חזרתי ../images/Emo189.gif
שלום חברים,
חזרתי אחרי המון זמן, אני לא אפתח כאן את כל מה שעבר עלי בחודשים האחרונים אבל חשוב שתדעו שעברתי כמה חודשים מאוד קשים ועמוסים מבחינה נפשית ופיזית, עברתי משבר שגרם לי להעלם. במקביל עברתי דירה ולא היה לי מחשב 3 חודשים לכן לא הייתי מחוברת ואם להיות כנה היה שלב שהתייאשתי מחוסר הפעילות שלכם בפורום, היה שלב שרק התלוננתם... בקיצור עברתי משבר והתרחקתי... עכשיו אני אוספת את עצמי ומקווה שאצליח לתפקד כאן בצורה יותר קבועה. אם לא אצליח אעביר את שרביט מנהל הפורום למאור רביד המקסים שפעיל בפורום מיומו הראשון ללא זיגזוגים ותמיד בנאמנות! מה שחשוב הוא ולשם כך הגעתי במיוחד - קדם אירוויזיון 2008 מחר בערב כולנו ללא יוצא מן הכלל מפעילים את כל מי שאפשר בכדי לסמס לשיר של הנרי! ארגנתי את האנשים שלי ואני מצפה שתעשו זאת גם, אנחנו לא נסתפק בסימוסים של זרים בלבד. לדעתי השיר של הנרי הכי טוב והכי בינלאומי (מעודה לא זמר שאהוב עלי במיוחד) אבל היצירה של הנרי זה מה שחשוב! WITHOUT LOVE - נוסע לאירוויזיון 2008! אני שמחה שהנרי חזר ארצה, שמחה שהנרי ממשיך ליצור להיטים וגרסאות הורסות, כי בלי השירים של הנרי עולם המוסיקה מ ש ע מ ם! הנרי בהחלט מביא גוון מיוחד של מוסיקה. הנרי, אנחנו מחכים להופעות וללהיטים החדשים שלך ושל ניקה.... אוהבת את כולכם ומתנצלת על היעדרותי. הגביע בידיים שלנו!
שלום חברים,