חזרתי

• פותח הנושא tiger
  • פורסם בתאריך

tiger

New member
חזרתי../images/Emo160.gif

אחרי חודש של הישתלמויות ולימודים במשולש הזהב של צפון תאילנד ולאוס חזרתי עייף אך (מסטול) מרוצה.היינו בבירת הגנג´ה בוואן ויאנג בלאוס ובמרכז האופיום של מואנג סינג.במיסעדות (סליחה המירבצים)של וואן ויאנג הפסטורלית מגישים בתפריטים מנות של בננה שיק או פאן-קייק מחוזקים בגראס או אופיום לפי טעמו האישי של האורח.אני שתיתי "הפי בננה שיק" וטוב שקשכפית היתה איתי כדי להחזיר אותי ביד כמו שמוליכים אדם עיוור בחזרה לגסט האוס (שלא היה רחוק).היא במיקרה הזמינה בננה שיק אחרי וקיבלה גם בראש כי רק בשלוק השני היא הרגישה שיש לזה טעם קצת מוזר...ירוק משהוא,מזל שהיא שמה לב כי אם שנינו היינו מיתהפכים זה כבר לא היה מצחיק.מיילה אני אבל קשכה...שלא שותה קפה ותיי...אני לא רוצה לחשוב על זה.יש התפריטים "הפי" ו"פאני" ואני חשבתי שפאני זה אופיום ועם זה אני לא מיתעסק אז הזמנתי "הפי" מה שהיסתבר כטעות כי "פאני" זה גם עם גראס אבל חלש יותר ו"הפי" זה החזק...אני שלא מעשן ולא בולע בארץ שום דבר פיתאום שותה כוס וחצי של בננה שיק מחוזקת .טוב למה עוד חצי תישאלו?נו זה לא ברור?כי אחד "לא השפיע עלי" או יותר נכון רק אחרי ששתיתי עוד חצי התחיל להשפיע עלי "הבננה" הראשון...בא לי בהפוכה מה שניקרא.כולה מה עשיתי?שתיתי קצת בננה שיק טעימה כימעט ללא טעם לוואי ואם יש קצת טעם לוואי אז זה דווקא לא רע ואחרי כמה דקות מתחילה מין סטלה נעימה כזאת שאם לא עושים את הטעות שאני עשיתי אז אפשר אפילו ללכת לישון בלי ההרגשה שכל העולם מיסתובב ורק אתה עומד ...אבל שטויות היה נחמד.למחרת כבר הייתי בהיתאוששות שלקחה יום שלם שבו אכלתי רק בננה לוטי שלמי שלא יודע זה מין פאנקייק תאילנדי מתוק בימיוחד ובצהריים טיילנו למעיינות ולנחלים שנובעים שם מההרים בסביבה ושרצנו במיים כל היום.למחרת עזבנו.לצערי אני חיב לציין שוואן ויאנג זה מעוז של הישראלי המכוער שכל היום רק עושה רעש ומוריד ראשים כאילו הוא לבד בעולם וכל היתר יכולים ליקפוץ.התקל היחידי המבעס שהיה לי בטיול היה עם איזה סטלן אחד רצה לישמוע טראנס כל הלילה ועל הזיין שלו שבחדר לידו אנשים מנסים לישון... הבקשות ביפה :תעשה טוב תיהיה נחמד תנמיך קצת" לא עזרו אז הוצאתי לו את הפקקים של החשמל.לא יאומן ואתם לא תאמינו אם אני אספר לכם עם איזה זוג רמקולים ענקיים מעץ ואמפליפייר גדול הבנאדם מיסתובב...כאילו בטיול הכי חשוב זה לטייל "לייט" כמה שיותר קל יותר טוב והבנאדם מיסתובב עם מערכת...דוד בואי ודי ג´י קססה ביחד לא היו סוחבים כזה דבר אבל הבחור יעני מה זה מורעל על המוזיקה הדפוקה שלו ש"בלי זה אני לא יכול"...נאלצתי ליפתוח עליו את הסכין בגדולה/משטה קטנה שקניתי לטיול בישביל מטרות אחרות לגמרי אחרי שהאידיוט המסומם בעט לי בדלת של החדר...באמצע הלילה בחצי השני של העולם ומי שמביא לך את הג´ננה בסוף זה איזה ילד ישראלי מושתן שעוד לא עשה צבא.אתם קולטים עכשיו הם עושים טיול טרום צבא...חבל שלא עושים מיבחני אי קיו ביציאה מהארץ.למחרת כבר עזבנו את "וואן ויאנג" המשגעת.משגעת משגעת אבל יותר מידי ילדים רעשנים שמדברים עיברית ומעשנים גראס כל היום.צורה להם.נימצאים חודשים בוואן וויאנג ואפילו למערות ולמעינות בסביבה הם לא הולכים רק יושבים כל היום ,מעשנים ושומעים "ליאור נרקיס" אז למה הם בכלל יצאו מהארץ?בישביל להגיד "עשיתי את לאוס וקמבודיה ואת כל האיים גם"...לא הייתי או טיילתי כי אם "עשיתי"! עשית כבר את קופנגן בפול מון? לא עשיתי קקי בתחתונים בוואן ויאנג בלילה כשאיזה ישראלי מטורף איים לישחוט אותי אם אני לא ישב בשקט...שיחה דימיונית שתיתנהל אולי יום אחד. חוץ מיזה היה פצצות. כמה חבל שכמה ילדים מסוממים מוציאים לכולנו שם כל כך רע.באמת צריך ליראות את החבורות האלה של בני תישחורת ,צ´חצ´חים (שיסלחו לי כולם)ופרחות שבחיים לא היו מעיזים להיתנהג ככה בארץ מגיעים לחלקים הכי נידחים ויפים שעוד נישארו בעולם ומחרבים כל חלקה טובה בהיתנהגות הבהמית שלהם ובחוסר ההיתחשבות בזולת איש מילבד עצמם באופן מגעיל שמביא אפילו פריק מהתחת כמוני שאוהב סוטולים וסמים אולי אפילו יותר מכל הילדים המסטולים האלה להגיד שזה ממש גועל נפש מה שהולך שם ושחבל שההורים של כל הילדים הנחמדים האלה לא רואים איך הילדים הנחמדים שלהם "מלח הארץ" מטובי בנינו מיתנהגים רחוק מהעיין של אבא ואמא והמג"ד...גועל נפש אחד גדול. כל זה קורה בארצות שהנימוסים בהם לא נופלים בשום דבר מהנימוס האירופאי,אולי שונים,אולי לא מוכרים אבל עדיין נימוס זה נימוס והיתנהגות מנומסת ודרך ארץ זה החיים וזו הדרך של המדינות הבודהיסטיות בעיקרן האלה ואפילו המוכרת הכי גועלית או המלצרית הכי מעצבנת תגיד לך שם יפה שלום ותודה רבה,אנשים אולי ירקו מהחלון של האוטובוס בכל היזדמנות אבל עדיין ישארו בדרך כלל שקטים ומנומסים.לתוך זה הישראלים נופלים כמו אבנים לאגם שקט.בברוטליות ובגסות ובימיוחד באזורים שבהם יש סמים חופשי הם מיתנהגים מיתחת לכל ביקורת ומבזים את עצמם ואת כולנו.מעניין שבאזורים בהם יש סמים באופן חופשי מיזה שנים רבות כמו בלאוס עדיין מי שבעיקר מישתמש בסמים האלה זה הזרים וזרים דוברי עיברית בימיוחד.בבקשה,זה הנוער שגדל במדינה בה יש איסור על סמים לעומת מדינה בה יש סמים חופשי...הזרים מישתמשים בסמים והמקומיים סופרים את הכסף.אז מי הפרייר עכשיו?הישראלים חושבים שהם לא פריירים של אף אחד והם חושבים שהם מגיעים למיזרח ודופקים את כולם אבל הם לא מבינים שהיחידים שנידפקים זה רק הם.כמה חבל.כמה חבל שאני לא יכול להראות לאמהות ולאבות של החארות הקטנים והמסוממים האלה בארץ איך הילדים הטובים והמתוקים שלהם מיתנהגים בחוץ ואולי הם יתחילו להבין למה כל כך "אוהבים אותנו" בכל מקום שיש תיירים מישראל וזה חבל כי מדובר באיזורים שמבחינה פוליטית לא יודעים מה זה פלסטין ולא מי זה יאסר ערפת הם רק יודעים שישראלים זה עם של קקות רעשנים ביגלל מה שהם רואים ושומעים כל יום ברחוב מול הבית ומול העיניים,מדינות מופלאות שעדיין במרבית המקומות אין חשמל וכבר הם יודעים עלינו הכל.כמה שאנחנו "נחמדים" ו"שקטים" ובעיקר מסוממים.זה הנוער שבאמת יש לנו היום לא אלה שמראים מהפירסומות של הצופים. ואני אני בנאדם שאוהב סמים ולא חשבתי שאני אי פעם אומר דברים כאלה. שהיתבישו להם כל הילדים המסטולים והמפגרים האלה.ממש היתבישתי בתור ישראלי ליראות את כל הפיגוריות והאינפנטיליות הזאת ברחובות.ממש בושה וממש גועל נפש. כניראה שזה מה שגורמת מדיניות של מילחמה בסמים.שאנשים רק מחכים לרגע שהם יוצאים מימנה לרגע כדי ליפרוק כל עול.צורה להם וצורה למדיניות הזאת. t

Rain Box

New member
אמן

הממם, זה ישמע לך מוזר אבל בתור משתמש פסיבי של הפורום (אני שובר חודשי שתיקה, הא לך שעמום!) התגעגענו
טוב שחזרת עצוב לשמוע על הישראלים, באמת. עצוב אבל בכל זאת, לא מפתיע אותי. אנחנו מדינה של חיילים ורואים את זה. אבל בוא נשים את זה בצד לדיון בפורום אקטואליה אני רוצה לשמוע עוד על הטיול!

ברוכים השבים..../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

התגעגענו המון....אני לפחות... שמחה שעשיתם סבבה כיף חיים,מקווה שתעשו עוד הרבה,ואני בהחלט ממתינה למשוע את כל הסיפורים וכמובן לראות תמונות... נשתמע.. שיהיה לכם חג שמייח ושנה מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!

koala

New member
טייגר וקשכה, ברוכים השבים../images/Emo24.gif

וגם שתהיה לכם שנה טובה ומלאת בריאות ואושר, וחוצמיזה , חבל להתעצבן בגלל ילדים מפגרים ,למרות שאני מסכים איתך בכול מה שאמרת--גם אני ניתקלתי בתופעה של ילדים לפניי צבא שעושים טיול (ראיתי גם באוסטרליה וגם במיזרח) ,וגם אני התרשמתי שהם מתלהבים קטנים ,ששמעו מהאחים שלהם סיפוריי סטלות וכשהם מגיעים לחו"ל זה כל מה שהם עושים , אבל איש באמונתו יחיה (כל עוד הם לא מפריעים). אז זהו טוב שחזרתם ומחכים לראות תמונות מנופים יפים וגם סיפורים. ביי ושנה טובה

tiger

New member
תודה מתוקה

וכן גם אנחנו חסידים גדולים של איש איש באמונתו יחיה כל עוד לא מפריעים לאחרים הבעיה מתחילה כשמפריעים והחברה האלה מפריעים ובגדול.תנסו לישון בשקט אחרי יום של טיולים ופנאן כשבחדר השני יושב איזה כולרה ושומע טראנס בפול ווליום כשהקירות של החדרים עשויים מנייר...זה ממש הוציא לנו את כל החשק להישאר בלאוס וואן ויאנג בעיקר.היום לא הייתי ממליץ יותר לאף אחד שעבר את גיל עשרים ואחד להגיע למנלי או לוואן ויאנג וחבל.מדובר במקומות מדהימים ונופים משגעים אבל מה לעשות וקצת קשה להנות מיזה כשבגסט האוסים הכי טובים עם הנוף הכי שווה ופסטורלי צריך ליסבול חברה ששומעים טראנס כל היום וכל הלילה,מדברים בצעקות ולא נותנים ליתפוס שניה של שלווה אמיתית ומה שווים כל המקומות היפים האלה אם אי אפשר ליתפוס בהם טיפה שלווה?מה שווה כל העמק המשגע עם ההרים הקרסטיים(סלעים ענקיים שיוצאים כמו שיניים מהאדמה לגובה השמיים)כשברקע כל הזמן "תן לו בראש"?אנחנו ברחנו מלאוס ביגלל הדברים האלה ואני לא מיצטער.בתאילנד כבר היה לנו הרבה יותר טוב. גם שם יש מעוזי ישראלים אבל אתה יכול להחליט אם להגיע לשם או למקומות אחרים שישראלים מהסוג המדובר לא מגיעים אליהם.ריילי ביצ´ למשל אז אם מגיעים לשם כבר ישראלים אז זה חברה שבאים לטפס על צוקים ולא אלה שבאים לידפוק את הראש בקופנגן.גם בקופיפי אחלה בשבוע שבועיים שליפני הפול מון כי כולם נימצאים בקופנגן.אחרי זה זוועה...רעש המולה וצעקות בעיברית. בבנקוק לא חייבים ללכת לישון בקשר הישראלי יש עוד גסט האוסים בסביבה שלא מנוהלים אמנם ע"י ישראלים אבל שהיחס והחדרים בהם לא פחות נקיים ולא פחות נעימים וקרובים לקוואסן.בקיצור אפשר עוד להנות קצת בתאילנד בלי שאיזה ילד מישראל ישמע לך טראנס בפול ווליום כל הזמן ברקע.בלאוס ובוואן ויאנג בימיוחד אין לאן ליברוח.עיר קטנה,סליחה כפר קטן וכולו ישראלים צווחניים ומסוממים.פלא שאחר כך הם טובעים?כמה ישראלים כבר טבעו שם כי החכמים (לא היורמים אלה החכמים למי שרגיש למילה)הולכים לעשות ראפטינג בקייאקים בנהר אחרי כמה ראשים...ואז הם מיתהפכים ושוחים עם הראש אל הקרקעית,נידמה לי שזה מה שקרה כבר לשתי ישראליות שם.פלא שזה לא קרה יותר,בטוח שזה עוד יקרה או דברים אחרים,אנשים שם מאבדים את זה. אני נהנתי,הייתי שם יומיים קלטתי את התמונה וברחתי ,הזמן וההנאה שלי היו יותר חשובים לי מהכל.שיעשנו כולם מה שהם רוצים ויזריקו ויבלעו גם...רק שיעזבו אותי בשקט,הייתי ראיתי לא היתרשמתי והלכתי. להנות באמת נהנתי כשהייתי בג´ונגלים ובאיים ובבנקוק. אין שוק לילה או יום או סופ"ש שלא היינו בו ואין אבן ציבעונית או תכשיט חלוד מאלפקה שלא ראינו קנינו בדקנו או שאלנו כמה עולה...הוויקנד מרקט בבנקוק היה השיא,שם באמת אפשר ללכת לאיבוד יום שלם וגם אז אתה יוצא עם ההרגשה (הנכונה) שלא ראיתי יותר מאחוז אחד קטן של כל מה שיש שם.מדהים. בכלל בנקוק זו עיר מדהימה שלא היה לי איכפת לעבור לגור בה כמה שנים בכיף. וכשאני אומר בנקוק אני מיתכוון לכל העיר ולא רק לקוואסן המדהים ביפני עצמו אלה גם לשאר החלקים של העיר.יש תיירים שלא יוצאים מהרובע של הקוואסן שזה חלק אחד קטן (אולי בגודל של רמת גן או גיבעתיים)של העיר. בקיצור נהנינו מאוד.צר לי על הישראלי המכוער שעושה שם רע לכולנו אבל עושה רושם שזו לא תופעה שהולכת להיעלם בקרוב אלה להיפך.ככל שפה תיהיה מדיניות סמים יותר קשה ככה התופעה הזו רק תילך ותיגדל.רק כשאנשים יבינו שסמים זה לא ביג דיל (ובעיקר חרא) ההיתלהבות תיצטנן וכל הבלאגן הזה אולי ירגע קצת. t

למעלה