חזרתי שוב אליכם

galitkash1

New member
חזרתי שוב אליכם

היי התגובות כאן בהחלט הרגיעו אותי. קהילת הפורום הם אנשים מקסימים. קיבלתי המון תגובות ולא הצלחתי לחזור משום שחטפנו את הוירוס החדש למחשב ונאלצנו לפרמט את המחשב. יש לנו כמה התלבטויות. האחת היא האם יש צורך ללדת בבי"ח מסויים שבו יש אורטופדיית ילדים טובה ואם כן אז על מה מומלץ? ושאלה נוספת היא: אנחנו מאיזור הצפון ע"י חדרה , היכן יש מרפאות/ רופאים המטפלים באיזורינו בקלאב פוט. המליצו לי על ד"ר פורת בירושלים. האם הוא היחיד בעל הוותק והניסיון בנושא. אשמח באם תחזרו אלי גלית

Adoushi

New member
שלום שלום

שמחים מאוד שחזרת
ןדאגתי באופן אישי שהפורום איכזב אותך לכן נעלמת אני שמח שהסיבה היא הוירוס ומקווה שאף וירוס לא יבקר שוב בביתכם
לגביי ההתלבטויות: - מבחינת הטיפול, את יכולה ללדת איפה שאת רוצה..מבחינת נוחיות עדיף בבית חולים שתתחילי את הטיפול במרפאתו האורטופטדית. - לגבי הרופא, אני ממליץ על ד"ר בור מבית-חולים העמק, אנחנו מטופלים אצלו. הוא רופא מנוסה ובן-אדם מקסים. ונשמח לענות על כל שאלה אחרת שתעלה או התלבטות. שלך, איהאב

שום גלית

איפה אתה גרה בדיוק? גם אני מאזור חדרה, וליתר דיוק מאור עקיבא. אז ככה, גם אני התעניינתי בדיוק באותם שאלות כמוך, ובגלל זה אני יכולה לענות לך. יש את ד"ר בור בעמק בעפולה, שנראה לי שהוא הכי קרוב לאזור שלנו. ובקשר ללידה אז אמרו לי שלא חובה ללדת במקום שיש בהם אורטופדים, אבל אני מתכוונת ללדת בלניאדו (נראה לי עדיף על פני הלל יפה) וכאשר הייתי בסיור שאלתי האם יש אורטופד, ואמרו שאם צריך אז קוראים לו. בכל אופן, יש לי פגישה עם ד"ר בור (יעוץ על פי אולטרסאונד) ביום ראשון הקרוב ואני בהחלט אשאל את אותה שאלה שוב פעם, ואז אני אעדכן אותך עוד פעם.

../images/Emo15.gif הי גלית, כיף לקרא אותך!

הינה תשובות: 1. אנחנו ילדנו בלידת בית- עונה לגבי האורטופד. היינו אצל אורטופד אחרי 72 שעות! אם את יולדת בבית חולים- הרופא שעושה את הבדיקה הרגילה יגיד לך אם יש משהו חוץ מהק"פ שדורש אורטופד. אם את יולדת בבית. ארחיב על כך. 2. פונזטי ממליץ לגבס בפעם הראשונה בין 7 ל 10 ימים לאחר הלידה ולכן זה באמת לא חשוב טיב המחלקה האורטופדית במקום הלידה. 3. יש לך מזל שאת גרה בחדרה. הרופא הטוב ביותר (לדעתי) הוא ד"ר נעם בור. שכבר נכתב עליו רבות. הוא נחמד, נראה לי שהוא זה שעובד הכי הרבה לפי הפרוטוקול, ויש לו הכי ניסיון בארץ. היינו אצלו פעם אחת. אנחנו מטופלים אצל פורת בירושלים. הוא טוב מאוד ועשה עם אושרי עבודה מצויינת בשלב הגיבוסים. עכשיו אנחנו משנים קצת את הוראותיו והולכים בהמלצת ד"ר בור וד"ר הרצנברג (וגם אחרי אימייל לפונזטי המקסים), בדיוק לפי הפרוטוקול. מקוה שזה עוזר. ושוב ההמלצה הכי חשובה. תקראו הרבה ותהיו מוכנים להיות עם הנעליים עד גיל 4 בערך. קובץ הPDF שתוכלו למצא כאן ובאתר שלנו הוא ממש חובה לדעתי. תקראו חלקים רלוונטים. לילה טוב

למעלה