חזרתי

חזרתי ../images/Emo160.gif ../images/Emo113.gif

מפרנקפורט הקפואה. בחיים שלי לא הייתי בכזה קור, אני לא רגיל לזה בכלל 5- מעלות! כמובן שחזרתי חולה, והכי בעסא זה שבעלי נוסע היום לטיול גברים (12 יום בקמבודיה), ואני צריכה לתפקד עם הבנים כשכל מה שאני מסוגלת כרגע זה לשכב במיטה עם כדורים (או קצת מול המחשב...). אז יש לי את החצי יום הזה להתאושש עד שהם חוזרים מהגן, ואח"כ אין ברירה. אין לי שום אפשרות לעזרה כרגע משום צד של הורים, אני מקוה שיהיה בסדר. אז היה נחמד מאד, ובעיקר גרם לי להבין כמה אני מתגעגעת לילדים שלי, רציתי כבר לחזור למרות שהנסיעה הייתה יחסית קצרה (5 ימים). חזרתי עם המון אנרגיות, שבטוח יתעופפו להם מהחלון ממש ממש בקרוב, לאור העובדה שהאזכרה של רותם מתקרבת ובאה (עוד חודש וחצי וכבר המועקה מתגברת). ב-12/1 אנחנו עושים יום שיפוצים בגן שרותם היה בו לפני שהוא נפטר. הצלחנו לארגן תורם (רשת שופרסל במסגרת "נגיעה קטנה בלב" שדידי הררי מנחה אם למישהו יצא לראות בטלויזיה), ואנחנו הולכים לשפץ את כל החצר שלהם ולהביא מתקנים חדשים וכמובן לעשות פינת הנצחה לרותם שם. זה מאד מאד מרגש אותי בעיקר כי בגן יש עוד ילדים מיוחדים וחולים כמו שרותם היה, שזקוקים למתקנים וחצר שתתאים להם הרבה יותר ממה שיש עכשיו. וזהו. מקוה שעובר על כולכם שבוע אפשרי, התגעגעתי.

שרון123

New member
התגעגענו גם../images/Emo24.gif

תרגישי טוב יקירתי
כל הכבוד לכם על האנרגיות לתרום ולעזור. אני לא מסוגלת לדמיין בכלל להתקרב לביה"ס של ירדן נשיקות ליפיופים שלך

דליה ח

New member
לדנה של רותם

ברוכה השבה, אם תקפידי להתעלם מהחדשות, יישמרו לך האנרגיות ליותר זמן. חזרת למדינה שחצי ממנה במקלטים. דווקא השיפוץ של הגן , ופינת ההנצחה , לפחות ממה שאני מכירה, יוסיפו לך אנרגיות. כל פעולה למען הילדים שלנו מכניסה אוויר לריאות.

למעלה