חזרתי

dianah

New member
חזרתי ../images/Emo24.gif

התגעגתם?
ליאן, יש כאן המון אנשים חדשים, לא?! וטוב שכך, כמובן
אולי זה שוב הזמן להיפגש ולפגוש שוב את בולם ולהפגיש את החדשים עם הישנים ועם הסמויים....מה את אומרת? ראיתי כאן דיבורים על בריכה, על חיפה, ו...מה נסגר? אולי בריכה בחיפה...
וברצינות, אני בעד להחזיר לפורום את חייו מפעם! ראיתי שהתפקדו כאן 30 - אני מאמינה שיש יותר, והם בתקופת לימודים פשוט (כמוני...) ותוך שבועים-שלושה יחזרו לכאן
ובכל מקרה, הי לכולם, התגעגתי
ויום נפלא (וחם...) לכולם

ליאן.

New member
מה שאנשים לא יעשו בשביל ל..

לחזור לפורום.........
דיאנה יא ממזרתא! ישר קלטתי אותך
טוב, אז את יכולה להוריד את הנעליים ולשים רגליים על שולחן הפורום בניחותא.. תכף המעסה של הפורום יתפנה אלייך..
געגעתי גם אני

dianah

New member
מודה...

רואה איזה אפיל יש לפורום שלך ....
עושים הכל - רק כדי לחזור לקן המוכר והאהוב
אז הורדתי נעלים, שמתי רגלים על השולחן... כולי ניחותא ממש.... אז מה? יש תכנונים? מפגשים? אירועים? מסיבות? אוכל? ארגונים? משהו? בדיחות אני לא מכירה ככה פתאום (סורי ג´חנון). יותר נכון אני לא יודעת לספר בדיחות, שזה מצחיק בפני עצמו, חייבים להודות
ובנוגע למעסה הזו שאת מדברת עליה, אהמממ....איה היא?

jahnon

New member
מעסה הזו?

דיאנה איפה הדמיון? המעסה הזה שאת מדברת עליו המעסה החטוב השרמנטי וכו.... המעסה הזו היא בשבילנו הגברים ובקשר לבדיחות.... נסלח לך הפעם

dianah

New member
../images/Emo6.gif

רואה מה זה..? ההתרגשות של החזרה לכאן, גרמה לי בלבול עז שאפילו בהבנת הנקרא נכשלתי
הדמיון...? נו - הוא כנראה אבד לו באופן זמני בינות הררי ספרי כלכלה ומימון
אבל אם אני אתאמץ - אז כן, אני בהחלט יכולה לראות את המעסה הזה!

ליאן.

New member
טוף......

אז מכיוון שמנהלת הפורום עצלנית מכדי לתכנן איזה מפגש נורמלי (ולא מצליחה להפיל על אף אחד את המשימה..) מה דעתך(כם) על להפגש בחמישי הבא (או בתאריך אחר) באחד מחופי הארץ.. מאלה שיש בהם מסעדה עם כסאות פלסטיק, תאורה וכמובן מוזיקה.. כל אחד יוכל להזמין משהו, אם מתחשק, וכך תחסך לה חלוקת התפקידים המתישה.. no shopping, just to show up אז מה ...?

jahnon

New member
רציתי להציע...

בחיפה יש חוף שנקרא חוף הסטודנטים יש שם כיסאות וגם גזלן אחד כל אחד יכול להביא לו (ולח´ברה שאיתו) מה שבא לו (אבטיח, סנדביצ´ים ארוחת גורמה או כל מה שבא לו) הבעיה היחידה היא שאני לא בטוח שזה פתוח בערב אבל חוץ מזה יש מלא מקומות בחיפה (חוף הקאמל, עוד חוף שלא זכור לי שמו ליד חוף הקאמל) בת"א יש (עד כמה שאני זוכר) את הבננה ביץ´ אז יאללה אנשים הציעו הצעות מקומות ורעיונות

dianah

New member
תוף...

חמישי הבא מצוין בעיניי. מה גם שזה יוצא רביעי ביולי ונוכל "לחגוג" יומולדת לארצות הברית
אני יודעת שבראשון לציון יש שתי מסעדות חוף שכאלו - חביבות ביותר. בת"א בטיילת יש כמובן עשרות (?) כאלו, אבל אולי קצת עמוס שם בימי חמישי בערב - מישהו יודע??? הרעיון של אי-חלוקת התפקידים מצוין - לא מבינה איך לא חשבנו על זה קודם ?
אז מי עוד בא???

ליאן.

New member
ראשון זה כמו איזור הדימדומים

כל פעם שאני מגיעה לשם אני בהלם מחדש.. פעם אחרונה באיזור החופים בשעות הערב ראיתי שם מראות הזויים.. משפחה שעשתה פיקניק באמצע חניון הקורקר, כמובן כולל מנגל, שולחן מוזיקה מזרחית מהרכב, צעירים רוכבים על אופנועים נטולי קסדות.. עוד משפחה שהתמקמה עם אוהל על חתיכת דשא של מטר וחצי על מטר וחצי ואוסף עצום של ערסוויקים צעירים ורעשניים... say it isn´t so...

night mistress

New member
אפשר להתמקם על אי תנועה בארלוזרוב..

אפרופו מקומות מוזרים :)) אולי אבל לקראת יום חמישי..אחרי המבחנים ההיסטריים..

למעלה