חזרתי
- ויש תוצרת

חזרתי ../images/Emo160.gif - ויש תוצרת ../images/Emo13.gif

הי, חזרתי משבועיים בארה"ב, מתוכם שבוע עבודה ועוד שבוע של כיופים בסן-פרנסיסקו (אצל אחותי) ובניו-יורק - מה שאומר שביליתי שעות רבות במטוסים... וזה מה שיצא: בשבוע שלפני הטיסה - צעיף בשני גווני סגול - לחברה, וצעיף שחור מצמר עבה - לאמא של החבר. בטיסה עצמה - עוד צעיף בדוגמת נחש, על המכשיר המאולתר שלי - לאחותי וצעיף נוסף מהצמר הכחול המתחלף, הפעם במסרגה אחת) - לאחות השניה (את זה לא הספקתי לצלם... לא נורא) וגולת הכותרת - פונצ'ו ריבועים לאחיינית המתוקה שלי (זו שקיבלה את הסוודר בחודש שעבר), בהשראת הדוגמאות בפורום (ותודה מיוחדת לענבל, על ההסבר המפורט לסריגת ריבועי גראני
) חוץ מזה, חזרתי עם כמה חבילות צמר חדשות ומגניבות במיוחד מחנויות בסן פרנסיסקו (Imagiknit) ובפאלו-אלטו, כך שיש כבר כמה פרוייקטים חדשים בדרך... מצרפת את התמונות, ואשמח לתגובות

וכאן היא מדגמנת את קולקציית החורף

המלאה: הפונצ'ו, הצעיף הכחול שהחרימה לאחותי (אמא שלה), הגרביים (מתנה מעחותי הגדולה) שהגיעו בטיסה היישר מסן פרסיסקו וסט של כובע וכפפות ברבי שקניתי לה בניו-יורק ממש דרדסית קטנה

צעיף בשני גווני סגול

קצת קשה לראות את הצבע, כי בטעות צילמתי בלי פלאש. מצטערת.

והצעיף השחור

גם כאן צילמתי בלי פלאש, אבל עשיתי כמיטב יכולתי לתקן במחשב... הצעיף עצמו סרוג בשתי מסרגות והסיומת המתרחבת - במסרגה אחת

ותחילת הפרוייקט הראשון

הצמר הוורוד-סגול מיועד לצעיף לקטנטונת (כן, אותה הקטנטונת - אחייניתי היחידה והמקסימה) - הסריגה בו לא כ"כ נוחה, אבל אני ממש אוהבת את המרקם של הצעיף (וחוץ מזה, כבר די התרגלתי לסריגה)

איזה דברים חמודים

הפונצ'ו סוף הדרך, הכי מתוק וגם הדוגמנית מקסימה בקיצור, מתאים לך הטיסות

HollyGolightly

New member
סריגים מאד מאד יפים. ושאלה

עבודות ממש יפות הורה מיכל. כל הכבוד. אפשר אולי לקבל את שם הצמר בו את משתמשת לסריגת השאל הוורוד-סגול? תודה

HollyGolightly

New member
יו, אני חושבת שב"מרסלה" (חנות

בירושלים) יש צמר כזה או דומה.... איזה קטע, ידעתי שזה מוכר לי. חושבת שזה הצמר הכי נעים שאי פעם הרגשתי. טוב, עכשיו נותר לברר כמה זה עולה....

בסן פרנסיסקו הוא עלה בערך 8$

והוא באמת מאוד נעים. היו שם כמה שהיו אפילו יותר רכים ונעימים, אבל המחירים היו לפחות כפולים מזה

למעלה