חזרתי!!

משוש30

New member
חזרתי!!

ואי ממש התגעגעתי! אז היה חופש מדהים עם שלג חלומי, המון שמש בימים האחרונים (אם כי עדיין נורא קר סביב 14-
). היו ה-מ-ו-ו שעות שינה
(לפחות 12 בלילה והגדלתי לעשות ואחד הימים לא הלכתי לסקי אחר הצהרים וישנתי 3 שעות נוספות...), היה אוכל
פשוט מעולה, הרבה זמן איכות יחד, סקי כמובן והרבה (ואפילו חזרנו בריאים ושלמים מה שאי אפשר להגיד על כמה וכמה אנשים שחזרו איתנו בטיסה) אבל גם המון געגועים...אמרו לי ולא האמנתי "חופשה בלי ילדים זה עד שיש ילדים" וזה כל כך נכון... אז כן החופשה הייתה נהדרת, ניקיתי את הראש והוספתי כוחות אבל כמה געגועים למתן. לא האמנתי שאני אתגעגע ככה, אפילו קצת כעסתי שאני "מבזבזת" את החופשה על געגועים. את חופשת הסקי הבאה אנחנו מתכננים לעשות עם עוד זוג חברים עם ילדים בביקתה כלשהי. יש נרשמים? איזה כיף לחזור לפה! מצרפת כמה תמונות מהסקי. הנה אני נחה לי על צלע ההר

dorlim

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

נהדר לשמוע כאלו חוויות! התמונות מקסימות! והגעגועים... אני יכולה להעיד שזה קרה לנו ב-4 ימים
אבל זה כיף וזה חשוב לזוגיות

galiaS

New member
ברוכה השבה!

מאמינה לכל מילה, בטוחה שזה היה חופש מהחלומות. איזה כיף שניהנתם ככה ושחזרתם בריאיים ושלמים (גם אצלנו בכל קבוצה היה לפחות ישראלי אחד שנפרד מרצועה בברך).

lulyK

New member
ברוכה השבה בחתיכה אחת.

נהדר לשמוע שהיה כייפי וממלא מצברים.

שִירָה

New member
איזה כיף!../images/Emo113.gif

רוצים עוד תמונות! אני מתה על שלג וסקי! איפה הייתם?

ברוכה השבה והתמונות מדהימות ועכשיו

מה שכתבת על געגועייך ומסקנותייך מחזק את החתימה שלך (חיינו החדשים כמשפחה...). העיקר שהייתם, נהניתם ועכשיו הבטחת לנו משהו, לא?

משוש30

New member
לא יצא ../images/Emo4.gif הדגל האדום הונף ערב

לפני הטיסה והיה על התורן כל השבוע (באסה!!!!) לא נורא אנחנו לא לחוצים כשיבוא יבוא.

מאז

New member
איזה כיף

כבר אמרתי לך שאני מעריצה אותך על כל הדברים שאת עושה?

Arfilit

New member
יהההה... איזה כיף... ../images/Emo113.gif

תגידי - באיזה גיל אפשר להתחיל ללמד אותם סקי? כי הרעיון של חופשה בביקתה - לגמרי עושה לנו את זה!!!

משוש30

New member
שאלנו את מדריך הסקי והוא אמר

שלפני גיל 4 אין טעם כי הם לא זוכרים שום דבר משנה לשנה. אבל חשבנו שהילדים יעשו חיים עם מזחלות ובובות שלג והגדולים יעשו סקי (בתורנות)

אמברון

New member
ברוך שובך יקירתי ../images/Emo24.gif

תמונות מדהימות! עושה רושם שהיתה לכם חופשה שווה במיוחד
(בחילות? גודש? משהו?). אני נרשמת לשנה הבאה. אולי גם גליה תצטרף?

למעלה