חזרתי

shiRan WP

New member
חזרתי../images/Emo24.gif

היי מה נשמע? חזרתי מחופש של 5 ימים באילת היה כל כך כיף!!! לצערי, לא מצאתי משהו שקשור לזינה שם
איזה כיף לכל הבנות שנסעו ללונדון, אני כל כך מקנאה
וזה הכנס האחרון, נכון? בכל מקרה, כל כך שמחתי לשמוע שמחזירים את זינה, אין שמחה ממני!!!! אני כל כך שמחה!!!!!!!!!!!
אני מאוד מקווה שאני לא שמחה ! סתם, אני ממש לא רוצה להתאכזב... מישהו ראה את הסרט" אגרוף של אישה" אתמול? אתם יודעים אולי אם זה נכון שהשחקנית (מישל רודריגז) משחקת בהצגה עם לוסי? טוב, כיף לחזור ביייי בינתיים נ.ב. יש כמה שורות על לוסי בראש 1 בעמוד 30 שירן

shiRan WP

New member
../images/Emo58.gifבקשר לספיידר מן!!!../images/Emo58.gif

שכחתי להזכיר שהייתי בסרט איזה סרט מדליק מהמם יפה ובקשר לשחקן...אני
איזה חמוד!!!!! אין מילים אין מילים!!!! העלילה=
מעולה! השחקנים=
מקסימים! טובי מדליק! בקיצור סרט חובה! ההנאה מובטחת! לוסי חמודה אבל ממש התפלאתי
מה-זה רק 2 שניות וכמה מילים לשחקנית המדהימה הזאת!
ממש לא בסדר!!! ברוס קמפבל היה חמוד אבל אני נשבעת לכם שלא ראיתי את טד! אני לא מבינה את זה! את מי הוא שיחק? נ.ב. יומיים אחרי שראיתי ספיידר מן, הלכתי לראות לילו וסטיץ´ (סרט חמוד מאוד!) ואחרי הסרט, אז הלכנו לכיוון היציאה כשפתאום חברה שלי אמרה לי, שירן! נראה לי שמקרינים פה ספיידר מן, אז נכנסנו לאולם מספר 3 וראינו שוב ספיידר מן....היה כייף! נכנסנו בדיוק ברגע של הנשיקה ההפוכה:)

ענבר1

New member
טד אני חושבת הוא אחד העובדים

במשרד של גיימיסון צודקת סרט אדיר!!! אני מחכה להמשך וזה ברור לפי הסוף שיהיה המשך רק חבל שלוסי הייתה לשניה וחצי,עד שקלטתי שזאת היא כבר היא נעלמה...

Caeser

New member
סרט מעולה!!../images/Emo58.gif

מאוד אהבתי את הסרט וזה ברור שיהיה סרט המשך כשהבן של גובלין יהיה ה"רע" בסרט הבא כי הוא הכריז על שנאתו לספיידרמן. בקשר ללוסי, אמרתי לאחד החברים שלי שכשהיא תופיע אני אגיד לו, אז כשראיתי אותה אמרתי לו:"הנה זאת לו..." לא סיימתי להגיד את השם שלה והיא כבר נעלמה..חבל.. אה ויש לי שאלה, את טד ראיתי (פעמיים הוא הופיע) אבל דיברתם פה שגם ברוס הופיע..לא ראיתי אותו שם, במה הוא הופיע?

מי זה ברוס?

כן זה סרט מ-ע-ו-ל-ה וטובי באמת חמוד מאוד אבל אני לא חושבת שהבן של הגובלין יהיה הרע היחידי בסרט הבא, יש לספיידרמן שבסידרה המצויירת הרבה יותר אויבים שחשוב יותא להראות, כמו גינג פין לדוגמא.

Idomania

New member
איפה?? מתי??

מתי ברוס וטד הופיעו???...?? מה היה התפקיד שלהם בסרט ומתי הם הופיעו??

Idomania

New member
ברוס...

אם אני לא טועה שיחק בשינה ובהרקולס את אוטוליקוס (כותבים את זה ככה?) מלך הגנבים.. אבל עדין לא הבנתי מה טד (וגם ברוס..) שיחקו בסרו? ומתי?

Dafi the Mighty

New member
ברוס אכן שיחק את אוטוליקוס בזינה

ובהרקולס. בספיידרמן הוא שיחק את האיש שהנחה את הקרב בין ספיידי לבין האיש הזה, כבר לא זוכרת איך קוראים לו, בזינת האגרוף. ספיידי קרא לעצמו "עכביש אנושי" וברוס אמר לו שזה שם מטומטם ושינה ל"ספיידרמן" אקא איש העכביש... וטד שיחק איזה אחד שעובד שמשרד של העיתונאי הזה, והוא נכנס כמה פעמים למשרד והיו לו כמה שורות.

shiRan WP

New member
אז ככה:

ברוס קמפבל הוא אוטוליקוס מלך הגנבים בסרט ספיידי הוא הופיע בתור השופט...כשספיידר מן התאגרף עם איזה בריון אחד... הוא היה ממש חמוד בסרט לדעתי... את טד לא ראיתי, אבל כמובן שהוא היה, פשוט לא שמתי
(סורי...) טד שהוא ג´וקסר בזינה..שיחק בספיידר מן עיתונאי שעובד אצל גיימנסון (או משהו כזה...) מקווה שעזרתי...
שירן

XenaBoy

New member
באמת סרט מעולה...

וכן כבר מצלמים את שתיים... וזה ממש ליד הבית שלי, כי לפי הקומיקס פיטר גר בפורסט הילס (ואפילו באותו רחוב שאני גר בו, אבל לא נכנס לפרטים)
דרך אגב, אני לא ראיתי את ברוס, אבל זה נכון שהבניין של העיתונות התפוצץ שטד היה בתוכו...? חתמו עם מישהו מהם לסרט הבא? אספי

vampire1

New member
איך לא זיהיתם אותו ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ברוס היה השופט בקרבות האבקות שהיו... אם אני לא טועה היה לו ג´קט צהוב.

שלומית1

New member
חושבים שלוסי תקבל תפקיד בסרט הבא?

אחרי הכל אותם אנשים מוציאים את הסרט הבא לא? כלומר לוסי מכירה אותם... הלוואי יוסדרו לה תפקיד יותר גדול למרות שנראה לי שאין ממש סיכוי שהיא תשחק בסרט הבא..

xena son

New member
הייי שלומית1 זה xena son!!!!!

את יכולה בבקשה להגיד לי שדיברת עים xenaboy על איזה סרט דיברתם שזינה שיחקה בו והיא משחקת בסרט חדש או שאני לא יודע את יכולה להסביר לי תודה רבה xena son.

xena son

New member
היייי xenaboy

אתה יכול בבקשה להגיד לי שדיברת עים שלומית1 על איזה סרט דיברתם שזינה שיחקה בו והיא משחקת בסרט חדש או שאני לא יודע את יכול להסביר לי תודה רבה xena son.

למעלה