חזרתי שוב...

נטעים 90

New member
חזרתי שוב...

שבוע 7+3 אבל השק מתאים לשבוע 6 שזה בהחלט אפשרי בהנחה שהיה ביוץ מאוחר, אבל אין עובר :( וקוטב עוברי מזערי, זה עוד לא היה לי .. כארפ טען כי ניתן לחכות שבוע נוסף אך למיטב הבנתו ההריון לא מתקדם היטב וזה כנראה יסתיים בהפלה. הגרידה נקבעה לשבוע הבא -כולי תקווה שיהיה שינוי אבל מציאותית מידי כנראה... מכיוון שאין עובר יש דרך נוספת? אני שואלת כי אני חוששת מההשלכות של גרידה נוספת. ציטוטק לא בא בחשבון -היה לי נסיון רע ומר איתו .

אני כל כך מצטערת שאת כנראה חוזרת אלינו. שוב.

לגבי העדר העובר - ממליצה לך להסתמך על הקריטריונים האירופאיים ולא האמריקאיים. אני מבינה שמועד הביוץ המדויק לא ידוע. את יודעת מה גודל השק והאם הוא ממשיך לגדול? יש גודל שק מסוים שממנו ואילך גם לפי קריטריונים מחמירים כבר לא תיתכן התפתחות תקינה. אני אישית לא הייתי מבצעת שום הליך כל עוד ישנה תקווה, ולו זעירה ושברירית. חברה שלי, בדיוק במצב הזה, המתינה שבוע נוסף. כשאפסה תקווה עברה הפלה. שולחת לך חיבוק גדול. מקווה לנס.

שירהד1

Member
מנהל
איןאריותכאלה- מה זה הקריטריונים שעליהם כתבת? אודה להסבר.

עצוב לשמוע

ממש עצוב לשמוע שגם ההריון הזה כנראה לא תקין

ולשאלתך - למיטב ידיעתי, האבולוציה דאגה לכך שבסוף זה יפול לבד. השאלה היא כמה זמן יקח לזה ליפול וכמה סבלנות יש לך. אני יכולה לספר על עצמי שבאובדן הראשון שלי הפסקתי להרגיש בחילות ועייפות באמצע שבוע 5, ובאמצע שבוע 6 התחיל הדימום. מיד הלכתי למוקד וראו שק הריון שמתאים לאמצע שבוע 5, בדיוק כמו שהרגשתי. הדימום היה רק מעט יותר מסיבי מדימום של מחזור, ממש לא נורא. הכל יצא ולא נשארו שאריות. כאבים כמו של מחזור רגיל. לא ראיתי שום דבר חריג יוצא, כנראה שבשלב כזה אין מה לראות.
בכל מקרה, אצלי זה לקח שבוע עד שה"תוכן ההריוני" יצא מעצמו, וממש שימח אותי שלא נזקקתי להתערבויות חיצוניות.
אולי את יכולה להגדיר לעצמך פרק זמן מסוים שאותו את מוכנה לחכות כדי שיצא לבד. כדאי אולי לקרוא ברשת אחרי כמה זמן בדר"כ זה יוצא בשלב כזה.
עוד נקודה חשובה לבירור במידה ואת צריכה לקבל זריקת אנטי-D (רק אם את בעלת סוג דם שלילי ויש סכוי שהעובר בעל סוג דם חיובי): מתי בדיוק את צריכה לקבל את הזריקה. אני נדרשתי לכך כשהתחיל הדימום.

מסכימה

מסכימה ממש עם מה שכבר נכתב לך. הייתי מחכה לראות אולי בכל זאת זה יתפתח. אני יודעת שקשה להחזיק את התקווה.. הייתי בסיטואציה ממש דומה לפני שנה. בשבוע 6 התחילו כתמים וראו רק שק בUS. חיכינו עוד איזה שבועיים עד שהיה ברור שזה לא מתפתח. וגם אז הרופא שלי היה בעד לחכות ובאמת אחרי עוד שבועיים השק יצא בשלמותו, לא כאב או משהו מפחיד אחר.
יש סיבה מיוחדת שקבעו לך גרידה?
שולחת לך חיבוק וחיזוק

mevugeret1975

New member
לא נעים לי לשאול

איך רואים שיצא שק? אפשר גם לשלוח מסר פרטי, כי אני מבינה שזה נושא לא נעים.
אני עוברת הפלה טבעית עכשיו. שבוע 6+2. יצא משהוא מוזר ואני תוהה-האם זה שק? ידעתי שזה יקרה כי בטא הייתה נמוכה ולא הכפילה.
תודה

שירהד1

Member
מנהל
האמת היא שלצערי הרב, זה אכן נשמע לא תקין-

לי היה מקרה של שבוע 6+כמה ימים, שהיה ברור לחלוטין שהשק ריק, אין עובר, ושלא יתרחש שום דבר חיובי בהקשר לכך:( כמובן שהמקרה שלי לא משליך על שאר המקרים, אבל התיאור שתיארת נשמע לא טוב באופן אובייקטיבי.

כמובן שאם יש לך איזשהם ספקות, או שאת רוצה להשאיר איזשהו שביב של תקווה, אל תעשי שום צעד שהוא. זה ברור לחלוטין. את צריכה להיות משוכנעת באי תקינות ההריון. עד אז- לא לעשות שום צעד דרסטי שהוא. צריך להסיר את כל הספקות לפני פעולה כלשהי.
תמשיכי לעדכן אותנו במצבך.

שירה דוד

ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

נטעים 90

New member
עידכון -הייתה גרידה.

העוברון היה פיציפיפון וללא דופק. הופתעתי שקיבלתי גם ציטוטק לפני גרידה והפעם החויה שלי הייתה פחות קשה, אין כעס אין אשמה,יש השלמה והתפכחות. מאחלת לכולנו כאן -הריונות תקינים וטובים ולידות בידיים מלאות!

למעלה