חזרתי!

חזרתי!../images/Emo149.gif

אנד איי ניד הלפ! אז ככה... עושים אצלנו בבית ספר (ויצ"ו) טקס לזכר סמדר פירסטטר שנהרגה בפיגוע בחיפה... ואני די אחראית על החלק המוסיקלי ל הטקס... עכשיו - הכל כבר די מסודר אבל יש לי בעיה... רוצים שיהיה קטע קלאסי אחד בטקס, ואני לא יודעת מה לשים- בגלל שהטקס הזה הוא להמון אנשים שלא מבינים במוסיקה כלום ואני ממש לא רוצה שיווצר מצב שהם ישתעממו ויתחילו להרעיש - כי זה יהיה די לא במקום... הייתי רוצתה לשים נגיד באך סולו לצ'לו שנראים לי ממש יפים ומתאימים אבל נראהלי שאנשים ממגמות אחרות לא ממש יתחברו לזה.... ונקשה עליכם עוד טיפה - זה צריך להיות מבוצע, לא דיסק - לא משנה לאיזה כלים העיקרון (לא נבל וכאלה...) כי מקסימום נוכל לעבד את זה למה שיש... יש לכם איזשהו רעיון?!?! אני די תקועה... תודה!

Minerva

New member
הממ...

"באך סולו לצ'לו"- מה יכול להיות מושלם יותר מזה?!
בעיה שלהם! שילמדו לאהוב את זה!
וברצינות... לא נראה לי שבטקס כזה אנשים יתחילו להרעיש, אבל אם בכל זאת, הייתי ממליצה על משהו שמכיל שירה, כי זה תמיד מעניין יותר אנשים שלא מבינים... נראה לי. בהצלחה!

הסרבנד מתוכם. נדמה לי ממספר 5

יש לכם צ,לו? אולי בלי חזרות, או שאם אתם מעבדים את זה ויש לכם מישהו שמבין לעומק - תוכלו להוסיף הרמוניה

לדעתי...

...ולמרות אופי האירוע, צ'לו רק יוסיף עוד קדרות ועוד מועקה. ואני הייתי הולך על הרכות של הפסנתר. ממליץ לנסות את האריה של ואריאציות גולדברג של באך. קטע קצר ומרגש. בהצלחה סקסופון

תגובה לתגובות...

האמת שכרגע אני גי נוטה לצ'לו סולו (באך) כי יש לנו צ'לן מדהים שנורא מתחבר לזה ולבאך... לגבי וריאציות גולדברג - תוים? או אפילו קישור לשמוע את זה... מישהו הציע לי את האריה על מיתר סול של באך, אבל כמה אמרו שהיא לא מתאימה ושהיא בכלל לא עצובה ולא כלום - מה דעתכם?! לגבי השירה - אנחנו נעשה קטעי שירה בשירים ישראליים מתאימים וגם אנחנו בודקים לראות האם יש שיר שהיא נורא אהבה... קווה שזה יצא... תודה תודה תודה!

למעלה