חזרתי....

אור2

New member
חזרתי....../images/Emo6.gif

ברוכים הנמצאים!!! הייתי אתכם כל הזמן, לא כתבתי, תקופה לא קלה עברה על כוחותינו... היום ראיתי את הבשורה של הסיאמית, סיאמית,איזו שמחה.!!
!!!! הצלחת בשניה להעלות את המורל... תשמרי על עצמך, לא להשתולל.. מותר לתת קצת הנחות בחיים, לפחות עד שלושה חודשים... אוהבת... אור

אורית...2

New member
חבל שלא חשבתי על מליון דולר היום../images/Emo3.gif

אבל אם הייתי חושבת הם לא היו מגיעים ...והנה אני הולכת לכתוב מכתב לרומי לשאול אותה מה קורה איתך...ובום יש הודעה ממך....
אור...מה פרוש "תקופה לא קלה עברה על כוחותינו..." ואת יודעת שאת ממש לא צריכה לפרט !!! הכי חשוב איך הבריאות שלך ??? מה את אומרת על סיאמית
הולכת להפוך אותנו ל"דודות" אוי היא עוד לא יודעת כמה דודות יהיו ל
שמחתי לשמוע ממך...ואל תשכחי אותנו....

סיאמית

New member
אורצ´וק!!!!!!!!!!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

וואו! איזה נחת עשית לי שחזרת... מה שלומך?!!? אני קוראת שעברה עליך תקופה לא קלה... מקווה שהכל בסימן עליה כעת!
וכמו שאומרת אוריתוש - אני בהחלט ממנה אותכם לדודים ודודות של "כבוד" אני קצת בשוק מזה שאני בהריון!!! עד היום אין לי מושג איך זה קרה... ז"א, יש לי מושג. טכני. אבל בכל זאת, אין לי מושג... בשבוע הבא אני אעשה עוד אולטרהסאונד ואם תרצו אני אסרוק אותו ואשוויץ לכם בנקודה המצחיקה הזאתי שיש לי בבטן. נשיקות!!! (אורצ´וק, איזה כיף שאת פה!!!!)

RomiVais

New member
אור יקרה - איזה כיף לראותך כאן! ../images/Emo13.gif

אני כל כך שמחה שחזרת אלינו!! חשבתי עליך המון ולא היתה שום דרך לבדוק מה קורה איתך כי אי.מייל אין לך ולא ידעתי שאת קוראת ולא כותבת. אבל הכי הכי חשוב - שחזרת!!! אני מקווה שזה אומר שהתקופה הקשה מאחוריכם ושהכל במגמת שיפור!! אם יש משהו שאפשר לעשות עבורך - אל תהססי לבקש - אני וכולם פה!!! מקווה שהתקופה הקרובה תהיה הכי טובה שרק אפשר, המון בריאות מכל הלב, רומי
נ.ב. התגעגענו אליך!!!

11talila

New member
אור נשמה שלי.....

שמחה נורא שחזרת אלינו.... מקווה שאני מעלה חיוך ענק על שפתייך כמו שאת גורמת לי. ביייי טלילה.

אור2

New member
טלילה/אורית/סיאמית/רומי ו..

כף לראות את כולכם, עם שמחת החיים והפרגונים... הייתם חסרים לי מאוד!!! טלילה, שמחה שאת פה כעת הבנת על מה דברתי. שבת שלום לכולכם!!!

RomiVais

New member
שבת שלום גם לך אור !! ../images/Emo13.gif

כיף מאוד לראות אותך שוב איתנו - היית מאוד חסרה!!!
אני מבינה שאת וטלילה מכירות......... נפלא!!
ספרי לנו מה שלומך אור, ומה קרה וקורה אצלכם... רק טוב, המון בריאות מכל הלב!! רומי

אור2

New member
שבוע טוב!!!

יודעת שאתן סקרניות, לא יכולתי לכתוב,רק קראתי כל התקופה. בר מצוה לבן, שקבלתי את איחולכם, וחיפשתי ומצאתי דירה. עברנו לפני שבועיים בערך לשכירות. המעבר היה לא קל , אך בימים אלה הוא מסתיים, ושווה !!! אני מקוה שאישי יתחיל להתחבר ויבין שאני רוצה בטובתו. הדאגה הסירה שינה מעיני גם הבית החדש, חיפשתי 6 חודשים דירה להשכרה, וגם להשכיר את הבית הישן, עם כל מה שקשור. היום ביליתי בפינוי המחסן, וגיליתי כמה אני אוספת... מאגרים.... משהי אמרה לי לזרוק, לחדש אנרגיות, לנקות... ואם רציתי או לא פשוט אימצתי את הרעיון. כמובן שאי אפשר להעדר מהעבודה, אבל יש רווחים, רזיתי קצת,כבר שווה - לא בנות? זהו נגמר, מקוה שיוצאים לדרך חדשה..... בקשר לטלילה, נכון, אנחנו חברות... שווה להכיר אותה,קסםםםםםםםם של בחורה. ספרתי לה כל פעם על הפורום, והנה התחברה... סיאמית, כשסיפרתי לך על חברתי שילדה התכוונתי אליה! שווה לך דיבור איתה. אשתדל לא להעלם להרבה זמן, תמיד אתכם!!! אור

RomiVais

New member
אור יקרה!! ../images/Emo13.gif

תתחדשו על הדירה - ושיהיה במזל טוב ובשעה טובה!!
אני מבינה שעברה עליך תקופה עמוסה ביותר, בטח לא היה לך זמן לנשום אפילו, אבל אני מקווה שאת שומרת על עצמך, כי זה מאוד חשוב!!! עכשיו הכל מאחוריך ומקווה שהתקופה הקרובה תהיה הכי טובה ומאושרת שרק אפשר!!! מה שלום בעלך? והילדים? אז אני מבינה שאכן צריך להודות לך שהבאת לנו את טלילה
אני מאוד שמחה שהיא באה!!! אל תיעלמי לנו, כי מתגעגעים אליך מאוד!!! שיהיה לך שבוע נפלא ביותר, רומי

סיאמית

New member
אורצ´וק, אז ספרי לנו...

מה שלומך? ומה שלום האיש שלך? חשבתי עליך המון וחבל שאין דרך לכתוב לך!!!

למעלה