חזרתי!

סיאמית

New member
חזרתי! ../images/Emo24.gif

יפה מתמיד
מה שלומכם יקירי!?!? לצערי לא אוכל להשאר הערב יותר מדי... אבל קראתי קצת והשלמתי ת´חסר. יש לי דווקא הרבה מה להגיד, אבל אני כ"כ עייפה שנראה לי שאני אלך לנוח עד ש~א~ יחזור מהעבודה שלו ואם לא אחזור לפה יותר מאוחר... אז מחר? אוהבת את כול-כם!

אורית...2

New member
שלום רב שובך....../images/Emo108.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

שלום סיאמית !!! המחשב בסדר
שמחה לראותך בצל קורתינו ...
רגע... מה זה יפה מתמיד ???היית במספרה ???

סיאמית

New member
המחשב מרגיש מצויין ../images/Emo39.gif

וגם אני!
לא הייתי בשום מספרה (למרות שהגיע הזמן לצבו...אופס! זאת אומרת לרענן את הגוון הטבעי שלי) אני פשוט מתה על החורף!!! ~א~ לא משתגע על הקור כי כפות הרגליים שלו נהיות קפואות ורדומות יותר מהרגיל וגם הספאסטיות מתגברת. אז אני עושה לא לפעמים מסאז´ים בכפות! אוריתוש! איך עושים את האנימציה?!!? גם אני רוצה!!! נשיקות לכולם -

אורית...2

New member
תגידי ,משעמם לך ???../images/Emo3.gif

סיאמית... מי עושה אנימציות ...כשיש כאלה אתרים עם אנימציות משגעות... אם לא תמצאי לבד תגידי ואשלח לך קצת כתובות...

RomiVais

New member
סיאמיתוש ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

אני שמחה עד מאוד לשמוע שגם את וגם המחשב מרגישים מצויין!!
מקווה שגם ~א~ מצטרך למצויינות!!! גם אני אוהבת חורף..... אבל אולי קצת בגלל הירידה במשקל - פתאום הרבה יותר קר לי בחורף זה.
כמו שאורית ענתה לך לגבי האנימציות, יש מלא אתרים, גם אני אשמח לשלוח לך אם תרצי. אכן לא נראה לי שיש שיושבים להכין אנימציות, אבל מוזר לי שאת שואלת עכשיו כי מאז ומתמיד צירפנו פה דברים כאלה.....
בכל מקרה, מוצאים אנימציה אונליין, שומרים אותה כקובץ ומצרפים. בהצלחה, והמשך ערב נעים, רומי

סיאמית

New member
נו!!! אתן יודעות למה אני מתכוונת

לא חשבתי לצייר אנימציות... (אוריתוש) אבל לא זכור לי שראיתי משהו זז בחינניות בגוף ההודעה אי פעם. עכשיו הבנתי. יאללה - אני הולכת לנוח קצת! נורא עייפה....

RomiVais

New member
סיאמית.... עכשיו אני מבינה....

מה רצית לשאול. זה כנראה משהו חדש (שיפור!!) בתפוז שמראה לך את הקובץ המצורף מבלי שתפתחי אותו במיוחד...... לילה טוב יקירתי!!

RomiVais

New member
ברוכה השבה יקירתי!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

ה-ת-ג-ע-ג-ע-נ-ו!!!
תנוחי לך ואנחנו מצפים כבר בקוצר רוח לשמוע את כל מה שיש לך להגיד, אם לא היום - אז מחר!!
גם אנחנו אוהבים אותך!! לילה טוב, רומי

למעלה