חזרתי... ../images/Emo20.gif
זוכרים אותי
נסעתי לנורבגיה עם בנזוגי וילדיו. הביקור הוא חלק מהסדרי הראיה, נסעו כדי לפגוש את אימם ואחיהם שגרים שם, ואני הוזמנתי להצטרף לשבוע הראשון, בו הילדים שהו עם האם. הגענו לברגן אחרי 3 טיסות לא ארוכות, אך גם לא קלות (עם שני ילדים אנרגטיים), ומשם נסענו 3 שעות נוספות למקום מגוריה של האם... נפרדנו מהילדים ואז החל השבוע "שלנו"... טיילנו המון... ניצלנו את הרכב ששכרנו עד הדקה האחרונה... בנזוגי, שחי שם מספר שנים, לקח אותי לפינות חמד, שמעט תיירים מגיעים אליהן... באחד הימים התארחנו אצל חברים ותיקים שלו משם, שלקחו אותנו לטיול רגלי בהרים... חוויה
הנופים שם פשוט מ ד ה י מ י ם ההרים הירוקים מוכתמים (עדיין) בלבן... הפיורדים, הקרחונים, המפלים, המים... מים בכל מקום....(לא היה מזיק לנו איזה פרומיל מכמות המים שזורמת שם...) אפילו מזג האויר חייך אלינו...
ומלבד יומיים גשומים וקרירים, היה חם יחסית...(נראה לי שהבאנו קצת קיץ מפה
) בעונה הזו יש אור יום כ- 21 שעות ביממה...(השמש שוקעת אחרי חצות וזורחת ב-4 לפנות בוקר)... ביום האחרון אספנו את הילדים וחזרנו לברגן... עוד הספקתי להיות איתם יממה בעיר לפני הטיסה חזרה... מעבר להנאה שלי מהטיול, מהנופים, מהביחד הדי נדיר שלנו, מה שהכי חימם לי את ה
, היו החיבוקים של הבן הקטן(8) שחי שם והמשפט - "אביטל, למה את נוסעת? תישארי איתנו עוד כמה ימים..."
לשמוע אותו מהילדים שלו... עשה לי את זה...
והיה שווה כל רגע וכל קושי שהערימה ה-
ית משם... אבל - החיים נמשכים וסוף כל חופשה מגיע... והילדים שלי חיכו לי מתגעגעים בבית, והעבודה... מרגישה שמלאתי מצברים...
עכשיו אנחנו, ילדי ואני, מחכים להם שיחזרו...איתו...בעוד שבוע... להמשך הביקור בארץ...
זוכרים אותי