חזרתי.......

טומי*

New member
חזרתי........./images/Emo24.gif

אז מה עושים שאין מחשב? מנקים יותר, מבשלים יותר, רואים יותר טלויזיה, מדברים יותר בטלפון כל התשובות נכונות במקרה שלי. ערב טוב! ושנה טובה!

אלהלה

New member
איזה יופי שחזרת../images/Emo13.gif ת'געגענו אליך

ואם אתה כבר מבשל אז היום הכנו בגן עוגת קינמון בטעם דבש משו משו ומומלצת

טומי*

New member
זה הכי כייף שיודעים....../images/Emo24.gif

שהתגעגעו אליך. אפילו אם זה רק וירטואלי..זה כייף לא רגיל. במיוחד שהיום זה יום מיוחד עבורי, מין מיני יום הולדת...כי היום לפני שש שנים שנולדתי מחדש. אני בא לאכול מהעוגה...אם נשאר

טומי*

New member
תודה סבא יעקוב...../images/Emo24.gif

וברוך השב ....ממתין לסיפוריך מאגר ובכלל

vera2

New member
../images/Emo82.gifלסבא יעקוב ברוך השב

חסרונך היה מורגש בפורום יופי לאט כולם מתקבצים בחזרה תספר לנו רשמים. שנה טובה Vera

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif ../images/Emo108.gif ברוך השב | פרח|

אני רוצה לברך אותך על שובך לפורום, ושלא "תעיז" לעזוב שוב. ברור שהתגעגענו אליך, הפורום בלעדיך, לא אותו הדבר. ושתהיה לך ולכולנו, שנה הכי נפלאה שרק אפשר, שנה של בריאות, שלום, שמחה והמון כיף! ולכולם, שנה של התגשמות כל המשאלות. אמן!!! evike.

vera2

New member
../images/Emo108.gifלEvike שנה טובה

אני זוכרת את הנושא המשותף שלנו ואת הבטחותי .אבל ביגלל נסיבות אוביקטיביות עדיין לא היינו בשגרירות ברגע שתהיה לי תשובה אכתוב לך .הכינוי הקודם שלי היה רוזנטל בלייר ורה אבל קיצרתי את הכינוי. שנה טובה Vera

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif ../images/Emo108.gif לטומי,ברוך השב ../images/Emo39.gif|

אני רוצה לברך אותך על שובך לפורום, ושלא "תעיז" לעזוב שוב. ברור שהתגעגענו אליך, הפורום בלעדיך, לא אותו הדבר. ושתהיה לך ולכולנו, שנה הכי נפלאה שרק אפשר, שנה של בריאות, שלום, שמחה והמון כיף! ולכולם, שנה של התגשמות כל המשאלות. אמן!!! evike. (נשלח בטעות, לפני ה"בדיקה", ונשלח שוב לאחר "שיפוץ")

פילומנה

New member
מתכון

אפשר לקבל את המתכון? אצלינו שונאים עוגות דבש אז אולי אפשר לרמות את בני המשפחה לפחות בטעם לקראת ראש השנה?

טומי*

New member
עוגת דמוי דבש..../images/Emo92.gif

מתכון: עוגת דבש ללא דבש רכיבים: תערובת 1: 200 גרם מרגרינה רכה 1 כוס סוכר 3 חלמונים 1 כפית מחוקה קינמון 1/2 כפית מחוקה ציפורן קורט מלח .................................................. 1/2 1 כוסות גזר מרוסק על פומפיה דקה תערובת 2: 3 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה 1 כפית מחוקה סודה לשתיה ................................................ 3 חלבונים 1/4 כוס סוכר אופן הכנה: להכניס החומרים של תערובת 1 לקערה גדולה. לבחוש היטב עד שמתקבלת תערובת קרמית להוסיף לתערובת את הגזר להוסיף לתערובת, עם הגזר את תערובת 2 לבחוש עד שמתקבל בצק חלק. להקציף חלבונים. כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף הסוכר ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קצף גמיש. להוסיף הקצף לתערובת ולצקת לתבנית אפיה משומנת. לאפות בחום בינוני 45-55 דקות. להוציא מהתבנית לאחר צינון של 15 דקות. גיוון: אפשר להוסיף לבצק 1/2 כוס אגוזים קצוצים גס הערות: תבנית 26 דפדפ מקור המתכון: נירה שויאר

אלהלה

New member
סליחה על הסניליות../images/Emo13.gif שלוש שורות מעל

שלחתי את אותו מתכון

פילומנה

New member
תודה על המתכונים

תודה על המתכונים. אספר על הטעם אם אכין. שנה טובה לכולם

למעלה