חזרתי

חזרתי ../images/Emo189.gif

שלום חברים,
חזרתי אחרי המון זמן, אני לא אפתח כאן את כל מה שעבר עלי בחודשים האחרונים אבל חשוב שתדעו שעברתי כמה חודשים מאוד קשים ועמוסים מבחינה נפשית ופיזית, עברתי משבר שגרם לי להעלם. במקביל עברתי דירה ולא היה לי מחשב 3 חודשים לכן לא הייתי מחוברת ואם להיות כנה היה שלב שהתייאשתי מחוסר הפעילות שלכם בפורום, היה שלב שרק התלוננתם... בקיצור עברתי משבר והתרחקתי... עכשיו אני אוספת את עצמי ומקווה שאצליח לתפקד כאן בצורה יותר קבועה. אם לא אצליח אעביר את שרביט מנהל הפורום למאור רביד המקסים שפעיל בפורום מיומו הראשון ללא זיגזוגים ותמיד בנאמנות! מה שחשוב הוא ולשם כך הגעתי במיוחד - קדם אירוויזיון 2008 מחר בערב כולנו ללא יוצא מן הכלל מפעילים את כל מי שאפשר בכדי לסמס לשיר של הנרי! ארגנתי את האנשים שלי ואני מצפה שתעשו זאת גם, אנחנו לא נסתפק בסימוסים של זרים בלבד. לדעתי השיר של הנרי הכי טוב והכי בינלאומי (מעודה לא זמר שאהוב עלי במיוחד) אבל היצירה של הנרי זה מה שחשוב! WITHOUT LOVE - נוסע לאירוויזיון 2008! אני שמחה שהנרי חזר ארצה, שמחה שהנרי ממשיך ליצור להיטים וגרסאות הורסות, כי בלי השירים של הנרי עולם המוסיקה מ ש ע מ ם! הנרי בהחלט מביא גוון מיוחד של מוסיקה. הנרי, אנחנו מחכים להופעות וללהיטים החדשים שלך ושל ניקה.... אוהבת את כולכם ומתנצלת על היעדרותי. הגביע בידיים שלנו!

נוגה שמחים שחזרת!

יופי שחזרת ועכשיו נשאר רק להחזיר את הפעילות בפורום כמו בימים הטובים!

maor ravid

New member
נוגה! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ברוך הבא שוב... ../images/Emo3.gif

איזה כייף שחזרת אליינו :) ממש אחלה אני מקווה שזה יעשה משהו קצת לפורום שהוא יזוז קצת ונחזור להיות משפחה ולהנות ממנו מחדש בהצלחה שוב ונדבר ובעזרת ה' הנרי לוקח היום לא לשכוח חברים אם השיר שלו נכנס לחמשת השירים מתוך 500 שירים הוא עבר דרך מאוד ארוכה והוא צריך לתת להם את המכה האחרונה היום בערב בעזרת ה' ב-ה-צ-ל-ח-ה!!! להנרי...

היי חבר'ה... הצבעתם? מורטטט עצבים

בוודאות השיר של הנרי הכי טוב בואו נתפלל ונקווה שהצדק ינצח האמת שמרוב לחץ אני לא מסוגלת לכתוב ומצפה בקוצר רוח למחר מה שבטוח הנרי מלך, מוכשר, חתיך, כוכב ויוצר בחסד עליון דעתכם?

נגה... כפרעלייך כל- כך כיף שחזרת אלינו לפורום

כל ירידה לצורך עלייה.
אני שמחה לראות שחזרת להיות פעילה בפורום.
תמשיכי לנהל אותנו.

הנרי אמר שבשבועיים הקרובים

הנרי אמר שבשבועיים הקרובים תהיה הופעה של ניקה ושלו אדווח .....

EMANUELA XD

New member
../images/Emo24.gifנגה?את כאן?../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo204.gif

נגה את כאן?--ברוכה הבאה את מדהימה!!!! מטורפת עליך
בהצלחה בקימבוק לפורום

stav37

New member
סוף סוףף סימןן חיים

יאלה סוף סוף חזרתת מאוההההה

למעלה