתי מקום שבו אפשר לקנות ביצים בקרטון! תודה לכל מי שהציעה לשמור לי את הקרטוניות, אבל אין לי בהן צורך ....
הייתי בגן של יובל (גן בריטי). מקום מדהים. שישה ילדים, גננת וסייעת. לא מצאנו בית וגם לא מטפלת, אבל עוד יש זמן. יובל מאוד התגעגעה, בכתה מדי פעם בלי סיבה נראית לעין, סירבה לדבר עליי ו/או איתי במשך יומיים. כשחזרתי וחיבקתי אותה, מתוך שינה היא אמרה לי "אמא, יותר אל תסעי לחוץ לארץ בלעדיי אף פעם...". הלב נקרע
מיכל התנהגה יפה יחסית, קצת בעיות בלילות אבל בסך הכל בסדר. קיבלה אותי כאילו כלום... זהו, עוד חודשיים....

ענבל30

New member
יופי שנהנית... ברוכה השבה.. ../images/Emo24.gif

עצוב לשמוע שיובל התגעגעה והיה לה קשה... העיקר שחזרת אליה בשלום והיא ודאי שמחה. עוד חודשיים אתם עוברים סופית? כבר?

איזה כייף!

ברוך הבא! ויופי על ההתאקלמות- אמנם לא כל מצאתם אבךל בהחלט התחלה טובה! בהצלחה! וצילמת משהו?

כן ולא....

לא לקחתי את המצלמה שלי איתי, כי חשבתי שזה מיותר. כמובן שהתחרטתי על זה כמה וכמה פעמים.... לקחתי מצלמת וידיאו. צילמתי ליובל את הגן שלה, את הילדים שיהיו איתה ושכבר שם ואפילו ביקשתי מהגננת שתגיד כמה מילים (כמובן באנגלית, אבל תוך ציון שמה של יובל כמה פעמים). אני מקווה שזה יתן ליובל תחושה של מה צפוי לה...

jole

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo104.gif

אחלה רעיון לצלם את הגן להראות לה.

ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

נשמע מאוד מעודד. יובל כבר "סלחה" לך מאז ההודעה שלך? וכל הכבוד למיכל!

יופי לשמוע שעבר בשלום

מסתבר מדברייך שליובל היה קצת קשה, אבל אני בטוחה שסבא וסבתא דאגו ופינקו. לפחות חזרת מעודדת מהמעבר הקרב. שיהיה בהצלחה

_גלית_

New member
ברוכה השבה אלינו ../images/Emo24.gif

ושיהיה המון בהצלחה במעבר. וואו, איזה פרוייקט לעשות עם הבנות ביחד. ממש מגביר גם אצלי את החשק לנסוע עם בן זוגי ותומר לאיזה תקופה קצת, למקום אחר... מקווה שתרוויחו מהשהיה הזאת!

רותי ע

New member
ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

יופי שגילית שהחיים שם יפים. ואת חייבת לדאוג לתשתית אינטרנט משופרת, אחרת איך תמשיכי לעדכן אותנו?

למעלה