חזרתי..

orianush

New member
חזרתי.. ../images/Emo32.gif

כן כן, אמרתי עד יום חמישי אבל נשבר לי.. כל הגוף שלי כבר כואב לא הצלחתי לעשות כבר כלוום אז הלכתי שם לחובש והוא נתן לי אישור להשתחרר הבייתה.. היה נחמד.. לא יותר מזה.. דיי משעמם.. כל הזמן רק רצים ועומדים במסדרים ולמדנו טיפה על הנשק אבל אני אפספס את המטווחים אבל לא אכפת לי.. למרות שזה הכי כייף גם התחיל לי חרא.. איך שהגענו הבאתי הפכה בגלל חברה שלי.. העיפה אותי חח, אז השתפשף לי בברך ובכפות ידיים אז גם בקושי יכלתי לרוץ ולעמוד בזמנים (זה עדיין כואב) קיצר נשברתי ולא יכלתי להישאר אז חזרתי היום הבייתה המפקדים שם זה איזה ג'ובניקים בני 18/19 שמשחקים אותה קשוחים עצבנו אותי חחח כל הזמן רק צועקים.. עשו כאב ראש טוב חפרתי.. למרות שאני יכולה עוד שעות אני רואה שאין כל כך חדש בפורום.. וברוכה הבאה לליטל, כמובן שאת יכולה להצטרף דרך אגב, גם הייתי נראת כמו חסה מהלכת עם המדים האלה.. הם ענקיים.. כל רגע נפלו לי המכנסיים אפילו שהייתי עם חגורה, בגלל זה גם אין תמונות חח דרך אגב2, גם הילה חזרה איתי הבייתה חחח

כוכבה 27

New member
אוריאן שמחה שחזרת

חבל שלא נהנת כי זאת חוויה,אבל ב"ה את תגייסי לצבא ואת תיראי איזה חיים אחרים לגמרי וכמה הצבא נותן אם זה יותר ביטחון עצמי ועוד הרבה דברים. אני למשל עשיתי חודש טירונות במחנה 80 ונהנתי מכל רגע למרות שזה קשה אבל יש שם את החברות כמו משפחה אחת גדולה. אבל הכי חשוב שתרגישי טוב

אוריאנוששש :)

התגעגעתייי... חח קודם כל ברוכות השבות לך ולהילה :p וי'נעללל למה לא הצטלמתתת?? עאלק כמו חסה.. חח לא נורא שחזרת יותר מוקדם.. העיקר שהלכת וניסית וראית מה זה חחח מקווה שבכל זאת נהנת! תרגישי טוב...

למעלה