חזרתי. קצת חויות...../images/Emo96.gif../images/Emo168.gif
חזרתי הלילה, בשתיים וחצי לפנות בוקר. היה פשוט נפלא, פשוט אנטיתזה לביקור הקודם שלי שם (חוץ מקוי הטלפון שלא תומכים באינטרנט מי יודע מה ולכן נזקקתי לחצי שעה כדי לאחל למיכל153 מזל טוב ליומולדת
). האביב עושה משהו טוב לאירופה (גם למזרח שלה...
). פתאום הכל נראה ורוד ונחמד, עיר יפה (מוזנחת מאוד, אבל יפה. ויש להם הרבה סיוע אמריקאי שם, אז יהיה בסדר....), אנשים נחמדים, פתאום גיליתי שיש לא מעט ישראלים (בעיקר אנשי שגרירות, אבל לא רק). המון פארקים, המון מה לעשות עם הילדים בשבתות ובימי ראשון... אז נכון שעדיין אפשר לקנות כאן חצי לחם, אבל מצאתי מקום שבו אפשר לקנות ביצים בקרטון! תודה לכל מי שהציעה לשמור לי את הקרטוניות, אבל אין לי בהן צורך ....
הייתי בגן של יובל (גן בריטי). מקום מדהים. שישה ילדים, גננת וסייעת. לא מצאנו בית וגם לא מטפלת, אבל עוד יש זמן. יובל מאוד התגעגעה, בכתה מדי פעם בלי סיבה נראית לעין, סירבה לדבר עליי ו/או איתי במשך יומיים. כשחזרתי וחיבקתי אותה, מתוך שינה היא אמרה לי "אמא, יותר אל תסעי לחוץ לארץ בלעדיי אף פעם...". הלב נקרע
מיכל התנהגה יפה יחסית, קצת בעיות בלילות אבל בסך הכל בסדר. קיבלה אותי כאילו כלום... זהו, עוד חודשיים....
חזרתי הלילה, בשתיים וחצי לפנות בוקר. היה פשוט נפלא, פשוט אנטיתזה לביקור הקודם שלי שם (חוץ מקוי הטלפון שלא תומכים באינטרנט מי יודע מה ולכן נזקקתי לחצי שעה כדי לאחל למיכל153 מזל טוב ליומולדת