חזרתי

tlingit

New member
חזרתי ../images/Emo24.gif

התגעגעתי אליכם
היה לי מעניין ותורם
וגם כיף ויפה
עכשיו אני עייפה לגמרי
ומתרגלת מחדש לשגרה
אני רואה שהיה פה מעניין כשלא הייתי והיו כמה דיונים מרתקים ממש, שכיף לי עכשיו לקרא בהם שמחה לחזור אליכם

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שמחים שחזרת אלינו רווית הנאה ולמידה וכמו שאת רואה - שומדבר לא השתנה ומאידך- שומדבר גם לא כפי שהיה. חג שמח ענת

hayapollak

New member
ברוכה השבה - ולכבוד החג

חג פסח שמח לך ולכולם שכאן. לא יודעת מה אצלכם הפסח הזה, אף אחד עוד לא כתב כאן על מה נשתנה (אצלו) הלילה הזה, או חציית ים סוף שלו, או יציאה מעבדות לחרות או ארבע כושיות שלו,או מה עושה לכם החג הזה בנושא האימון? איפה ההשראה, המחשבות ההגיגים??? אצלי - ליל הסדר תמיד מעורר זכרונות ישנים ונעימים על ליל סדר עם דודים ודודות שלצערי כבר אינם בחיים, ובני דודים, היינו מתכנסים כל פעם אצל דודה אחרת עם מנהגים שונים ותבשילים אופיניים לאותו בית. בגדים חדשים וסודות משותפים לבנות דודות. לימים בני הדודים מתחתנים, נולדים ילדים, הדודים והדודות מזדקנים.. וכל משפחה חוגגת את הסדר שלה בנפרד. אני עם הורי, משפחתי ומשפחתה של אחותי. צפוץ, לוחץ, טעון.. היו גם שנים שחגגנו בנפרד בחו"ל, בבתי מלון, או עם חברים. הרבה פעמים לקראת ליל הסדר - הייתי עושה "סדר" עם עצמי בנושא קשרי המשפחה ( ביני לבין עצמי כמובן). השנה אין סדר - הכל בסדר, כולם בסדר. חלפו שנים, רק אמי תזכה לחיים ארוכים נשארה יש לה נכדים ונינים והשנה שוב נהייה כולנו יחד אצל אחת מנכדותיה (מצד אחותי). האמת? אני נרגשת לקראת כולנו מסובין. כאשה וכמאמנת אישית אני יודעת שאצל רבים קשרי משפחה הם לא אידיליה והם עושים "סדר" בקשרים או חיים בבלגן משפחתי. רוצה לאחל לכולנו מאמנים ומתאמנים שיהיה חג של סדר והרמוניה בקשרים המשפחתיים ושהפסח הזה יביא עמו שמחה בתחום הזה ובתחומים אחרים לכל בית ולכל משפחה. *

איזה שאלות נחמדות

סתם עברתי-פרחתי בפורום הזה, אני לא עוסקת באימון. סליחה על מחשבות בלתי מקצועיות בעליל. על מה נשתנה (אצלו) הלילה הזה - יש לי פחות אמצעים כלכליים אבל עדיין המקרר מלא ויש לי קורת גג. זה לא מובן מאליו בארצנו מוכת העוני. ומעל מרחפת השאלה מה יהיה בשנה הבאה? האם נזכה שוב? או חציית ים סוף שלו - חציתי הרבה ימי סוף וכל חציה גורמת אושר. התגברתי! למשל על הפחד של דיבור בפני קהל! על החשש מפני הלא נודע! או יציאה מעבדות לחרות - גם לחרות יש חסרונות. חרות דורשת אחריות. או ארבע כושיות שלו - הלו, כותבים קושיות ולא כושיות... תסתכלי בהגדה... יש לי המון קושיות בכל מישורי החיים והן כנראה תשארנה אתי להרבה זמן. מה עושה לכם החג הזה בנושא האימון - שתי מחשבות עולות בי. הראשונה - משה רבינו כמאמן - אדם חסר סבלנות וגס רוח לא יכול להיות מאמן! משה טעה כאשר צעק על העם האומלל והמבוהל ועל כן נענש. ושניה - איזה תהליך אימון ארוך עברו בני ישראל - 40 שנה! עד שהפכו לבני חורין. מה שמעלה בי פקפוק שניתן לאמן אדם להגיע למחוז חפצו בתוך פרק זמן של 3 חודשים... אין, אין כמו פסח שיעשה לנו סדר בחיים. חג שמייח!

tlingit

New member
הי סוף מעשה ../images/Emo13.gif

איזה כיף לקרא אילו מחשבות וסיפורים אישיים עלו בך למקרא הדברים
גם דברייך שלך מעוררים מחשבות אכן, אורחת לרגע נחמדה מאד

למעלה