חזרתי

חזרתי ../images/Emo26.gif../images/Emo140.gif

היום מארץ הניכר הרחוקה - ארה"ב הברית. החזרה היתה חלקה כמו תחת של תינוק - מה שלא נאמר על הנחיתה בניו יורק שקרתה כשעה וחצי אחרי ההפסקת החשמל שלהם. ואחרי 3 שעות במטוס ועוד שלוש בטרמינל ( שהסתיימו לאחר מבצע שיחוד של נהג מונית הודי) הגענו ליעדנו במנהטן. בקיצור - היה אחלה - ואופנים אתם בטח שואלים : אז הבאתי זוג גלגלים וזוג בלמי דיסק ועוד כמה שטויות. ורכיבה אתם שואלים אז היתה אחת כזו (הכל כביש) יציאה מחנות מטרו במנהטן (שם שכרנו אופניים )פינת השדרה התשיעית עם רחוב 47 - רכיבה צפונה על טיילת ההדסון - חציית הנהר מערבה על גשר וושינגטון לניו ג'רסי. ירידה מהגשר ורכיבה צפונה לאורך הנהר בתוך יער מדהים וחזרה בערך באותה דרך - סה"כ כ 60 ק"מ. מי שדירדר אותי לעניין הוא ידידי רמי יופה עם עוד 4 מחבריו. והאופניים - גרי פישר בשיא הטכנולוגיה כשהבולם היחידי היה על מוט הכיסא אבל עם 21 הילוכים. הנה 3 תמונות

שבילי השרון מקבלים אותך בברכה../images/Emo140.gif

גדי, האזור לא היה אותו דבר בלעדייך. ברוך השב!

יורם חן

New member
ועוד 3 ימים הוא ../images/Emo160.gif שוב...

והפעם לטיול אופניים באוסטריה ומשאיר אותנו פה
מקינאה...

אחרי שבועיים עם רכיבה אחת בלבד

כל הילדים האוסטריים יעקפו אותי בעליות
יאללה!! ביום רביעי מחנה אימונים אינטנסיבי של 4 שעות !!!

aFish

New member
מה זאת אומרת?

לא ידעתי שהעבירו את הפירנאים לאוסטריה...חשבתי שזה היעד הבא....

יש לי הקצבת מיילים

ואחרי הטיסה לניו יורק אני קצת בחריגה אז החלטתי לקצר את מרחד הטיסה. לקחתי את המחוגה וציירתי לי עיגול שמרכזו בנתב"ג - טוב - סעודיה סוריה ומצרים מחוץ לתמונה. גם לוב ותוניסיה - את האיטלקים אני לא אוהב כל כך. אז מה שנשאר זה להצטרף לציקי וחבורתו לאוסטריה...

tiranm1

New member
תגידו לי משהו....

האיש הזה הוא אמיתי ?? או שזה רוכב וירטואלי שה"מטריקס" הכניס לכאן בשביל שכולנו נזיל ריר כל היום כשאנחנו רואים את הסרטים התמונות וההודעות שלו ??
כאילו.... מה זה ?? ** נ.ב. - מעריץ, מעריץ, מעריץ ......

למעלה