חזרתי../images/Emo104.gif
[למי שלא מעודכן, הייתי בפולין] האמת שנחתתי בארץ כבר בחמש בבוקר, עד שהגעתי הביתה היה שבע, נכנסתי לבדוק אם הכל בסדר וישר נפלתי לשינה מתוקה של 12 שעות
. אז סליחה שלא כתבתי לפני זה. נו, אז התגעגעתם אליי? היה לי מדהים. מי שעבר את המסע בטוח יודע על מה אני מדברת, ואני מקווה שיהיו פה עוד הרבה שיצאו אליו ויבינו גם את החשיבות שלו ויחזרו לארץ עם תחושה שהם עברו דבר מדהים. היה קשה [פיזית וכמובן נפשית ורגשית], אבל היה שווה כל רגע. ולצד הקושי והביקור במחנות השונים היה גם את הצדדים המהנים יותר של המסע, להיות עם השכבה שלך ועם החברות שלך... לדבר, לצחוק קצת ולגלות חברים חדשים. עדיין לא עיכלתי את כל מה שחוויתי, קרו יותר מדי דברים בשמונת הימים האלו, חוויות מסעירות, ויקח לי עוד קצת זמן לעכל ולהבין הכל. עד היום האחרון של המסע לא האמנתי שאני באמת בפולין, שאני באמת הולכת במיידאנק עם דגל המדינה, שאני באמת שומעת את העדויות המזעזעות... המעבר משגרה רגילה של לפני המסע לנחיתה בפולין וכל הסיפורים ומראות הקשים שבאו איתה היו קשים לעיכול. אז בלי לחפור יותר מדי [מי שירצה לקרוא דברים בפירוט יכול לבקש במסר קשור לבלוג שלי], רק רציתי להגיד שאני כאן בחזרה ושעברתי את אחת החוויות הכי חשובות ומדהימות שאפשר לחוות.
.
[למי שלא מעודכן, הייתי בפולין] האמת שנחתתי בארץ כבר בחמש בבוקר, עד שהגעתי הביתה היה שבע, נכנסתי לבדוק אם הכל בסדר וישר נפלתי לשינה מתוקה של 12 שעות