חזרתי
אני כאן

חזרתי
אני כאן

כמו שבטח שמתם לב נעדרתי מהפורום בשבוע האחרון.
שילוב של עבודה, עומס ולחץ מקצועי, אישי וגם עין שתקפה אותי...
מי שוותיק בפורום כבר מכיר את עלילות העין שלי וכן היא חזרה לעשות בעיות החצופה אבל הפעם היא היתה "מתחשבת" והתקיפה רק כמה שעות אחרי שחגגנו את הבריתה של האחיינית הקטנה שלי, למרות שמהלכה היא שלחה לי כמה סימנים מקדימים ודוקרניים.
ומי שלא מכיר אחסוך ממנו את הסיפור!

אז בואו נתמקד במקצועי
מה התמונה הזו שצירפתי אומרת ואיך בדיוק אני קשור לזה

אז אחרי מעל 26 שנים שיחקתי על הבמות והופעתי, כתבתי, ביימתי והפקתי לעצמי ולאחרים המוווווווון בתחום הילדים, לפעמים לנוער ולמבוגרים הייתי רק חלק בכיר בהפקת פסטיבל תיאטרון למבוגרים של עירית ת"א, במשך שנתיים.
אז החלטתי לעשות שינויים בחיי...
עזבתי את התיאטרון בו הופעתי 26 שנה בתפקידים ראשיים ומובילים.
עם הזמן הבנתי שאני זקוק לפסק זמן מהבמה כשחקן וגם מעולם הילדים, כל זה כמובן לעת עתה בלבד!
שאלתי את עצמי מה אני רוצה לעשות בינתיים וברגע שהבנתי את הכיוון הדברים פתאום הגיעו אלי מבלי שהספקתי עדיין לעשות צעד בכיוון

אז בחודש וחצי האחרונים אני מנהל אישית ומפיק של טנור האופרה הישראלית: יוסף ארידן ושל מופע חדש שלו בשם: "TENOR DIVINO"
לא להבהל, לא מדובר באופרה, המופע מוכר מלהיטי פופ אופרה (אמה שפלן, קרוזו וכדומה), מלהיטים רומנטיים מוכרים ואהובים ועוד כמה הפתעות לא צפויות

אני מזמין אתכם לצפות בקליפ החדש למופע
לבקר בדף המופע בפייסבוק ולתת לו
אני יותר מאודה לכם אם תשתפו ותעבירו גם לאחרים בבקשה.
*למי שירצה לשמוע את יוסף בביצוע מלא ל"לונה טו" בגרסה מלאה (את הקליפ הזה לא מומלץ וגם לא ניתן לשמוע דרך אייפונים וניידים) תפתחו את הרמקולים
ותעצמו עיניים, אני מבטיח לכם שזה שווה

והאמת שזה עוד לא הכל...
יש עוד משהו...אבל זה ראוי להודעה נפרדת

אז בואו תקבלו קצת פרופורציות...

כמו שסיפרתי בהודעה שמעל, ברגע שהתחלתי להבין לאיזה כיוון אני חותר הדברים קרו מעצמם וכך פגשתי את הבחורה שבתמונה

קוראים לה אופירה זילברשטיין והיא שחקנית סופר מוכשרת וכותבת - יוצרת מופלאה

וכך באותו השבוע וימים בודדים אחרי שהתחלתי לעבוד עם יוסף, הפכתי להיות גם המנהל האישי שלה ושל הצגת יחיד שהיא כתבה ומבצעת בשם:
"פרופורציות"
הצגת יחיד קומית, מקורית, מקרית.
ההצגה הועלתה לפני למעלה מעשור וזכתה לביקורות מצוינות ממיטב מבקרי התיאטרון והבידור, היתה מועמדת כהצגת הפרינג' (למרות שהיא ממש לא פרינג'!!!) הטובה ביותר בטקס פרסי התיאטרון הישראלי 2004 ולשבחי ואהבת הקהל.
לאחרונה החליטה אופירה שההצגה לא מיצתה את עצמה והתכוונה להחזיר אותה לבמות, כאן אני כבר נכנס לתמונה ובקרוב יחל סבב הופעות מחודש בכל רחבי הארץ.
בימים אלה עובדים על פרוספקט ופלקט מעודכנים וחדשים ולכן כרגע צירפתי לכם תמונה מתוך פרויקט אופנה שאופירה לקחה בו חלק ושמשמש אותנו גם כחלק מפרסומי ההצגה השונים.
כמובן שברגע שהחומרים החדשים יהיו מוכנים אשתף אתכם ואספר לכם פרטים מלאים על ההצגה ובהמשך גם אעדכן במועדי הופעות שיהיו פתוחים לקהל הרחב.

אז אחרי שהגבתי לכולכם על ההודעות ושיתפתי אתכם במה אני עושה, נראה לי שזהו להיום.
עכשיו תורכם גם לחלוק איתי, מה קורה איתכם ואצלכם???
שיהיה לכם שבוע נפלא ומלא קסם

לומדים ועובדים

תיכף מתחילות מסיבות חנוכה. השנה אני עושה מסיבות לקטנטנים.
הולכת להכין ש.ב - אעלה תמונות בהמשך.
חג שמח לכולם

למעלה