דודי בן אדרת
New member
חזרתי
אני כאן
כמו שבטח שמתם לב נעדרתי מהפורום בשבוע האחרון.
שילוב של עבודה, עומס ולחץ מקצועי, אישי וגם עין שתקפה אותי...
מי שוותיק בפורום כבר מכיר את עלילות העין שלי וכן היא חזרה לעשות בעיות החצופה אבל הפעם היא היתה "מתחשבת" והתקיפה רק כמה שעות אחרי שחגגנו את הבריתה של האחיינית הקטנה שלי, למרות שמהלכה היא שלחה לי כמה סימנים מקדימים ודוקרניים.
ומי שלא מכיר אחסוך ממנו את הסיפור!
אז בואו נתמקד במקצועי
מה התמונה הזו שצירפתי אומרת ואיך בדיוק אני קשור לזה
אז אחרי מעל 26 שנים שיחקתי על הבמות והופעתי, כתבתי, ביימתי והפקתי לעצמי ולאחרים המוווווווון בתחום הילדים, לפעמים לנוער ולמבוגרים הייתי רק חלק בכיר בהפקת פסטיבל תיאטרון למבוגרים של עירית ת"א, במשך שנתיים.
אז החלטתי לעשות שינויים בחיי...
עזבתי את התיאטרון בו הופעתי 26 שנה בתפקידים ראשיים ומובילים.
עם הזמן הבנתי שאני זקוק לפסק זמן מהבמה כשחקן וגם מעולם הילדים, כל זה כמובן לעת עתה בלבד!
שאלתי את עצמי מה אני רוצה לעשות בינתיים וברגע שהבנתי את הכיוון הדברים פתאום הגיעו אלי מבלי שהספקתי עדיין לעשות צעד בכיוון
אז בחודש וחצי האחרונים אני מנהל אישית ומפיק של טנור האופרה הישראלית: יוסף ארידן ושל מופע חדש שלו בשם: "TENOR DIVINO"
לא להבהל, לא מדובר באופרה, המופע מוכר מלהיטי פופ אופרה (אמה שפלן, קרוזו וכדומה), מלהיטים רומנטיים מוכרים ואהובים ועוד כמה הפתעות לא צפויות
אני מזמין אתכם לצפות בקליפ החדש למופע
לבקר בדף המופע בפייסבוק ולתת לו
אני יותר מאודה לכם אם תשתפו ותעבירו גם לאחרים בבקשה.
*למי שירצה לשמוע את יוסף בביצוע מלא ל"לונה טו" בגרסה מלאה (את הקליפ הזה לא מומלץ וגם לא ניתן לשמוע דרך אייפונים וניידים) תפתחו את הרמקולים
ותעצמו עיניים, אני מבטיח לכם שזה שווה
והאמת שזה עוד לא הכל...
יש עוד משהו...אבל זה ראוי להודעה נפרדת
כמו שבטח שמתם לב נעדרתי מהפורום בשבוע האחרון.
שילוב של עבודה, עומס ולחץ מקצועי, אישי וגם עין שתקפה אותי...
מי שוותיק בפורום כבר מכיר את עלילות העין שלי וכן היא חזרה לעשות בעיות החצופה אבל הפעם היא היתה "מתחשבת" והתקיפה רק כמה שעות אחרי שחגגנו את הבריתה של האחיינית הקטנה שלי, למרות שמהלכה היא שלחה לי כמה סימנים מקדימים ודוקרניים.
ומי שלא מכיר אחסוך ממנו את הסיפור!
אז בואו נתמקד במקצועי
מה התמונה הזו שצירפתי אומרת ואיך בדיוק אני קשור לזה
אז אחרי מעל 26 שנים שיחקתי על הבמות והופעתי, כתבתי, ביימתי והפקתי לעצמי ולאחרים המוווווווון בתחום הילדים, לפעמים לנוער ולמבוגרים הייתי רק חלק בכיר בהפקת פסטיבל תיאטרון למבוגרים של עירית ת"א, במשך שנתיים.
אז החלטתי לעשות שינויים בחיי...
עזבתי את התיאטרון בו הופעתי 26 שנה בתפקידים ראשיים ומובילים.
עם הזמן הבנתי שאני זקוק לפסק זמן מהבמה כשחקן וגם מעולם הילדים, כל זה כמובן לעת עתה בלבד!
שאלתי את עצמי מה אני רוצה לעשות בינתיים וברגע שהבנתי את הכיוון הדברים פתאום הגיעו אלי מבלי שהספקתי עדיין לעשות צעד בכיוון
אז בחודש וחצי האחרונים אני מנהל אישית ומפיק של טנור האופרה הישראלית: יוסף ארידן ושל מופע חדש שלו בשם: "TENOR DIVINO"
לא להבהל, לא מדובר באופרה, המופע מוכר מלהיטי פופ אופרה (אמה שפלן, קרוזו וכדומה), מלהיטים רומנטיים מוכרים ואהובים ועוד כמה הפתעות לא צפויות
אני מזמין אתכם לצפות בקליפ החדש למופע
לבקר בדף המופע בפייסבוק ולתת לו
אני יותר מאודה לכם אם תשתפו ותעבירו גם לאחרים בבקשה.
*למי שירצה לשמוע את יוסף בביצוע מלא ל"לונה טו" בגרסה מלאה (את הקליפ הזה לא מומלץ וגם לא ניתן לשמוע דרך אייפונים וניידים) תפתחו את הרמקולים
ותעצמו עיניים, אני מבטיח לכם שזה שווה
והאמת שזה עוד לא הכל...
יש עוד משהו...אבל זה ראוי להודעה נפרדת