חזרתי

• פותח הנושא 9B9
  • פורסם בתאריך

9B9

New member
חזרתי ../images/Emo13.gif

אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה חזרתי!..לא הייתי בגלל שלא רציתי אלה מחוסר זמן ועוד הרבה דברים (שעדיין לא נגמרו). אני מקווה שאתם זוכרים אותי..חח..וכיף לחזור לכאן!

9B9

New member
../images/Emo10.gif...

לא..אני צריכה להיות במקום שאם אני לא יהיה בו הלך עלי..אני ממש רציתי לבוא וניסיתי להזיז את זה אבל זה ממש לא תלוי בי..מקווה שתהנו ותמסרו ד"ש..ולמפגש הבא (בתקווה שיהיה)..אני באה!!!

orianush

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif

אווף אתם לא יודעים איזה חרא.. היום פתאום מודיעים לכיתה שלי שמחר אנחנו יוצאים ליום שדה.. יופי באמת! אני אמורה לסיים ב-12 ללמוד ובגלל החרא הזה אני אסיים ב-3 ועד שאני יגיע לבית אני כבר יצטרך לחזור לעיר.. בית ספר נאחס!! זה גם מורה חרא.. אם אני לא יצא הוא ידפוק לי עבודה של 10 עמודים

moranush86

New member
אוריאן!! חסר לך נו...

גם לי יש משהו חשוב בבסיס ואני הולכת להסתבך מעל הראש בגלל שאני הולכת!! דר"כ... ברוך הבא...

moranush86

New member
חוץ מזה את גרה בירושלים!!

אז תבואי חצי שעה מאוחר יותר... אבל תבואי!! לא ככה מתנהגת סגנית הפורום!!

אנשים אני לא מבין אכם באמת

יוסי מבטל 2 הופעות בחו"ל לטובת המפגש... כל אחד עושה מאמץ! זה לא קורה כל יום מפגש כזה, אז באמת\ ץעשו מאמצים, זה בשביל כולם כאן. אוריאן, אז תהיי קצת לחוצה היום, את ירושלמית, אנשים כאן מגיעים ממקומות רחוקים!

דזה וו

New member
שריתו"ש

לא נראה לי שתצטרכי להביא משהו וגם לא נראה לי שמישהו יכנס לפורום לפני המפגש. תקחי איתך תמונות שאת רוצה לתת לו או שיחתום לך עליהם ואל תדאגי תלכי ותהני

היי תביאו מה שבא לכם, ודף

אם בא לכם מכתב עם הפרטים שלכם או על דף...מה שתרצו.

orianush

New member
חחח תרגעו אני באה!

ובכלל לא יצאתי ליום שדה הזה.. כל הגוף שלי תפוס... וגם אמרו שהיה סתם חרא ושהמסלול היה קשה.. אבל המורה הנאחס הזה יתן לי עבודה...

orianush

New member
ובכלל לא התכוונתי לפספס את המפגש ב

בגלל טיול מטומטם חחח..

יששששששששששש

אוריאןןןן נבהלתי שלא תבואיייי חחחח ולא נורא... יותר שווה לראות את יוסי מאשר לצאת לסיור...

למעלה