חזרתי

ס ו ז נ ה

New member
חזרתי ../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכ-ו-ל-ם חזרתי מטיול של יומיים בצפון. היה כיף בדיוק כמו שקיוויתי שיהיה, ולא פחות כיף לחזור לכאן ולקרוא את כל ההודעות החדשות. תיכף אחזור אחורה ואגיב על כמה דברים שם, אבל רציתי להתייעץ אתכם ולשמוע דעות. אני חושבת שגיבשתי דיעה, אבל לא בטוחה לגמרי. אז ככה. עברה כחצי שנה מאז ששוחררתי הביתה. כזכור, הלוקמיה הכניסה אותי לאשפוז של חצי שנה כמעט רצופה, רוב הזמן בבידוד. אני חלשה יחסית, עייפה מאד, כושר הריכוז וסף הסבלנות נפגעו אצלי באופן משמעותי. הכל הפיך, כמובן. חצי שנה עברה עלי דווקא לא רע. אבל עכשיו אני מרגישה שאחרי שהילדים יחזרו לגנים, אני חייבת ליצור לי מסגרת מסודרת. לפני האישפוז רציתי לעשות הסבה מקצועית, נרשמתי למוסד מוכר, וכמובן שהכל התבטל. עכשיו אין לי מוטיבציה ללימודים, וגם לא לחפש עבודה חדשה. בקיצור.. בוקר אחד אקדיש לכושר גופני (חדר הכושר אצלנו פתוח בבוקר אחד באמצע השבוע, וזה הכי נוח לי, כהתחלה). שניים שלושה בקרים נוספים רציתי להקדיש להתנדבות ובוקר אחד להשאיר לעצמי. השאלה היא בעניין ההתנדבות. זה לא משהו חדש עבורי, אבל מאחר ואיני רוצה להיות מעורבת בחולי של מישהו אחר, או בזיקנה או בטיפול בנזקקים (מאחר ויש ימים בהם אין לי כוחות לתת לאחרים), צצה הזדמנות להשתלב בחוות סוסים לרכיבה טיפולית - אצלנו ביישוב - בטיפול בחיות. המערכת החיסונית שלי כבר כמעט שנה נורמלית מבחינת הערכים, אבל משהו שאיני יכולה להצביע עליו, נותן לי תחושה לא לגמרי טובה. אולי זה קשור לזה שבזמן החופשות הקצרות ששוחררתי הביתה, בתקופת הטיפולים, המליצו לי שלא להיות בחברת חיות - למעט הכלב שלי, וגם זה באופן מוגבל. למישהו יש משהו להגיד? אשמח מאד מאד לשמוע דעתכם. ת´געגעתי..

MemphisRaines

New member
../images/Emo23.gif ברוכה השבה אליינו ../images/Emo24.gif

תגעגענו אלייך במיוחד מאז יום שלישי שעבר שהיה מקסיםםםםםםםםםם
לגבי בעלי חיים הוועצי ברופאים שלך , שאלי לדעתם , מה המשמעות מבחינה חיסונית האם יכולות להיות בעיות וכמו כן לכי עם התחשות שלך זה נהדר לעשות משהו למען הכלל וחוצמזה הכי חשוב שנהנייתי מהחיים
שרון

מלמלה

New member
הנה תגובתי

ממש הת גע גע גע נו מקווה שעשית חיים משוגעים בנופש בצפון ולגבי שאלותיך יקירתי ממש אין לי מושג אם לה עם בע"ח אולי עם ילדים? בריאים אבל זקוקים? אהבה אור בריאות אושר ועושר

blg

New member
הי

באמת תהיתי איפה הלכת, לא זכרתי שאת נוסעת יש גם התנדבות שהיא עבודה "מאחורי הקלעים" כלומר לא עם חולים /בעלי חיים אלא מינהלות. סתם מחשבה. אני ממש מבינה את הרצון לתרום - להתנדב מחד ואת חוסר הרצון לטפל בנזקקים מנגד. שמחה שאת פה. אני רק בהפסקה קצרה של צהריים רק רציתי לראות מה קורה עם כולם פה.

../images/Emo24.gifלמה לא להיות עם חיות?../images/Emo42.gif

אם בדיקות הדם בסדר לדעתי את יכולה לעשות מה שבא לך , לדעתי בני אדם יותר מסוכנים.

ס ו ז נ ה

New member
פורפו, איך הכל אצלך תמיד כזה פשוט..

אני חושבת כמוך, אבל יודעת שכשאתייעץ עם הרופאה שלי היא תגיד - בשביל מה לך? לכן חיפשתי כאן חיזוקים אופו נעלמת?

אני כל הזמן פה

מסתובבת לי גם בפורומים נוספים ,היום קראתי משהו כל כך מרגש בפורום 50 פלוס {למרות שאני עוד לא בגיל} ממליצה לכל אחד לקרוא ,נקרה כבוד השופט, תספרו לי מה דעתכם

סוזי יקרה../images/Emo140.gif

החיים מסובכים מספיק אין סיבה שנסבך אותם לעצמנו עוד יותר, אני מגדלת מלא חתולי רחוב , כלבה שני חתולי בית ,ולא נפרדתי לשניה מהם גם לא כשהלויקוציטים ירדו ל800 ,להפך נראה לי שהחיות האלו היו אחת מהסיבות להבראתי, ודרך אגב את בני האדם הכרחתי לחבוש מסיכות.

eliya-l

New member
הי סוזמה../images/Emo151.gif

השאלה היא מה גורם לך לתחושה הלא נוחה? האם הרעיון לעבוד בחווה הטיפולית או שמשהו אחר. אם התחושה הלא נוחה נגרמת מן הרעיון של להיות שם - אז זה לא מתאים לך ואין מה לדבר - התחושות שלך הן המדריך הטוב ביותר שיש לך. נסי לשבת לך בשקט עם עצמך - במעין מדיטציה ולמצוא מה גורם לך לתחושת האי נוחות - הדברים יראו הרבה יותר ברורים לאחר ההבהרה שלך עם עצמך. חוץ מזה באמת שיש המון תחומים ומקומות שניתן להתנדב בהם ואינם כרוכים בעבודה עם חולים כאלו או אחרים וחיות - על אף שנראה לי שתחושת האי נוחות שלך איננה נובעת מהרעיון לעבוד עם חיות. אבל אני רוצה להציע לך לעשות משהו אחר - אמרת שהיו לך תוכניות ללמוד אך בינתיים יש לך קושיים בריכוז, סבלנות וכו´. - האם אפשר להציע לך להצטרף לאיזו שהיא קבוצה של מדיטציה - דמיון מודרך וכו´ - או אפילו להתחבר לאיזו שהיא קבוצה שעוסקת במודעות - אני סבורה שאולי תוכלי בעזרת הדברים הללו למצוא את הרוגע שהלך לך קצת לאיבוד. שפע של הצלחה שתהיה לך אליה

ס ו ז נ ה

New member
../images/Emo24.gif עושה לי טוב, התמיכה שלכם

אליה יקרה, קלעת בול במסגרת השינויים שאני מתכננת לספטמבר, אחרי שהילדים יחזרו לגנים, אני מקווה לשלב גם פעילות מסוג אלו שהזכרת. כבר דיברתי עם המדריך, וקבענו שאבוא. החששות שלי הם באמת לא בעניין החיות, גם לפני המחלה הייתי קרובה לחיות. ויש לי כלב בבית. החשש היחיד שלי הוא מהתגובה של הרופאה, שתגיד "בשביל מה את צריכה את זה?" בינתיים קיבלתי תשובה חיובית מהחווה ובתחילת החודש אני מתחילה אצלם. תודה

eliya-l

New member
סוזנה אהלן../images/Emo151.gif

הדבר הכי טוב שאני יכולה לומר לך שתסמכי על התחושות שלך ועל שלך בלבד. משום שאת היא הרופאה הכי טובה בעבור עצמך. הרופאה שלך - עם כל הכבוד לה היא בסך הכל "בן-אדם" וההגדרות שלי לרופאים ולא מתוך זלזול - טכנאים מסוגים שונים - ישנם בדרגת אמן וישנם פחות. בכל מחלה שהיא ועל אחת כמה וכמה בסרטן - חיבור אל הפנימיות שלנו וחיבור אל הדברים שגורמים לנו אושר הם הליך נפלא להבראה. האם אתם באים לאוהל היום? אני מגיעה עם בתי בסביבות השעה 6 לערך אליה

למעלה