חזרתי! שלום ו../images/Emo24.gif לכל הותיקים וברוכים
הבאים כל החדשים
! מתנצלת שלקח לי כל כך הרבה זמן לחזור. יום אחרי המחנה פשוט ישנתי כל היום ויום אחריו רצתי למפגש משפחתי מרגש שכלל טיול מרתק ועוצר נשימה: בן דוד של אמי הוא הארכיאולוג אהוד נצר שגילה השנה את קבר הורדוס לאחר עשרות שנים של חיפוש. הוא עשה לכל המשפחה המורחבת סיור בהרודיון מבחוץ ומבפנים (במנהרות החשמונאים שבהר) וכמובן בקבר עצמו. אחר כך הוא ואישתו הפתיעו אותנו שוב כשסיפרו שסבא-רבא-רבא שלי שהיה מזכיר חובבי ציון וממקימי יפו וירושלים החדשות כתב צוואה רוחנית-מוסרית על פני 3 מחברות וציווה להדפיסה ולכרוך אותה ולאסוף את כל צאצאיו בכל שנה לקרוא פרקים נבחרים ממנה. במשך 100 שנה התגוללו המחברות באבקן של שלוש מדינות ושתי יבשות עד שסוףסוף השנה נגאלו והודפסו, וגם הבטחנו לקיים-להיפגש מידי שנה ולהקריא (הצאצאים מונים כיום כמה מאות אנשים ב-5 יבשות). מאז אני רק יושבת וקוראת את הצוואה. בקיצור היה כל כך מרגש ומרתק שהמחנה עבר לאחורי הבמה. אבל בכל שאת אספר שהיה כייף לא נורמלי!
הילדים היו מתוקים ומוכשרים ואני מקווה בקרוב להעלות תמונות (מבטיחה הפעם לקיים לא כמו כמה פעמים בעבר). וגם העלנו מופע חמוד בסוף עם תאטרון דמוי-נו (כמובן שהוא היה יותר מהיר, קצבי ומחוייך מתיאטרון הנו המסורתי) עם מסכות, קימונואים, חרבות ומניפות מעשה ידי הילדים, וגם העלנו תצוגונת אופנה, שירים יפניים, הופעות של אמנויות הלחימה השונות שלמדו במחנה, תערוכת עבודות וכיבוד של סושי בהכנת הילדים. ומורן- אם את קוראת את הגדולה מכולם!!!!!
ועכשיו ספרו לי- אייך היה הפסטיבל? רועי- אפשר מתישהוא לראות את הבובות המפורסמות שלך למרות שפיספסתי את התערוכה? כל כך רציתי לראות אותן
נ.ב. לאבא שלי אין סרטן!!! יפי היי!!!!! הגידול היה שפיר
הבאים כל החדשים