חזרתי
כולם לכאן
!
!
!|

חזרתי../images/Emo124.gif כולם לכאן../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!|

שלום שלום שלום שלום
חזרתי, ועכשיו אני עם מחשב הכי משוכלל שיש חדיש ומחודש, ויכולה להיות איתכם במהירות הבזק. את המחשב התקינו לי לפני שבוע, אבל בגלל המודם האידיוטי לא יכולתי להתחבר, ואז ההגדרות... בלגן שלם... אבל..... אני פה
!|
!| אז.... כמה שיעורים קיבלתם לחנוכה
אני מקווה שלא כמוני.... 3 עבודות הגשה 10 דפי עבודה+שיעורי בית... החיים קשים... עכשיו אפשר לשלוחלי דרך אגב מסרים, מה שפעם היה כל כך קשה.... אז לסיכום קצר נחמד ומרענן... חג חנוכה וקריסמס שמח נא לזכור לאכול
לקשט את ה
לשחק ב
ולא לשכוח למלא את ה
במתנות

Alexis14

New member
שר´וש!../images/Emo113.gif

מה המצב? סורי שאני דיסלקטית ולא זוכרת את כל מי שבא, אז סלחי לי, אבל- את באה למפגש פורום? מז"ט על המחשב החדש, גם לי יש מחשב חדש- אבל אין בו אינטרנט עדיין, אז אני משתמשת במחשב של כל המשפחה שלי (החדש הוא רק שלי
) ואין לי שום עבודות או שיעורים לחופש...חחח.... לא נורא!

../images/Emo105.gif איזה מפגש פורום../images/Emo35.gif נא לעדכן

תודה רבה... נא לעדכן אותי בכל מה שחשוב.... ועוד משהו.... עכשיו אני אוכל לחזור לשרשורי הלילה בחגים ובסופי שבוע.... כל המסכים נא לשרשר

T N T girl

New member
../images/Emo127.gif

בקשר לשרשורי הלילה - בואו נעשה שאפשר לענות עליהם עד 9/10 בבוקר כי אולי אנשים לא יהיו פה בלילה וחבל ...
ושרו´ש
אני שמחה שהמחשב פסיידר ועכשיו את תהיי פה
וולקאם באק
מווואאאאאאאה
מתה עלייךךךךךךךך

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifשרוש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

מותק שלייייייייייייייי
התגעגעתי כ"כ
איפה היית
אה
צ´י... יש לך הרבההההההה מה להתעדכן
אוקיי אז בקשר למפגש פורום- הוא מתקיים ב4.12.02 (כן, כן- סופסוף
) אסור בתחליט (איך כותבים את זה
) האיסור לדבר על זה בפורום
אך ורק במסרים
אז המארגנת של המפגש היא נגה (אלקסיס14 למקרה ששכחת אותנו...
) ואת יכולה לשאול אותה על הכל במסרים, באיי סי קיו, במסנג´ר- איפה שבא לך
תדברי איתה- היא תסביר לך הההההכל ואם את רוצה אז גמאני יכולה
טוף אז הלוואי הלוואי הלוואי שתבואי למפגש (למרות ההתראה הקצרה
) ו..... חנוכה שמח
נ.ב: האייקונים המאומצים שלי הם
ו-
איזה מותקקקק

netta12

New member
../images/Emo127.gif ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה