חזרתי

S h A k I

New member
חזרתי../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

חזרתי מטיול שנתי בצפון
היה כייף
ישבתי באוטובוס ליד: צלילוש
דיברתי עם דניתנית (המותק
) בפאלפון
איזה מותק היא
היינו במקומות מדהימים
עין חרוד (משו כזה...
) איזור מדהים
עם מעיינות ונהרות
רחצנו לנו במים,חיחיחי,השפרצנו אחד על השני
היה אחלה
אבל צלילוש לא נכנסה למים
*להרביץ לה
* היה ממש אחלה,אבל הם ממש עינו אותנו בחלק הכי קשה של הטיול
טיפסנו על הר
שיואא,חשבתי שאני מתעלפת
כל הכוחות ברחו לי
וגם צלילוש הייתה עייפה
אנחנו ישנו באכסנייה מדהימה
ממש כמו מלון 5 כוכבים
(לא להגזים) אבל ביום הראשון היה רע
היו שם ילדים אחרים שרבו איתנו והאשימו אותנו על גניבה
כמעט והביאו את המשטרה
זה לא היה נעים
ובלילה הראשון לא נרדמתי
הבנים הפריעו
הם התרוצצו במזדרון,דפקו בדלתות וברחו
*להרביץ להם
* והיום הייתה היינו על הר הגילבוע
ירדנו ממנו,אני הייתי מאחורי ילד חמוד
*לאכול אותו* וכל הזמן נפלתי עליו ונעזרתי בתיק שלו,חיחיחי... ודיברנו על הכלבים שלנו וכו' *נשמה שלי* ובסוף היינו בקניון,קנינו לנו בשפע
והיה איזה בעל חנות שלא הרשה לנו להכנס בלי הורים
*לשנוא אותו* והתגעגעתי
תנו לי חיבוקי
ו-

S h A k I

New member
נ.ב../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

צלילוש עוד מעט תבוא להוסיף פרטים על הטיול
וכשאני אפתח את התמונות אני אסרוק ואראה לכם

perrinat

New member
../images/Emo24.gifנשמע ממש אחלה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

ואי, איך בא לי גם טיול שנתי
אבל הכי באסה זה לטפס על הרים........ שאקירה דווקא אוהבת לטפס על הרים
היא תטפס על הרי האנדים כדי לחבק את אהוב ליבה.......(זה מה שהיא אומרת ב-WW)

../images/Emo99.gifתמרושששש../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

יאאא איזה כיף לכןןןןן חיחיחיחי
בלעעע למרות שאני שונאת טיולים שנתיים נשמע שהיה לכם פצצה
בבקשה להביא מהר תמונותתתתתת

S h A k I

New member
אלוששש,רינתוששש../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

קבלו חמישים נשיקות על המצח
ואחת על הלחי
באמת היה אחלה של טיול
למרות שנפלתי על אחד הבנים בכתה *פאדיחות* חיחיחי...אבל לא ראו *מזל* לאב יווווווווווווווו
מ'זה התגעגעתי
ואני גם מתה שהתמונות יתפתחו כבר
והנה תמונה ( לא מהטיול
) אבל עדיין מדהימהההה,של שאקי

S h A k I

New member
אופססס../images/Emo70.gif טעות שילי../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

שמתי תמונה לא נכונה

חיחיחיחיחיח תמרושההה../images/Emo105.gif

חחחחחחחחחחחח לא נורא חיחיחיח כיף ליפול על בנים
חיחיחיחיח
תגידי איפהה אהובתיש צלילילילילילית?
היא אמרה שהיא תשרשר הודעה

S h A k I

New member
חיחיחי../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

למזלי הטוב מי שנפלתי עליו הוא הידיד הכי טוב שלי
חיחיחי...
וצלילושה לא כאן
היא קוראת משו
היא תבוא

ּHippieּ

New member
חחחחח תממררייקקווו../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

איזה עודף של סימני קריאההההה
מתוקע! קבלי 2 חיבוקים
וגם
אם יש לך פלא' את מוזמנת להחליף איתי מספרים דרך המסרים
או שצלילי תתן לך או משו
לא יודעת
קיציייזזז אני מאוד שמחה שחזרת בובילעך

S h A k I

New member
דניתית../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

אני יודעת
אני חסרת אייקונים
חיחיחי.... קבלי נשיקה גדולה גדולה
וחיבוקי ענקי
מצטערת שאני תוקעת יותר מדיי סימני קריאה
(כמו עכשיו...
)

S h A k I

New member
לא ידעתי ששאקי אוהבת../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

טיפוס הרים
איך היא יכולה
אני מוכחרה להגיד ששאקי משוגעית
טיפוס הרים זה קקקאאשששההה
חבל על הזמן....
לשאקי יש טעם מוזר

S h A k I

New member
אויש../images/Emo70.gif איך שחכתי../images/Emo35.gif ../images/Emo141.gif

סכחתי להגיד מה קניתי
חיחיחי...אז ככה: קניתי טבעת כמו שיש למריצה (*אני שונאת המורדים
),פשוט הטבעת יאפה
אבל אין קשר למפגרים
(מורדים) וקניתי שרשרת מכסף עעעמיתי של מגן דויד,כזה יאאפפפההה
וקניתיתיתיתי,מה עוד
אההה,נזכרתי
חיחיחי.... קניתי קישוט יפה לחדר,אי אפשר לתאר ממש,מין כזה מקל עם לב עליו
משו מדהים
וזאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
חיחיחי...

taltal girl

New member
היה כ"כ שולט! ../images/Emo25.gif

פשוט מאוד טיול ש-ו-ל-ט
היה פשוט כיף! אוקיי, ככה. ביומ הראשון היינו בכל מיני מקומות יפיוופיים, שאין לי מושג איך קוראים להם. היה כיףף, ולא כ"כ קשה. כשהגענו לאכסנייה אז שאינו שזו אכסניה פשוט מדהימה, לא כמו מלון
, אבל פשוט אכסניה מדהימה. כשיהיו לי תמונות אני אעלה
הייתי בחדר עם חברות טובות שליי, ורצו קטעים. אגב, לא הייתי עם תמר בחדר. ביומ השני היה יותר קשה. עלינו על הר גבוה בטירוף, והיה קשה מוות. אני הגעתי אחרונה
ארר, היה קשה. תמר, אני לא הייתי "עייפה" אני הייתי חצי מתה. אבל כשהגעתי למעלה אז היה שם ממש סבבה, עם צל, וכולם נידבו לי מים. אממ... אחר כך נסענו ל... לאנשהו, יכול להיות לאכסניה. כן, לאכסניה, נזכרתי
אוקיי, באכסנייה היה מאוד סבבה, אני התקלחתי לא אחרונה, וזה היה סבבה, כי הייתי אמורה להיות אחרונה, וגמ בערב אז היה ממש שולט, התכנסנו על ספסל ואחת הילדות איפרה את המורה שלי (יצא ממש יפה, אני אשתדל לעלות לפורומ) וגמ איפרו כמה ילדות (לא הספקתי...) וגמ הייתה מישהי בשם גלית, שהיא שכנה של תמר, שמאוד קרובה אליה, והיא הייתה מלווה. אז היא קיבלה חתיכת טיפול. ילדה אחת איפרה אותה, ילד אחר עשה לה תסרוקות בשיער, ועוד ילד עשה לה מסז'. וכל הערב היה נחמד פלוס
טוף, הלכתי לישון, ישנתי חזק בטירוף, וזו הייתה כזו שינה מתוקה! אבל היא הייתה קצרה, לפחות ככה הרגשתי. אממ, היום האחרון היה מ-מ-ש, מ-מ-ש שולט. אממ, ככה: היינו ב.. אמ.. במקום גבוה מאוד. אממ, אז הלכנו קצת, נעזרתי במאבטח (חנן, הוא אבא של יד מהכתה שלי, ויש לו קטעים מעצבנים בטירוף) כי אני מפחדת במקומות גבוהים. עצרנו בכל מיני מקומות, ובאיזה שלב עצרנו איפשהו והמדריכה (המאגניבה) אמרה לנו שאנחנו הולכים לרדת בקניון. כ"כ נבהלתי. בהתחלה הלכתי בסוף, והיה לי קשה. אחר כך התחלתי ללכת ליד גלית, והיא עזרה לי והסבירה לי איך ללכת, ואז היה לי הרבה יותר קל וממש כיף. ירדתי את הקניון ממש מהר, וגמ באיזושהי עצירה שעשינו מתחת לאיזה עץ גיליתי שהילה (המדריכה) חושבת שאין כמו במבה, וחושבת ששוקולד לבן זה הכי טעים. ארר, פשוט שולטת. אין. אחרי שירדנו מההר אז הלכנו לאוטובוס. לפני שעליתי לאוטובוס התעכבתי קצת. הזזתי את היד, ופתאום הרגשתי משהו ביד, הסתכלתי וקלטתי דבורה, פתאום התחיל לכאוב לי בטירוף, וצרחתי שיש עלי דבורה. חנן בא ומהר הוציא לי את הדבורה מהיד. אחר כך ניסו להוציא לי את העוקץ ולא הצליחו, אז חנן שפך מים קרים על העוקץ והוא יצא. שמתי בקבוק עם קרח על היד וזה עזר. אז נסענו לאכול צהריים איפשהו. אכלתי כריך עם שוקולד שקיבלנו. ישבנו ודיברנו עם המדריכים ועם המורות. אהה, שכחתי להגיד שלקחו לי את הבקבוק עם הקרח, כי ילדים רצו מים קרים. ואז אני כזה קולטת מישהו לוקח לי ת'כובע. אממ, זה היה חנן והוא שם לי קרח בתוך הכובע, ארר, פשוט שווה. שמתי את זה על העקיצה וזה פשוט היה כייף. אוקיי, עלינו לאוטובוס, והתחלנו לנסוע נסיעה של שעה וחצי ל-M הדרך, שזה מרכז קניות. בדרך ישנתי קצת, וכשהתעוררתי העקיצה כבר לא כאבה. חיפ חיפ חוריי
אוקיי, נכנסתי צוהלת ושמחה לקניון. תזכרו, נכנסתי מאוד צוהלת ושמחה. הסתובבנו קצת, וראיתי חנות חמודה, שנצאה במרכז הקומה, היא הייתה כזה בחוץ. אני הסתכלתי בדברים שיש בה, ופתאום אני קולטת שם שלט "ניקוב אף ואוזניים". אני כבר מלא זמן מתה לעשות נזם, וחשבתי, זו ההזדמנות. שאלתי כמה זה עולה. 15 שקל. החלטתי ללכת על זה. <אגב, מישהו יודע אם זה מחיר סביר?> התקשרתי לאמא שלי, כדי להודיע לה, היא מסכימה, אבל אני לא אבוא לה בהפתעה, היא לא הסכימה... התחלתי להסתובב קצת, והחלטתי שובפעם להתקשר לאמא לנסות לשכנע אותה שתתן לי לעשות. הצלחתי לשכנע אותה. ואמרתי למוכר שאני רוצה לעשות את הנזם, ושיקרא לזה שעושה את הנזם. אחרי כמה זמן הוא הגיע, ואמרתי לו שאני רוצה לעשות נזם. היה לי כסף מוכן והכל. והוא פשוט לא הסכים לעשות לי את הנזם. הוא אמר שאני קטנה מדי (יש ילדה בשכבה שלי שעשתה בכתה ג') ושזה מפריע לגדילה. ושאני אחכה עד גיל 18. וגם שאני בנתיים אשים כזה מפלסטיק. אווףףף
ממש ממש התבאסתי. וגם לא הספקתי לקנות כלום, כי חיכיתי לבנאדם שיבוא לעשות את הנזם. רציתי קנות טבעת וארנק, אבל אחרי שהוא אמר לי היינו צריכים ללכת.... באוטובוס ממש התאפקתי לא לבכות, וחברה שלי, שממש רוצה שאני אעשה את הנזם, שאלה אותי אם אני מרגישה יותר טוב, ואז התחלתי לבכות. ראיתי את כולם עם כל מה שהם קנו, ואני לא קניתי כלום, וממש הרגשתי רע. וגם כל הקטעים הקטנים הרעים שקרו לי בטיול. זה מה שגרם לי לבכות. הילדים היו ממש חמודים, וניסו לעזור לי. למשל ילד אחד שישב מלפני (זה שתמר רוצה לאכול
) אז הוא אמר כל מיני דברים שיכלו לקרות לי, למשל ש"אם כולם יגידו שזה מכוער?" ודברים כאלה. אחרי כמה זמן נרגעתי, והתחלתי להרגיש הרבה יותר טוב. ושירדתי היה לי כבר חיוך על הפנים. אחר כך הגיע האוטובוס למושבים, ועלינו וישבנו מאחורה והעלינו חוויות מהטיול והיה סבבה. ו.. זהו
התגעגעתי אל כולכם נווראא.

טרוֹפית

New member
חחחח טוב נשבר לי מהיפי../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

צללליייילללללייייייייי אהובתתתיייי הקדדוושששהההההה
אז בסוף לא עשית נזם? אולי ניפגש מתישהו ונלך לעשות יחד באיזה מקום
אחרי שאני אצליח לשכנע את אמא שלי
געגעתתתיייייייךךךךך הההממוונניםםםםם
דברי איתי במסנג'ר כשמזדמן לך
יש לי בלוגגגג

taltal girl

New member
דניתניתתיתת!!!

אתת הקדוושהה!!!!!! לא, לא עשיתי נזם, אבל אמא הבטיחה שהיא תיקח אותי לעשות
כןן, נעשה ביחדד!! אני אעזור לך לשכנע את אמא! יש לי כמה דברימים! גאש, כ"כ התגעגעתי אלייךך!!! ואני גמ רוצה לדבר איתך במסנג'ר, פשוט לא יוצא לי... תתניי לי את הכתובת של בלוגךך!!!

../images/Emo99.gif יאא צלילית ../images/Emo79.gif ../images/Emo105.gif

לא הבנתי איך עגיל באף מפריע לגדילה חיחי
לא משנה חחח התגעגתייי מוותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

לאה 13

New member
מחיר סביר אצלנו עושים ב10 שקל

ולמוכר אין זכות לאסור עליך כי אין חוק שאסור לעשות נזם ונזם בהחלט לא מפריעעעעעעעעעע לגדילההה אז שלא ימכרו לך סיפורים

S h A k I

New member
צלילוש../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

לאכול גם אותך
שחכתי להזכיר שכל הזמן עקצו אותי יתושים
*להרוג את כולם
* זה כזה
להתגרד כל הזמן
וכולם ניסו לעודד את צלילושה כשלא עשו לה נזם
מ'זה נבהלתי,היא התחילה לבכות כמו משוגעת
בכתה ובכתה ובכתה,נבהלתי שזה לא יעבור לה
ואני ושטיקי (שם חיבה) הילד החמוד,לאכול אותו
נסינו לעזור לצלילוש
אבל היא התעצבנה עלינו
אז עזבנו אותה,הבנו שהיא עצבנית
אחר כך זה עבר לצלילוש
והיא הרגישה הרבה יותר טוף
אחר-כך,דיברתי באוטובוס רק עם שטיקי,צלילוש'קה ושאודה (שי אאודה,אאודה זה שם משפחה) ילד מצחיק בטירוף
*לא היה עם מי* וכשצלילוש הייתה עצובית דיברתי עם שטיקי
*מה לעשות
אין מה לעשות
* אחר-כך צלילושה אכלה שוקולד והכל עבר לה

למעלה