חזרתי
- עם הרבה מחשבות...

חזרתי ../images/Emo160.gif- עם הרבה מחשבות...

אבל לפני הכל, מודה לכם, עיקר לסיגל, שניהלתם שיחות מעניינות...עברתי על ההודעות. בקשר לדשא סנטטית יש לי מה להגיד, בעיניין עקרוני, אבל, מזהירה את כל יצרני חומרי בניה, או מפרסם, שמהיום, אמחוק כל הודעה, שמסריח המפרסום... לכן, אל תכתבו תגובות על פרסומות האלה, כי כל תגובה, גם ימחק - אינני יכולה טכנית, להפריד. אם, בכל זאות, מאוד מציק לכם להתייחס, בהודעה חדשה, אפשר לכתוב על העיניין, עקרונית. מודה מראש: אווה

BOLDER

New member
רואים שטענת מצברים...../images/Emo42.gif

ברוך שובך למקומך.

ברוכה הבאה!!

היי אווה מקווה שנחת ונהנית לראות קצת את הבית. היה נחמד כאן מאוד ואין צורך להודות לי במיוחד. יש כאן אנשים נפלאים, מקצועיים וחובבים שעוזרים ועונים ומעלים רעיונות. ואני לומדת המון. (גם על טבע האדם...) יש לי בעיה במחשב ואני עלולה להעלם לכם לאיזה יומיים (אני בטוחה שכמה ינשמו לרווחה) אבל אל תדאגו, אני אציץ עליכם ממחשבים אחרים... זיכרו, האחות הגדולה מתבוננת בכם
ביי

שמחתי לראות את ילדי, ואת אמי, ו...

צילמתי ברבה פרטי בניין, פתרונות יפים - שהייתי שמחה לראות בארצנו, לא שם! כי הבית שלי, הוא כאן... אני חושבת, שצריכה לסדר קצת יותר מתוכקם, את פרטים של האנשים, שכמוך, יועצים קבועים של הפורום... לדעתי, מגיע לכם, על כל הקעתכם... חברים, מה דעתכם? אווה

למעלה