חזרתי

fushi e

New member
חזרתי../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

שלום לכולם:))))איך התגעגעתי!!!מה קורה איתכם?מה חדשש?! היה ממש ממש כיף
ועברתי הבטחה סוף סוף!באמצע הלילה פתאום ראיתי שלוש ראשים מעליי והם אמרו לי ללכת דחוף למפקדה ושכל הגדוד שלי כבר הלך!ממש לא הבנתי מה הם רוצים מהחיים שלי ובקושי ידעתי מי אלה אפילו..אז שמתי עליי את השק השינה ואז הם הכריחו אותי לשים חאקי והייתי עדיין בחלומות!!!
ולקחו אותנו לאיזה מקוש נטוש במחנה וכל פעם ילד אחד החלך בנפרד ואז גמאני וקיבלתי עניבה ירוקה (יש!!!תמיד רציתי את העניבה הירוקה)וסיכה של סמל הצופים ואז חולצות שכתוב עליהם: אצלינו עוברים הבטחה פעולה כן פעולה לא,פעולה שעברה לא עברנו
וגם זכינו מקום ראשון במתקן ובתורן!!!היה לנו את המתקן הכי מדהים בעולם!!דרקון ע-נ-ק עם מלא דברים בתוכו..ממש יפה..והיה דיסקו ותחרות באדי שזה תחרות כזאת שאוכלים באדי ואז מקיאים וכאלה..:) חיחי זיינתי לכם ת'מוח:) עכשיו עדי במחנה אם אני לא טועה?

fushi e

New member
זה היה בציניות!../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif

כי פשוט שתיכם כתבתם שזה מקורי.. לא משנה!:)

Just Adi

New member
ברוכה השאווה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

מתוקה שכמוך
את חייבת לי ילד ושניפגש..
אני משערת שניפגש פעם הבאה במפגש פורום, אני נוסעת מחר ויהיה כיף
מממ התגעגעתי

blinkgirl182

New member
גם אני הייתי במחנה!!

וגם אני חזרתי אתמול!!! והיה מעולה והכי חבל''ז בעולם!! ואין לי כוח לכתוב על מה היה וזהו!!! ח'רמון שולטים שבט הדר אימפריה!!

fushi e

New member
אה את בהדר?!../images/Emo95.gif

היינו אמורים לעבור איתכם פעולה בלילה של הספארי צופיות! איתכם ועם שחף..אבל בסוף זה לא יצא כנראה.. אני מרכ"ס אגב..:) שבט רכ"ס צופי כפר סבא הם הכייי הכיייי סבבה שבט רכ"ס מהשרוןןן הם תמיד מקום ראשון
*הפיגור חוגג*

blinkgirl182

New member
היה מחנה מעולה!!

לא ידעתי שהיינו אמורים לעבור פעולה...חפיף!! היה מחנה מעולה!! זכינו מקום ראשון מורל לכיתות ח' !!!! היה המחנה הכי פאנן בעולם!! "למה קוראים לזה ספארי?! למה קוראים לזה ספארי?!..." הדר אימפריה (רבע הנהגה, רוצים הנהגה משלנו!!)

למעלה